Találatok a NB III címkére

Találatok száma: 1475

NB III: újabb két megyei első tette biztossá indulását

2020-05-25 16:39:26

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Két újabb megyei listavezető, az SC Sopron és a Gárdonyi VSC is vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást.

megyei foci labdarúgó NB III Sopron SC Sopron NB III Gárdony

NB II: a két feljutó mellett a Szentlőrinc is megkapta a licencet

2020-05-22 19:27:47

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottságának első, pénteki ülésén az NB III-ból feljutó két csapat, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC mellett a harmadosztály legjobb másodikjaként végző Szentlőrinc SE is NB II-re érvényes licencet kapott.

licenc labdarúgó NB III labdarúgó NB II Vác Vasas Tiszakécske

NB III: Pókos Csaba távozik – edzőváltás Kozármislenyben

2020-05-21 01:44:49

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A következő bajnokságban már nem Pókos Csaba irányítja vezetőedzőként a HR-Rent Kozármisleny NB III-ban szereplő labdarúgócsapatát – számolt be róla a klub honlapja, a kozarmislenyfc.hu.

labdarúgó NB III edzőváltás Pókos Csaba NB III Közép-csoport NB III Kozármisleny

NB III: 16 év után szerepelhet ismét országos bajnokságban a BVSC

2020-05-15 15:29:02

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 2004 után, tehát 16 esztendő elteltével szerepelhet ismét NB-s bajnokságban a BVSC-Zugló. A csapat listavezetőként végzett a másfél héttel ezelőtt befejezettnek nyilvánított Budapest-bajnokság I. osztályában és vállalja az NB III-at – tudtuk meg a klub honlapjáról.

megyei foci labdarúgó NB III NB III Horváth Gábor BVSC-Zugló BVSC

NB III: Biatorbágyon és Körösladányban döntöttek az indulással kapcsolatban

2020-05-14 01:08:27

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Nem vállalja a labdarúgó NB III-ban való szereplést a Pest megyei élvonalban listavezetőként záró Viadukt SE Biatorbágy, a Békés megyei I. osztályban éllovas Körösladányi MSK viszont él az indulási joggal.

megyei foci labdarúgó NB III NB III Körösladány Biatorbágy

NB III: eljött a korábbi NB I-es védő első vezetőedzői megbízatása

2020-05-12 15:58:10

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A közelmúltban az NB II-es Nyíregyházához távozó Gálhidi György helyett Lakatos Béla lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Taksony SE új vezetőedzője – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

labdarúgó NB III edzőváltás Taksony NB III Közép-csoport NB III Lakatos Béla

NB III: az idén 100 éves klub él a nagy lehetőséggel

2020-05-12 15:13:10

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Az idén alapításának százéves évfordulóját ünneplő Salgótarjáni BTC végzett a Nógrád megyei I. osztályú bajnokság élén. A fekete-fehérek jogot nyertek az NB III-ban való szereplésre és élnek is a lehetőséggel – számolt be róla a nool.hu.

Árki Gábor megyei foci labdarúgó NB III Salgótarján SBTC NB III

NB III: Tiszafüreden kérdéses a harmadosztályú indulás

2020-05-12 14:41:07

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Még nem biztos, hogy vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást az erre jogot kapó Tiszafüredi VSE, amely a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban az élen végzett. A tiszafürediek mögött másodikként végző Törökszentmiklós azonban biztosan vállalná a harmadosztályt, ha felkérést kapna rá – számolt be róla a szoljon.hu megyei portál.

megyei foci labdarúgó NB III Törökszentmiklós Tiszafüred NB III

NB III: vállalná a harmadosztályt a Fejér megyei listavezető

2020-05-12 12:10:08

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság első helyén a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese végzett, ezzel kivívta a jogot az NB III-ban való indulásra. Balogh Zsolt vezetőedző a feol.hu megyei portálon elmondta, hogy örülnek a harmadosztályú indulási lehetőségnek, a sors most kárpótolta őket a két évvel ezelőtt elveszített bajnoki cím miatt.

megyei foci labdarúgó NB III NB III Gárdony

NB III: „Mi ez, ha nem történelem?” – rajthoz áll a Tolna megyei éllovas

2020-05-10 01:15:56

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei labdarúgó-bajnokságok is véget értek. A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapot szerint rögzülnek, ugyanakkor az első helyezettek jogot kaptak arra, hogy a 2020–2021-es idényben az NB III-as bajnokságra benevezzenek. A Tolna megyei élvonalból a listavezető Majosi SE örömmel vállalja a harmadosztályt, mivel már a bajnoki idénynek is ezzel a céllal vágott neki.

megyei foci labdarúgó NB III NB III Majosi SE Bonyhád

NB III: hihetetlen – elhalasztották a meccsüket, a rivális eközben nyert és feljutott!

2020-05-09 22:27:39

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei labdarúgó-bajnokságok is véget értek. A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapot szerint rögzülnek, ugyanakkor az első helyezettek jogot kaptak arra, hogy a 2020–2021-es idényben az NB III-as bajnokságra benevezzenek. Mint beszámoltunk róla, a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban az SC Sopron csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a Csornát, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élvonalban azonban még faramucibb helyzet alakult ki. A Sajóbábony úgy végzett az első helyen, hogy a bajnokságok szüneteltetése előtt lejátszott utolsó meccsét megnyerte, míg a Cigánd elővigyázatossági okokból, a járvány miatt elhalasztotta bajnokiját – ezzel pedig hoppon maradt!

megyei foci labdarúgó NB III Sajóbábony NB III Cigánd

NB III: „Mennyire igazságos, hogy másfél év alatt 4 osztályt ugrik egy csapat?”

2020-05-09 02:23:52

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei bajnokságok is véget értek. A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban a Horváth Csaba által edzett SC Sopron végzett az élen, igaz a csapat csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a szintén 46 pontot szerző Csornai SE-t. A soproniak még nem biztosak benne, hogy el tudnak indulni az NB III-ban, Csornán viszont nem titkolják csalódottságukat.

megyei foci labdarúgó NB III Sopron NB III Mayer János Csorna

NB II: a Loki stadionjában játszhatja hazai meccseit a DEAC

2020-05-07 23:49:00

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint beszámoltunk róla, vállalja az indulást a labdarúgó NB II-ben az NB III Keleti csoportjának első helyezettje, a DEAC, amely története során először szerepelhet a másodosztályban. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja szerint az egyesület a második ligában is megtartaná az egyetemi értékrendet és a DVSC-vel való jó kapcsolatot.

labdarúgó NB III labdarúgó NB II NB III Keleti csoport NB III NB II DEAC

NB III: „Az óriási lehetőség kapujában többen csődöt mondtak”

2020-05-07 21:40:12

Mint beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány miatt az MLSZ befejezettnek nyilvánította a labdarúgó NB III küzdelmeit. A döntés egyik nagy vesztese a Füzesgyarmat, amely hiába vezette sokáig az NB III Keleti csoportját, végül a második helyen zárt és ezzel eldőlt, hogy nem jut fel a másodosztályba.

labdarúgó NB III NB III Keleti csoport NB III Füzesgyarmat Boros Tibor

NB III: „Megérett a csapat az osztályváltásra” – óbudai közlemény

2020-05-06 15:20:03

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Közleményt adott ki a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 2. helyén végző III. Kerületi TVE. Az óbudaiak reményüket fejezték ki annak érdekében, hogy feljebb léphetnek, mivel szerintük minden téren megértek az osztályváltásra. A feltöltési szabályzat értelmében azonban a Szentlőrinc és a Tiszakécske is előbb kaphat felkérést az MLSZ-től.

labdarúgó NB III NB III Nyugati csoport NB III NB II III. Kerületi TVE III. Kerület

NB II: „Létrejöhet a piramis” – vállalja az indulást a DEAC

2020-05-06 13:17:16

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint beszámoltunk róla, az MLSZ a hétfői elnökségi ülésén döntött arról, hogy az alacsonyabb osztályú bajnokságok nem folytatódnak, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket. Ez az NB III-ra nézve azt jelenti, hogy a három első helyezett, a Debreceni EAC, a Pécsi MFC és az Érdi VSE indulhat a másodosztályban – Érden nem, de Pécsen, illetve Debrecenben vállalják a másodosztályú szereplést.

labdarúgó NB III labdarúgó NB II NB III NB II DVSC DEAC

NB II: Pécsen dolgoznak, hogy megfeleljenek a követelményeknek

2020-05-06 09:48:17

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői döntése értelmében a félbeszakadt és már nem is folytatódó NB III Közép-csoportjában listavezető Pécsi MFC az új idényben az NB II-ben szerepelhet – a baranyaiaknak azonban még meg kell teremteniük a másodosztályhoz szükséges feltételeket.

Pécsi MFC PMFC NB III Kulcsár Árpád Győri János

NB III: „Aki teheti, vegyen igénybe munkanélküli segélyt”

2020-05-06 09:49:07

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában a 9. helyen végző VLS Veszprém felbontja a játékosai szerződését – árulta el Szabó Péter, a klub ügyvezető igazgatója a vehir.hu-nak.

VLS Veszprém Szabó Péter NB III

NB II: Szentlőrincen bíznak a másodosztályú indulásban

2020-05-06 01:21:47

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint beszámoltunk róla, az MLSZ a hétfői elnökségi ülésén döntött arról, hogy az alacsonyabb osztályú bajnokságok nem folytatódnak, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket. Ez az NB III-ra nézve azt jelenti, hogy a három első helyezett, a Debreceni EAC, a Pécsi MFC és az Érdi VSE indulhat a másodosztályban, de az érdiek bejelentették, hogy nem vállalják az NB II-t, így megnyílhat az út az NB III Közép-csoportjában 2. helyen végző Szentlőrinc előtt.

labdarúgó NB III Szentlőrinc NB III Közép-csoport NB III NB II MLSZ

NB III: a Tatabánya nem kiesőjelölt szeretne lenni

2020-05-05 21:44:56

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői döntése értelmében a Komárom-Esztergom megyei első osztályú bajnokság listavezetője a következő idényt az NB III-ban kezdheti meg. Ez azt jelenti, hogy a nagy múltú Tatabánya ismét a nemzeti bajnokságban szerepelhet. Sámuel Botond ügyvezető elnök erős középcsapatot szeretne.

Tatabánya Sámuel Botond NB III