Találatok a MotoGP címkére

Találatok száma: 547

Márquez: Montmeló után hullani kezdett a hajam

2017-11-12 19:52:21

„A szezon eleje nagyon nehéz volt. Senki sem gondolná, hogy mennyire. Elárulok valamit. Le Mans, Mugello és Montmeló után elmentem a fodrászomhoz, aki megkérdezte, hogy mi a baj. Nem értettem, hogy miről beszél, ezért visszakérdeztem. Mire azt mondta, hogy kopaszodsz. És ez nem vicc!! De hát huszonnégy éves vagyok, ez lehetetlen. Ráadásul apunak és a nagypapámnak is rengeteg haja van. Rögtön után elmentem Dr. Chartéhoz a kórházba (Dr. Angel Charte a MotoGP orvosigazgatója – a szerk.), aki azt mondta, hogy változtatnom kell a versenyekhez való hozzáállásomhoz, mert túlságosan stresszelem a szervezetemet. Mindig mosolygok, mindig boldognak látszok, de belül más a helyzet. Emberi lények vagyunk, és a nyomás bizony minket is megvisel.” Interjú Marc Márquezzel, aki az idén is megnyerte a gyorsaságimotoros-vb MotoGP-kategóriáját.

MotoGP  Marc Márquez 

MotoGP: Dovizioso kiesett, Márquez negyedszer világbajnok!

2017-11-12 15:00:59

A címvédő Marc Márquez a harmadik helyen ért célba a gyorsaságimotoros-vb szezonzáró futamán, a Valenciai Nagydíjon, ezzel öt éven belül negyedszer nyerte meg a világbajnokságot. Az egyetlen versenyző, aki letaszíthatta volna a trónról, Andrea Dovizioso volt, aki kiesett.

MotoGP  Marc Márquez  Dani Pedrosa  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Az első kanyarban történni fog valami – Márquez

2017-11-12 08:52:39

Marc Márquez eddig tökéletes úton halad hatodik világbajnoki címe felé. Bár bukott a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényzáró Valenciai Nagydíjának időmérőjén, megszerezte a pole pozíciót, és a versenytempója is igen biztató. Ezzel szemben Andrea Dovizioso csak a kilencedik helyről rajtolhat a ma 14 órakor kezdődő futamon.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez 

MotoGP: Márquezé a pole, Dovizioso csak a kilencedik helyen

2017-11-11 16:56:08

A gyorsaságimotoros-világbajnokság évadzáró Valenciai Nagydíján a királykategóriában az összetettben vezető Marc Márquez indulhat az élről, a 21 pontos hátránnyal második Andrea Dovizioso viszont csak a kilencedik helyen zárta a kvalifikációt.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Nem én vagyok a favorit – Jorge Lorenzo

2017-11-11 08:19:53

Az időmérő edzésekkel folytatódik szombaton a gyorsasági motoros világbajnokság szezonzárója Valenciában. A pénteki napon Jorge Lorenzo végzett az élen a királykategóriában.

MotoGP  Jorge Lorenzo  Dani Pedrosa  Andrea Dovizioso 

MotoGP: a kormány elé kerülhet a Magyar Nagydíj kérdése

2017-11-09 21:23:37

A kormány előzetes egyeztetést javasol a gyorsaságimotoros-világbajnokság magyarországi nagydíjának jövőbeni megrendezéséről a Hungaroring Sport Zrt. és a jogtulajdonos képviselői között – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlönyben jelent meg csütörtökön.

MotoGP  Hungaroring 

MotoGP: Dovizioso nyert, Marc Márquez még nem világbajnok

2017-10-29 08:57:10

Az olasz Andrea Dovizioso nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját, és mivel Marc Márquez csak a negyedik helyen zárt, még nem dőlt el a vb-cím sorsa. Igaz, a 24 éves spanyol előnye az utolsó futam előtt 21 pont, így ha legalább a 11. helyen végez, biztosan megszerzi összetettbeli hatodik elsőségét.

MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquez idei legrosszabb időmérője, míg csapattársa a pole-ban

2017-10-28 09:59:14

Bár Marc Márquez csak a hetedik helyet szerezte meg a mai MotoGP-kvalifikáción Sepangban – ami az idei legrosszabb időmérőjének számít –, így is nagy esélye van rá, hogy vasárnap megszerezze a hatodik világbajnoki címét.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: M. Márquez győzelemnek, Mir vb-címnek is örülhet

2017-10-22 08:10:07

A gyorsasági motoros világbajnokság Ausztrál Nagydíján, a királykategóriában a vb-éllovas Marc Márquez egy fordulatokban gazdag versenyt tudott megnyerni, miközben fő riválisa, Andrea Dovizioso csak a 13. helyen ért célba. A Moto2-ben a portugál Miguel Oliveira nyert, viszont a vb-pontversenyben Franco Morbidelli növelte az előnyét Thomas Lüthivel szemben. A vasárnapi versenynap első futamát, a Moto3-ban hét körrel a vége előtt a hirtelen leszakadó eső miatt leintették, így nyert a szezonban immár tizedszer a vb-éllovas spanyol Joan Mir, aki ezzel a világbajnoki címet is megszerezte.

MotoGP  Miguel Oliveira  Marc Márquez 

MotoGP: Márquez tökéletes, Dovizioso katasztrofális időmérőt futott

2017-10-21 08:34:09

Ennél szélsőségesebben nem is alakulhatott volna a mai MotoGP-kvalifikáció Phillip Islanden. Három futammal a bajnokság vége előtt csupán 11 pont választja el egymástól a két éllovast, Marc Márquezt és Andrea Doviziosót.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Jorge Lorenzo  Andrea Dovizioso 

MotoGP: „Két problémám mindig akad, Dovizioso és Márquez”

2017-10-15 13:00:34

A gyorsaságimotoros-vb Japán Nagydíjáról már beszámoltunk, most lássuk, hogyan értékelték a versenyt a királykategória dobogósai.

MotoGP  Marc Márquez  Danilo Petrucci  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Dovizioso óriási hajrában előzte meg Márquezt

2017-10-15 08:34:32

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, Motegiben, a királykategóriában az olasz Andrea Dovizioso (Ducati) óriási csatában legyőzte a spanyol Marc Márquezt (Honda), így csökkenteni tudta a vb-éllovassal szemben a hátrányát az összetettben. A Moto2-ben a spanyol Alex Márquez győzött, míg az olasz Franco Morbidelli a nyolcadik hellyel is növelte az előnyét összetettben. A Moto3-ban elmaradt a bajnokavatás, a futamgyőztes Romano Fenati csökkentette a hátrányát.

gyorsaságimotoros-vb  MotoGP  Marc Márquez  Andrea Dovizioso 

MotoGP: Márquez feladta a pole-t; a Moto3-ban bajnokot avathatunk

2017-10-14 14:10:49

Nem telik kellemesen a csapatok és a versenyzők hétvégéje Motegiben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, hiszen két napja szinte megállás nélkül hullik az eső. Szombat délben állt el először, de a pálya csak a Moto2-es időmérőre száradt fel annyira, hogy érdemben fel lehetett tenni a slick gumikat.

Marc Márquez  Moto2  Moto3  MotoGP  gyorsaságimotoros-vb 

MotoGP: az utolsó percben hódította el a pole-t Zarco

2017-10-14 09:03:16

Johann Zarco indulhat az első rajtkockából holnap Motegiben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) Japán Nagydíján. A franciát Danilo Petrucci és a címvédő Marc Márquez követi az első sorban.

MotoGP  Motegi  Marc Márquez  Johann Zarco  Japán  Danilo Petrucci 

MotoGP: Márquez tovább menetel, Rossi nagyot mentett

2017-09-24 15:14:16

Marc Márquez szezonbeli ötödik futamgyőzelmét aratta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján. A Repsol Honda spanyol pilótája így 16 ponttal meglógott az ezúttal csak a hetedik helyen záró Andrea Doviziosótól a pontversenyben. A királykategóriában három spanyol állhatott fel a dobogóra, miután Márquez mögött két honfitársa, Dani Pedrosa és Jorge Lorenzo futott be. A még nem teljesen egészséges Valentino Rossi láthatóan elfáradt a futam végére, de így is beért az ötödik pozícióban.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Moto3  Moto2  Marc Márquez 

MotoGP: Vinales a pole-ban, Rossi az első sorban 23 nappal lábtörése után

2017-09-23 16:17:51

A Yamahával versenyző spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a királykategóriában, míg olasz csapattársa, Valentino Rossi 23 nappal a lábtörése után a harmadik helyet szerezte meg az időmérőn.

gyorsaságimotoros-vb  Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez 

MotoGP: Rossi 18. és 20. a két edzésen, de ez nem is rossz

2017-09-22 16:10:11

A lábtöréséből lábadozó Valentino Rossi az első szabadedzésen a 18., a másodikon a 20. lett az Aragóniai Nagydíj pénteki napján. Első ránézésre lehangolónak tűnhet az olasz eredménye, de csapattársa, Maverick Vinales az első edzésen a 20., a másodikon a 17. lett.

Valentino Rossi  MotoGP  Maverick Vinales  Marc Márquez  Aragóniai Nagydíj 

MotoGP: Rossi megkapta az orvosi engedélyt az indulásra

2017-09-21 20:40:04

Valentino Rossi súlyos sérülése után három héttel megkapta az orvosi engedélyt arra, hogy induljon a gyorsaságimotoros-világbajnokság hétvégi Aragóniai Nagydíján.

Valentino Rossi  MotoGP  Aragóniai Nagydíj 

MotoGP: így érkezett Rossi Aragóniába, versenyezni akar – videó

2017-09-21 14:18:50

Valentino Rossi megérkezett a MotoGP Aragóniai Nagydíj helyszínére, ahol a hét végén világbajnoki futamot tartanak. A nemrég a lábát törő olasz klasszis bekötözött lábbal, bottal jár, nehezen hihető, hogy így motorra tud szállni, pedig már tesztelt a héten, és azt követően vállalta be a szereplést. Csak nehogy rásérüljön!

Valentino Rossi  MotoGP 

MotoGP: Rossi már körözött, visszatér a hétvégén?

2017-09-19 10:06:03

Súlyos sérülése után alig több mint három héttel, a hétvégi Aragóniai Nagydíjon visszatérhet a pályára a kilencszeres gyorsaságimotoros-világbajnok Valentino Rossi.

sérülés  Valentino Rossi  MotoGP