Találatok a MNASZ címkére

Találatok száma: 12

Motorsport Games: hattagú magyar válogatott indul Vallelungában

2019-10-08 12:49:12

Hat versenyző alkotja azt a magyar válogatottat, amely részt vesz november elején a Róma közelében található Vallelunga versenypályán az első „autósport-olimpián”, a Motorsport Games-en (motorsportjátékokon).

Motorsport Games MNASZ

Motorsport Games: pályázni lehet a magyar válogatottba kerülésért

2019-09-06 10:31:09

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kiírta a pályázatot a hazai versenyzők részére a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által indított és először október 31. és november 3. között a Róma közelében található Vallelunga versenypályán sorra kerülő Motorsport Games (motorsport játékok) elnevezésű „autósport olimpián” történő részvételre.

autósport Oláh Gyárfás Motorsport Games MNASZ

Ralibaleset: az MNASZ nem adott ki engedélyt a versenyre

2019-06-15 13:07:59

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) nem adott ki hozzájárulást, engedélyt a tótkomlósi raliverseny megrendezéséhez – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel. A múlt vasárnapi verseny záró programja közben az egyik raliautó a nézők közé hajtott, tizenegyen megsérültek.

rali Oláh Gyárfás MNASZ

Formula E: az MNASZ elnöke Budapestre hozná a sorozatot

2019-05-15 20:06:59

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint büszkeség és megtiszteltetés lenne, ha Magyarország is rendezhetne futamot az elektromos formaautós versenysorozatban. Oláh Gyárfás a közelmúltban ebben a témában egyeztetett többek között Jean Todttal, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével.

Oláh Gyárfás MNASZ Jean Todt Formula E

Autósport: további négy évig Oláh Gyárfás az MNASZ elnöke

2019-01-26 19:32:14

További négy évig Oláh Gyárfás irányítja a Magyar Nemzeti Autósport-szövetséget (MNASZ), miután a szombati tisztújító közgyűlésen a tagszervezetek elnöknek választották.

Oláh Gyárfás MNASZ

Autósport: választanak a versenyzők, két elnökjelölt a ringben

2019-01-25 19:08:21

Választásra készül a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség, s a korábbi évekkel ellentétben nagyon nehéz lenne megmondani, a két elnökjelölt közül ki indul nagyobb eséllyel: az „újoncként” érkező, de biztos háttérrel bíró dr. Halavács Sándor, vagy a jelenlegi elnök, a sportágból jövő, s az elmúlt években nemzetközi szinten is szép eredményeket elérő Oláh Gyárfás. Mindkettő mellett szólnak érvek – a tagság a szombati közgyűlésen dönt arról, hogy ki irányíthat a következő négy évben.

autósport Oláh Gyárfás MNASZ Halavács Sándor

Autósport: sikeres volt a magyar szövetség tavalyi éve

2019-01-23 09:09:56

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke szerint tavaly kiemelkedően sikeres évet zárt a hazai autósport, amelynek történetében a 2019-es esztendő egy új időszak kezdetét jelentheti.

Oláh Gyárfás MNASZ

Autósport: Benyót választották meg a szövetség elnökének

2014-02-21 19:10:35

Benyó Miklóst választották meg elnöknek a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) pénteki rendkívüli, tisztújító közgyűlésén.

MNASZ Gyulay Zsolt Benyó Miklós

Autósport: az általános alelnök erkölcsi okból nem mondott le

2014-01-17 17:20:17

Móczár Péter általános alelnök erkölcsi szempontból kifogásolhatónak tartotta volna a tagsággal szemben ha távozik a posztjáról szerdán, amikor a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöksége lemondott február 1-jei dátummal.

autósport MNASZ Gyulay Zsolt

Autósport: távozik Gyulay és az elnökség a szövetség éléről

2014-01-15 21:13:51

Február 1-jétől távozik posztjáról a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöksége, élén Gyulay Zsolt elnökkel. A szervezet szerdai ülésén egyedül Móczár Péter általános alelnök döntött úgy, hogy marad.

autósport Móczár Péter MNASZ Gyulay Zsolt

Autósport: Móczár Péter lett az MNASZ alelnöke

2013-01-20 18:20:46

A Hungaroringen tartotta vasárnap a közgyűlését a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség. Az már korábban kiderült, hogy Gyulay Zsolt folytatja az elnöki tevékenységét – a Hungaroring Sport Zrt. vezetése mellett újabb fontos állami feladatokkal bízták meg, ezért a lemondáson gondolkodott –, de a Frank Tamás tragikus halála óta betöltetlen általános alelnöki posztra, illetve a két lemondás miatt megüresedett elnökségi tagságra a közgyűlés volt hivatott megválasztani a legalkalmasabbnak tartott szakembert.

autósport Zengő Zoltán Zengő Motorsport Móczár Péter Magyar Nemzeti Autósport Szövetség MNASZ

Autósport: Gyulay Zsolt továbbra is maradna a szövetség élén

2013-01-16 19:42:32

Továbbra is elvállalná a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vezetését elnökként Gyulay Zsolt. Szándékát a szervezet vasárnapi tisztújító közgyűlése előtt közleményben jelezte.

autósport Magyar Nemzeti Autósportszövetség MNASZ Gyulay Zsolt