Találatok a MKSZ címkére

Találatok száma: 88

Kézilabda: Horváth Gabriella lett az MKSZ főtitkára

2018-11-19 19:24:12

Az eddig nemzetközi kapcsolatokért felelős főtitkár-helyettesként tevékenykedő Horváth Gabriella lett a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) főtitkára.

kézilabda MKSZ Horváth Gabriella

Kézi: Még néhány évig játszom – Görbicz készül a civil életre is

2018-11-08 17:58:47

Rendkívüli küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). Az eseményen a küldöttek elfogadták a szövetség új alapszabályát, valamint elnökségi taggá választották Görbicz Anitát, Kirsner Erikát és Nagy Lászlót. Az NSO Tv videóján megmutatjuk, hogyan folyt le a szavazás, illetve beszélgettünk Kocsis Máté mellett Kirsner Erikával és Görbicz Anitával is – a Győr játékosának a jövője is szóba került.

videó NSO Tv MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika Görbicz Anita

Kézi: Nagy László, Görbicz és Kirsner MKSZ-elnökségi tag lett

2018-11-08 15:40:43

Rendkívüli küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). Az eseményen a küldöttek elfogadták a szövetség új alapszabályát, valamint elnökségi taggá választották Görbicz Anitát, Kirsner Erikát és Nagy Lászlót – tájékoztatott a keziszovetseg.hu.

Nagy László MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika Görbicz Anita

Férfi kézi: tíz kapitányjelölt, Sabaté esélyes, magyar is a stábban

2018-10-11 17:06:41

Novák András, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) főtitkára a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A végső döntést várhatóan jövő héten hozza meg az elnökség, jelenleg tíz név van a kalapban, köztük a sajtóban már felbukkanó Xavier Sabatéé. Az biztos, hogy lesz magyar szakember is a stábban.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Xavier Sabaté Novák András MKSZ

Kézi: „Évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci akadémia építése”

2018-10-11 14:42:50

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerint évszázadonként egyszer adódik olyan lehetőség egy város és egy sportág életében, mint a váci Dunakanyar Kézilabda Akadémia (DKA) építése.

női kézilabda Vác női kézilabda Rétvári Bence MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika

Férfi kézi: Vranjestől elköszönt a szövetség is, váltás a kapitányi poszton

2018-10-05 12:40:10

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége jelezte Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánynak és segítőjének, Björn Sätherströmnek, hogy nem velük képzeli el a folytatást, így a svéd szakember nemcsak a Telekom Veszprémtől távozott, hanem a magyar férfiválogatott éléről is.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda MKSZ Ljubomir Vranjes

Kézi: „Nem a pénz motivál” – fiatal tehetségek az Elit Programban

2018-10-02 16:06:05

A Magyar Kézilabda-szövetség 30 fiatal játékossal, valamint klubjaikkal kötött szerződést Elit Programja keretében. A tehetségek speciális képzést kapnak a szövetség szakmai vezetőinek irányításával, akik sajtóbeszélgetés keretében mutatták be a program törekvéseit. Az eseményen három fiatal is részt vett az Elit Programból: Kácsor Gréta a világbajnoki aranyérmes junior-, illetve az ezüstérmes ifjúsági válogatottnak is tagja volt, míg Kuczora Csenge utóbbinak, miközben már mindketten az NB I-es Vác alapemberei. A fiúkat Lukács Péter képviselte, a Ferencváros 16 éves irányítója góllal mutatkozott be az élvonalban a bajnoki címvédő Mol-Pick Szeged ellen. Nézze meg az NSO Tv videóját a sajtóbeszélgetésről!

videó kézilabda Zsiga Gyula NSO Tv MKSZ Lukács Péter

Kézi: Még semmi végérvényeset nem mondhatunk – az MKSZ Vranjesről

2018-10-01 15:53:10

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) egyelőre nem döntött a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes sorsáról.

magyar kézilabda-válogatott férfi kézi Telekom Veszprém MKSZ Ljubomir Vranjes

Férfi kézi: a fürediek aláírták szerződéseiket az MKSZ-szel

2018-09-03 23:31:47

A Magyar Kézilabda-szövetség által indított Elit Programba bekerült balatonfüredi fiatalok hétfőn aláírták szerződéseiket az MKSZ képviselőivel – számolt be róla a klub honlapja.

kézilabda MKSZ Elit Program Balatonfüred

MKSZ: „A magyar kézilabdának nemcsak múltja, hanem jövője is van”

2018-08-29 15:42:36

Az utánpótláskorú női válogatottak nyári sikerei azt mutatják, hogy a magyar kézilabdának nemcsak múltja, hanem jövője is van Kocsis Máté, a szövetség (MKSZ) elnöke szerint.

kézilabda Zsiga Gyula Papp György MKSZ Kocsis Máté Golovin Vlagyimir

Női kézi NB I: megvan a Győr–FTC bajnoki időpontja

2018-08-17 13:21:08

A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos tájékoztatása alapján megszületett a döntés a Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria magyar bajnoki rangadó végleges időpontjáról.

női kézilabda kézilabda MKSZ Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

MKSZ: 40 játékos szerepel majd az elitprogramban

2018-07-20 20:44:10

Húsz-húsz férfi és női kézilabdázó szerepel majd a magyar szövetség (MKSZ) elitprogramjában.

kézilabda Zsiga Gyula MKSZ

Férfi kosár NB I: benyújtotta nevezését a TF csapata

2018-07-19 10:28:30

A Tehetséges Fiatalok férfi kosárlabdacsapatának vezetősége teljesítette az A-csoportos versenykiírás összes feltételét, és egyértelmű szándéka az indulás a legmagasabb osztályban – a gárda ennek érdekében a nevezését már el is küldte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének.

kosárlabda férfi kosár NB I Tehetséges Fiatalok TF MKSZ

Női kézi: „Sikerült emlékezetes juniorvébét rendeznünk”

2018-07-17 15:03:34

Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke szerint a szervezés szempontjából is emlékezetes volt a szombaton véget ért debreceni női junior-világbajnokság, amelyet a magyar válogatott megnyert.

magyar női junior kézilabda-válogatott MKSZ Kocsis Máté

Férfi kézi: új budapesti csarnokban lehet a 2022-es Eb döntője

2018-06-26 17:15:30

Egy új budapesti sportcsarnokban rendezhetik meg a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság döntőjét, amennyiben a magyar szövetség (MKSZ) elképzelését jóváhagyja a kormány.

férfi kézilabda férfi kézi Eb Pálinger Katalin Nagy László MKSZ Kocsis Máté

Kézilabda: az MKSZ kedden értékeli a győztes Eb-pályázatot

2018-06-23 14:52:27

Mint ismeretes, Magyarország – Szlovákiával közösen – elnyerte a 2022-es férfi felnőtt kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát. A magyar kézilabdázás és a Magyar Kézilabda-szövetség számára sporttörténeti jelentőségű döntést az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) június 20-án hozta meg glasgow-i kongresszusán.

kézilabda MKSZ

Kézilabda: nagy ígéret Kocsis Máté elnöktől a szülőknek

2018-05-25 16:30:03

A kézilabda-szövetség budapesti éves rendes közgyűlésén Kocsis Máté elnök fontos üzenetet fogalmazott meg a sportoló gyerekek szüleinek, családjának.

MKSZ Kocsis Máté

MKSZ: „A magyar kézilabdázás is sokat nyert ezeken a mérkőzéseken”

2018-05-24 14:41:19

A férfi után a női kézilabda-bajnokság is emlékezetes végjátékkal zárult, mindkét nemnél nüanszokon múlt, hogy a Szeged és a Győr szerezte meg az aranyérmet. Novák András, a hazai szakági szövetség (MKSZ) főtitkára szerint a bajnokok mellett a magyar kézilabdázás is nagyon sokat nyert ezeken a mérkőzéseken.

kézilabda Novák András MKSZ