Találatok a MKSZ címkére

Találatok száma: 97

Férfi kézi: a szövetség később dönt személyi kérdésekről

2019-06-19 13:35:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta a férfiválogatott szövetségi kapitányai, Csoknyai István és Vladan Matics beszámolóját a vasárnap véget ért Eb-selejtezőkről, és a következő hetekben hoz döntést a nemzeti csapat következő időszakának szakmai koncepciójáról és stábjáról.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Nagy László MKSZ Csoknyai István

Férfi kézi: dán játékvezetők a Veszprém–Szeged döntő első meccsén

2019-05-21 12:09:43

A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint a dán Martin Gjeding, Mads Hansen páros vezeti a férfi NB I döntőjének első mérkőzését.

kézilabda férfi kézi Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Martin Gjedin Mads Hansen

Férfi kézi: külföldi bírókra bízza a szövetség a Veszprém–Szeged döntőt

2019-05-15 18:37:45

A Magyar Kézilabda-szövetség szerdán bejelentette, hogy a Veszprém–Szeged férfibajnoki finálé (május 23. és 26.) két mérkőzését külföldi bírók vezetik, akikről még egyeztetnek a vezetők az európai szövetséggel.

kézilabda Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged MKSZ

Kézilabda: Nagy László alelnök lett a magyar szövetségben

2019-04-17 14:34:08

Szerdán megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda-szövetség, amely megválasztotta tisztségviselőit. A nagy számban megjelenő küldöttek újabb négy évre egyhangú döntéssel bizalmat szavaztak a Kocsis Máté vezette elnökségnek, a férfi szakágért felelős alelnök Nagy László, a női szakág felelőse szintén alelnökként Pálinger Katalin lett, az elnökségben helyet kapott többek között Görbicz Anita, Marosi László és Radulovics Bojana is – tájékoztatott hivatalos honlapján az MKSZ.

Nagy László Magyar Kézilabda-szövetség MKSZ

Női kézi BL: Budapest újabb évekig a négyes döntő házigazdája maradna

2019-04-09 16:41:56

Az MKSZ főtitkára, Horváth Gabriella a Digi Sporton elárulta, már tárgyalnak a szerződéshosszabbításról, és ha sikerrel járnak, a következő években is Budapesten maradhat a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője. Az új 20 ezres fővárosi aréna is főszerepet kaphat.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four kézilabda MKSZ Horváth Gabriella

Női kézi: ismét Magyarországon edzőtáborozik a kínai válogatott

2019-03-07 16:18:56

Tavaly ősz után ismét Magyarországon edzőtáborozik a kínai női kézilabda-válogatott.

női kézilabda MKSZ IHF

Férfi kézi: Csoknyai és Matics folytathatja a munkát a válogatottnál

2019-02-12 13:50:38

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kedden úgy határozott, Csoknyai István és Vladan Matics folytathatja a munkát a magyar férfi kézilabda-válogatott élén.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vladan Matics MKSZ Csoknyai István

Férfi kézi-vb: „Sabaté, Vranjes vagy Dujsebajev sem jutott volna messzebb”

2019-01-25 09:03:03

Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) szakmai igazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában értékelte a férfiválogatott világbajnoki szereplését.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2019 férfi kézi vb Zsiga Gyula MKSZ

Női kézi: súlyos visszaélés, szövetségi vizsgálat a „menedzserügyben”

2019-01-15 16:54:25

Mint arról néhány napja beszámoltunk, sajtóhírek szerint saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni az FTC női kézilabdacsapatának válogatott játékosát egy magyar menedzser. Azóta kiderült, hogy a sportoló e lehetőséget elutasította. Január 15-én, kedden az is ismertté vált, hogy a menedzser Farkas Mátyás, a játékos Hornyák Dóra – írja a keziszovetseg.hu.

női kézi NB I Novák András Magyar Kézilabda-szövetség MKSZ Hornyák Dóra FTC-Rail Cargo Hungaria

Kézilabda: Horváth Gabriella lett az MKSZ főtitkára

2018-11-19 19:24:12

Az eddig nemzetközi kapcsolatokért felelős főtitkár-helyettesként tevékenykedő Horváth Gabriella lett a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) főtitkára.

kézilabda MKSZ Horváth Gabriella

Kézi: Még néhány évig játszom – Görbicz készül a civil életre is

2018-11-08 17:58:47

Rendkívüli küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). Az eseményen a küldöttek elfogadták a szövetség új alapszabályát, valamint elnökségi taggá választották Görbicz Anitát, Kirsner Erikát és Nagy Lászlót. Az NSO Tv videóján megmutatjuk, hogyan folyt le a szavazás, illetve beszélgettünk Kocsis Máté mellett Kirsner Erikával és Görbicz Anitával is – a Győr játékosának a jövője is szóba került.

videó NSO Tv MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika Görbicz Anita

Kézi: Nagy László, Görbicz és Kirsner MKSZ-elnökségi tag lett

2018-11-08 15:40:43

Rendkívüli küldöttgyűlést tartott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). Az eseményen a küldöttek elfogadták a szövetség új alapszabályát, valamint elnökségi taggá választották Görbicz Anitát, Kirsner Erikát és Nagy Lászlót – tájékoztatott a keziszovetseg.hu.

Nagy László MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika Görbicz Anita

Férfi kézi: tíz kapitányjelölt, Sabaté esélyes, magyar is a stábban

2018-10-11 17:06:41

Novák András, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) főtitkára a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A végső döntést várhatóan jövő héten hozza meg az elnökség, jelenleg tíz név van a kalapban, köztük a sajtóban már felbukkanó Xavier Sabatéé. Az biztos, hogy lesz magyar szakember is a stábban.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Xavier Sabaté Novák András MKSZ

Kézi: „Évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci akadémia építése”

2018-10-11 14:42:50

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerint évszázadonként egyszer adódik olyan lehetőség egy város és egy sportág életében, mint a váci Dunakanyar Kézilabda Akadémia (DKA) építése.

női kézilabda Vác női kézilabda Rétvári Bence MKSZ Kocsis Máté Kirsner Erika

Férfi kézi: Vranjestől elköszönt a szövetség is, váltás a kapitányi poszton

2018-10-05 12:40:10

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége jelezte Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánynak és segítőjének, Björn Sätherströmnek, hogy nem velük képzeli el a folytatást, így a svéd szakember nemcsak a Telekom Veszprémtől távozott, hanem a magyar férfiválogatott éléről is.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda MKSZ Ljubomir Vranjes

Kézi: „Nem a pénz motivál” – fiatal tehetségek az Elit Programban

2018-10-02 16:06:05

A Magyar Kézilabda-szövetség 30 fiatal játékossal, valamint klubjaikkal kötött szerződést Elit Programja keretében. A tehetségek speciális képzést kapnak a szövetség szakmai vezetőinek irányításával, akik sajtóbeszélgetés keretében mutatták be a program törekvéseit. Az eseményen három fiatal is részt vett az Elit Programból: Kácsor Gréta a világbajnoki aranyérmes junior-, illetve az ezüstérmes ifjúsági válogatottnak is tagja volt, míg Kuczora Csenge utóbbinak, miközben már mindketten az NB I-es Vác alapemberei. A fiúkat Lukács Péter képviselte, a Ferencváros 16 éves irányítója góllal mutatkozott be az élvonalban a bajnoki címvédő Mol-Pick Szeged ellen. Nézze meg az NSO Tv videóját a sajtóbeszélgetésről!

videó kézilabda Zsiga Gyula NSO Tv MKSZ Lukács Péter

Kézi: Még semmi végérvényeset nem mondhatunk – az MKSZ Vranjesről

2018-10-01 15:53:10

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) egyelőre nem döntött a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes sorsáról.

magyar kézilabda-válogatott férfi kézi Telekom Veszprém MKSZ Ljubomir Vranjes

Férfi kézi: a fürediek aláírták szerződéseiket az MKSZ-szel

2018-09-03 23:31:47

A Magyar Kézilabda-szövetség által indított Elit Programba bekerült balatonfüredi fiatalok hétfőn aláírták szerződéseiket az MKSZ képviselőivel – számolt be róla a klub honlapja.

kézilabda MKSZ Elit Program Balatonfüred