Találatok a Mirko Alilovic címkére

Találatok száma: 59

Pastor: A játékosok jól bírták a fokozott terhelést

2018-08-08 08:48:54

A bajnok szegediek a roglai alapozáson jól bírták a terhelést, s a héten már két felkészülési meccset játszanak saját csarnokukban.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: Alilovic a költözés előtt még egyszer kiszúrna a Szegeddel

2018-04-17 15:11:12

Mirko Alilovic kapusteljesítménye nem volt egyenletes az elmúlt két esztendőben, csapata, a Telekom Veszprém nem is kezdeményezte a 32 esztendős, 164-szeres horvát válogatott kapus szerződésének meghosszabbítását. Már tavaly novemberben eldőlt, hogy pályafutását a nagy rivális Szegednél folytatja, és erre a lépésre csak ráerősített Mirko alig 20 százalékos halvány védési mutatója a számára hazai pályát jelentő horvátországi Európa-bajnokságon.

férfi kézi NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic

Férfi kézi Eb: megtámadták a Veszprém kapusának otthonát

2018-01-26 09:30:34

Megtámadták és megrongálták Mirko Alilovic horvát kézilabdakapus családi házát, miután a férfiválogatott házigazdaként nem jutott elődöntőbe az Európa-bajnokságon.

kézilabda férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Férfi kézi Eb: Talán örökre befejezem, nagyon fáradt vagyok – Cervar

2018-01-25 15:22:57

Lino Cervar legutóbbi nyilatkozata arra enged következtetni, hogy a pénteki, Csehország elleni Európa-bajnoki helyosztón ül utoljára a horvát férfi kézilabda-válogatott kispadján. A 67 éves edzőlegenda nagyon fáradtnak érzi magát a hazai rendezésű torna végéhez érve, ezért pihenésre van szüksége, amely alatt nyugodtan át tudja gondolni a jövőjét.

férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Mirko Alilovic Lino Cervar Horvátország

Férfi kézi Eb: Alilovic visszakerült a horvát keretbe, L. Karabatic a franciába

2018-01-20 16:06:18

A házigazda horvát válogatott szövetségi kapitánya, Lino Cervar Ivan Pesic kapus helyett ismét benevezte a veszprémi Mirko Alilovicot a férfi kézilabda Európa-bajnokságra.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Férfi kézi Eb: Alilovicot lecserélte a horvát kapitány

2018-01-16 14:54:43

Kihasználta második cserelehetőségét is Lino Cervar, a horvát férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki a Telekom Veszprém kapusa, Mirko Alilovic helyére Ivan Pesicet nevezte be az Európa-bajnoki keretbe.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2018 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Kézi Eb: Alilovic kétszer is nagyot sprintelve mentett – videó

2018-01-13 14:27:24

Mint tegnap megírtuk, a házigazda horvát válogatott tíz góllal, 32–22-re legyőzte a szerbeket a férfi kézilabda Európa-bajnokság első fordulójában. A hazaiak veszprémi kapusa, Mirko Alilovic a második félidő elején emberhátrányban egy percen belül kétszer is a padról befutva mentett, először kollégája, Vladan Csupara egész pályás lövése után a kapufáról kipattanó labdára vetődött rá, majd Bojan Beljanszki gólba tartó próbálkozását hárította sprint közben.

férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Mirko Alilovic Horvátország

Kézilabda: Alilovic nyártól Szegeden folytatja – hivatalos

2017-11-29 09:46:42

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy jövő nyártól nála játszik a Veszprémből távozó Mirko Alilovic.

Telekom Veszprém Sterbik Árpád Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic José Manuel Sierra férfi kézilabda

Kézilabda: Sterbik Árpád két évre a Veszprém játékosa

2017-11-29 09:17:43

Szerda reggel a Nemzeti Sportnak hivatalosan is bejelentette Sterbik Árpád és a Telekom Veszprém, hogy a klub egykori kapusa – a korábbi sajtóhíreknek megfelelően – visszatér a bajnokcsapathoz.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Mirko Alilovic

Férfi kézi: műteni kellett a Veszprém klasszis kapusát

2017-06-12 14:40:55

Mirko Alilovicot, a Telekom Veszrém férfi kézilabdacsapatának kapusát vádlisérülése miatt megműtötték – adta hírül a klub honlapja.

sérülés műtét férfi kézi Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Férfi kézi BL: Pálmarsson az álomcsapatban, csodás bravúrok – videó

2017-05-01 10:43:24

Az EHF Tv természetesen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágói után is megválasztotta a kör álomcsapatát, legszebb találatait és védéseit – magyaros érdekeltség pedig ezúttal is akad szép számmal.

videó kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic

Férfi kézi BL: „Hatalmas dolog sorozatban négy final four”

2017-05-01 09:04:34

Hatalmas dolog sorozatban negyedszer is négyes döntőbe jutni a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém vezetőedzője, Xavier Sabaté szerint.

kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Xavier Sabaté Telekom Veszprém Patrice Canayer

Kézilabda: két veszprémi és két szegedi játékos a horvát keretben

2017-04-20 17:54:54

Két veszprémi és két szegedi kézilabdázóra számít a horvát férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára visszatért Lino Cervar.

kézilabda Telekom Veszprém Mirko Alilovic Marko Kopljar Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: „szegedi” álomcsapat, Alilovic duplázott – videó

2017-04-03 09:51:20

Az EHF Tv a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói után is megválasztotta a forduló legjobbjait, melyek között magyaros érdekeltségek is vannak.

álomcsapat videó férfi kézi BL Telekom Veszprém Szergej Gorbok Mol-Pick Szeged

Kézi BL: csodás gól, hihetetlen bravúrok, ketten is az álomcsapatban – videók

2017-03-13 11:11:22

Az EHF Tv a kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulója után is megválasztotta a játékhét legjobbjait, mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál. Ahogy lassan már-már szokásossá válik, ezúttal is remekeltek a magyarok: a Telekom Veszprémtől, a Mol-Pick Szegedtől, az FTC-től és a Győri Audi ETO KC-tól is került be játékos az e heti legekbe!

női kézi BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Nora Mörk Momir Ilics Mol-Pick Szeged

Férfi kézi BL: erre meg hogy ért vissza Alilovic? – videó

2017-03-12 13:18:40

Mirko Alilovic a második félidőben bemutatott védéseivel főszerepet játszott a Telekom Veszprém Flensburg felett aratott hatgólos sikerében a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában. A horvát kapus hajrábeli bravúrját az EHF Tv is kiemelte: Alilovic már elindult a bal oldal felé, de még nagyot nyújtózva, reflexből bele tudott kapni a lövésbe.

videó férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Férfi kézilabda: trombózis a Veszprém játékosának lábában

2016-12-05 21:44:35

Mirko Alilovicnak, a Telekom Veszprém kapusának trombózis keletkezett a térde alatt – állapították meg a veszprémi orvosok. A horvát kézilabdázó kezelése a hazájában folytatódik.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Mirko Alilovic

Férfi kézi BL: Ugalde és Alilovic a dobogón, négyen 5.0 alatt

2016-05-30 16:33:26

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében a legértékesebb játékosnak választott Aron Pálmarssont olvasóink is a legjobbnak látták. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Mirko Alilovic Telekom Veszprém Kielce Cristian Ugalde

Férfi kézi BL: egy veszprémi az álomcsapatban, nem Alilovic védése a legszebb

2016-04-25 09:43:10

Az EHF Tv megválasztotta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseinek legszebb góljait, védéseit, valamint a forduló álomcsapatát. Az MVM Veszprémből Aron Pálmarsson és Mirko Alilovic került be az összeállításokba.

kézilabda férfi kézi BL férfi kézi Mirko Alilovic Telekom Veszprém Aron Pálmarsson

SEHA-liga: a Veszprém–Vardar párharc Varasdon is összejöhet

2016-04-01 10:59:46

A tavalyi nagy SEHA-négyes – a győztes Veszprém, a második Breszt, a bronzérmes Zagreb és a Vardar Szkopje – jutott be az idén is a rangos és immár hagyományos nemzetközi sorozat négyes döntőjébe. Ezt egy éve Veszprémben rendezték, az idén pedig a horvátországi Varasdon csatáznak a legjobbak. A magyar együttes a fehéroroszok ellen játssza az elődöntőt.

férfi kézilabda Xavier Sabaté SEHA-liga Renato Sulic Mirko Alilovic Meskov Breszt