Találatok a Miguel Oliveira címkére

Találatok száma: 5

MotoGP: Márquez bukott, Rossi hiába kapaszkodott, Pedrosa 5. hellyel búcsúzott

2018-11-18 13:46:46

Can Öncü sikerével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénye a Moto3-as kategóriában, a fiatal török történelmet írt.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Miguel Oliveira Can Öncü

MotoGP: Lorenzo nyert, Rossi dobogón, Márquez a 16.

2018-06-03 14:01:45

A spanyol Jorge Lorenzo nyerte meg az Olasz Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, megelőzve Andrea Doviziosót és Valentino Rossit – a pontversenyben vezető Marc Márquez kicsúszás miatt végül csak a 16. lett.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Miguel Oliveira Marc Márquez

MotoGP: M. Márquez győzelemnek, Mir vb-címnek is örülhet

2017-10-22 08:10:07

A gyorsasági motoros világbajnokság Ausztrál Nagydíján, a királykategóriában a vb-éllovas Marc Márquez egy fordulatokban gazdag versenyt tudott megnyerni, miközben fő riválisa, Andrea Dovizioso csak a 13. helyen ért célba. A Moto2-ben a portugál Miguel Oliveira nyert, viszont a vb-pontversenyben Franco Morbidelli növelte az előnyét Thomas Lüthivel szemben. A vasárnapi versenynap első futamát, a Moto3-ban hét körrel a vége előtt a hirtelen leszakadó eső miatt leintették, így nyert a szezonban immár tizedszer a vb-éllovas spanyol Joan Mir, aki ezzel a világbajnoki címet is megszerezte.

MotoGP Miguel Oliveira Marc Márquez

MotoGP: Pedrosa nyert, Rossi két vállra fektette a világbajnokot

2015-10-25 11:15:09

A spanyol Dani Pedrosa nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíját. A második helyen Jorge Lorenzo ért célba, míg a harmadik a világbajnoki pontversenyt vezető Valentino Rossi lett, akit a verseny után megbüntettek. A Moto2-es kategóriában a francia Johann Zarco, míg Moto3-ban a portugál Miguel Oliveira diadalmaskodott.

Valentino Rossi MotoGP Miguel Oliveira Jorge Lorenzo Johann Zarco Dani Pedrosa

Moto3: Kent még mindig nem világbajnok, az utolsó futam dönt

2015-10-25 07:12:58

A világbajnoki pontverseny második helyén álló portugál Miguel Oliveira diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a Moto3-as kategóriában. A második helyen a dél-afrikai Brad Binder, a harmadikon a spanyol Jorge Navarro ért célba. A vb-pontversenyt vezető brit Danny Kent csak hetedik lett, ami azt jelenti, hogy az utolsó, valenciai futamot megelőzően még mindig nyílt a világbajnoki címért folyó küzdelem.

gyorsaságimotoros-vb Moto3 Miguel Oliveira Jorge Navarro Danny Kent Brad Binder