Találatok a Michelisz Norbert címkére

Találatok száma: 549

WTCR: Huff és Tarquini is futamot nyert; Michelisz dobogóra állt

2018-10-28 04:22:39

A túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének mindkét vasárnapi versenyén a második pozícióból startoló aratott győzelmet: míg a korábbi futamot Rob Huff, addig a későbbit Gabriele Tarquini nyerte, így utóbbi fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé. Az olasz csapattársa, Michelisz Norbert is sokkal jobb napot zárt, ugyanis a magyar versenyző először a dobogón ünnepelhetett, majd a pontszerző kilencedik helyen intette le a kockás zászló. 

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert

WTCR: Ceccon nyerte az 1. versenyt, Michelisz nem szerzett pontot

2018-10-27 08:02:24

Hiába rajtolhatott a pole pozícióból Aurélien Comte, már a második körben megelőzte őt Kevin Ceccon, így a tegnapi második időmérő győztesének diadalával ért véget az első WTCR-verseny Szuzukában. A második Comte, a harmadik Yvan Muller lett, aki ezzel úgy jött fel az összetett második helyére, hogy ugyanannyi pontja van, mint a listavezető Gabriele Tarquininek. Michelisz a 11. helyen zárta az első futamot, így nem sikerült pontot szereznie.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: hat versenyzőt hátrasorolnak, köztük Micheliszt

2018-10-26 14:00:33

Túl lassan hajtott a túraautó-világkupa (WTCR) első kvalifikációján Michelisz Norbert és öt másik versenyző, ezért háromhelyes rajtbüntetéssel sújtották őket a sportfelügyelők.

WTCR Szuzuka Michelisz Norbert

WTCR: nagy előnnyel Cecconé a pole, Michelisz lemaradt a Q3-ról

2018-10-26 09:44:45

Remek formában van a túraautó-világkupában (WTCR) mindössze negyedik hétvégéjét teljesítő Kevin Ceccon. Az Alfa Romeo-versenyző szerezte meg ugyanis a pole-pozíciót a harmadik versenyre Gabriele Tarquini és Aurélien Comte előtt. Michelisz Norbert nem jutott be a Q3-ba, magyar Hyundai-pilóta a 7. rajthelyet szerezte meg. A Zengő Motorsport versenyzői a mezőny legvégén végeztek.

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Comte a pole-ban, Michelisz a negyedik sorban Szuzukában

2018-10-26 07:44:56

Aurélien Comte indulhat a pole pozícióból az első versenyen a túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai állomásán. Michelisz Norbert a 8. lett, míg Szabó Zsolt a 24., Nagy Norbert a 25. helyen zárta az első kvalifikációt Japánban.

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: nagy balesettel indult, Shedden-győzelemmel ért véget a 3. futam

2018-10-07 12:19:17

Akárcsak a második versenyen, a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani zárófutamán is rajt-cél győzelem született – az első helyen ezúttal Gordon Shedden ért célba. A második Frédéric Vervisch lett, míg harmadikként Denis Dupont látta meg a kockás zászlót. Kétszer is pályára kellett küldeni a biztonsági autót a 3. versenyen, melyen Michelisz Norbertet ismét a 14. helyen intették le. Nagy Norbert a 16. lett, míg Szabó Zsolt számára az első körben véget ért a küzdelem, ugyanis ő is belekeveredett a mezőny végi rajtbalesetbe.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Bennani nyert, Michelisz 7 helyet jött előre a 2. versenyen

2018-10-07 10:32:38

Mehdi Bennani rajt-cél győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani versenyhétvégéjének második futama. A marokkói mögött Aurélien Comte és Nathanaël Berthon ért célba a második, illetve a harmadik helyen. Bár Michelisz több pozíciót javított, nem sikerült pontot szereznie. Szabó Zsolt a 17., Nagy Norbert pedig a 18. helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Audi-dominancia a vasárnapi időmérőn, Michelisz csak a 22.

2018-10-07 04:48:43

Továbbra is működik a Hyundai hátráltatása a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjén. Michelisz Norbert csak a 22. helyről kezdheti meg a vasárnapi versenyeket, a pole pozíció Gordon Sheddené lett.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

Videó: A győztes mindent visz – Micheliszék remek előadásában

2018-10-06 16:29:54

Michelisz Norbert számára nem indult jól a túraautó-világkupa (WTCR) újabb kínai hétvégéje, az első futamon az utolsó helyen zárt. A magyar pilóta mindenesetre nem adja fel, és mindenkit erre buzdít.

videó WTCR Michelisz Norbert Abba

WTCR: Vernay simán nyert; Michelisz az utolsó helyen az első futamon

2018-10-06 10:38:59

Jean-Karl Vernay remek rajtot vett, és simán győzött a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyén, míg Pepe Oriola a második lett a Cuprával. Rajtuk kívül Gordon Shedden állhatott fel még a dobogóra, míg a fantasztikusan rajtoló Yann Ehrlacher a negyedik lett. Nem zártak jó futamot a magyar pilóták: Michelisz Norbert fel sem állt a rajtrácsra, majd több körös hátrányban lett az utolsó, miközben a Zengő Motorsport versenyzői, Nagy Norbert és Szabó Zsolt is inkább tesztelésre használta a biztonsági autós szakasszal is tarkított futamot.

túraautó WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Vernay és Oriola az élen, Michelisz a mezőny végén Vuhanban

2018-10-06 05:39:19

Jean-Karl Vernay szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani állomásának első időmérőjén, melyet két alkalommal szakítottak meg piros zászlóval. Az Audi-versenyző mögött eközben Pepe Oriola zárt, akit Nathanaël Berthon, Denis Dupont és Gordon Shedden követett az első ötösben. Michelisz Norbert eközben a motorcseréje miatt tét nélkül körözhetett a kvalifikáción, hiszen annak következményeként a megszerzett pozíciójától függetlenül a mezőny végéről várhatja az első verseny rajtját.

túraautó Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Vervisch az élen a 2. edzésen; ismét hátráltatják a Hyundait

2018-10-05 11:15:32

Továbbra is szenvednek a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjére 60 kg pluszsúllyal ellátott Hyundaiok. A gyártóval a legelőkelőbb helyeztést elérő Thed Björk is csak a 11. helyen zárt a második szabadedzésen. A tréning Frédéric Vervisch elsőségével ért véget, a második a nyitóedzés leggyorsabbja, Pepe Oriola lett, a harmadik pozícióban Gordon Shedden végzett. Michelisz Norbert csak a 17. lett, így talán a zandvoortihoz hasonló hétvége vár a Hyundaira.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Oriola nyitott az élen a két óráig tartó első edzésen Vuhanban

2018-10-05 09:12:07

Mindössze egy hét szünet után folytatódik a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as idénye. A helyszín ismét Kína, ám a ningpói pálya után Vuhan utcáit veszik birtokba Michelisz Norberték. A Hyundaiokat ismét jelentős pluszsúllyal sújtották, így nehéz hétvége vár rájuk, amit már az első szabadedzés is megmutatott. A nyitó tréninget Pepe Oriola zárta az élen Nathanaël Berthon és Gordon Shedden előtt.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Pepe Oriola Nagy Norbert

WTCR: Micheliszt megbüntették, két pontot bukott

2018-10-02 09:20:36

Öt másodperces időbüntetéssel sújtották Michelisz Norbertet, amiért a második ningpói WTCR-versenyen a 20-as kanyarban elhagyta a pályát a Nathanaël Berthon elleni csata során. A magyar pilóta így a 9.-ről visszacsúszott a 11. helyre, és elveszítette az ezen a futamon szerzett két pontját.

WTCR Ningpo Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Björk győzött, Michelisz sérült autóval az 5. lett

2018-09-30 09:29:11

Thed Björk rajt-cél győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói hétvégéjének harmadik versenye. A zárófutamot félbe is kellett szakítani, ugyanis a pálya korrigálásra szolgált. A második Gabriele Tarquini lett, harmadik helyével először ünnepelhetett a dobogón Denis Dupont. Michelisz Norbert autója ismét nem működött tökéletesen, végül alig tudott célba érni, de így is ötödikként látta meg a kockás zászlót. Tarquini a második helyével visszaállt az összetett élére.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Muller nyert, Michelisz pontot szerzett a második versenyen

2018-09-30 08:58:00

Yvan Muller győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) második versenye Ningpóban. A francia a rajtnál előzte meg a pole pozícióból induló Mehdi Bennanit, aki végül a második helyen ért célba. Harmadikként Esteban Guerierri látta meg a kockás zászlót. Michelisz számára nem alakult tökéletesen a verseny, de végül a két pontot érő 9. helyen ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk és Michelisz az első sorban vasárnap Ningpóban

2018-09-30 03:30:04

A szombati verseny győztese, Thed Björk nyerte a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói fordulójának második időmérőjét, így ő indulhat az élről a harmadik versenyen. A szombaton technikai problémával bajlódó, így a nyitóversenyen pontot nem szerző Michelisz Norbert Björk mellől, a második helyről kezdheti meg az utolsó versenyt, míg harmadikként Esteban Guerierri rajtolhat Ningpóban.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Björk nyert, az összes magyar feladta az első ningpói versenyt

2018-09-29 10:14:24

Sima rajt-cél győzelmet aratott Thed Björk a túraautó-világkupa (WTCR) első ningpói versenyén. A harmadik helyről induló Michelisz Norbert már a rajtnál bukott egy pozíciót, majd hamar kiállt a bokszba, és feladta a versenyt. Szintén nem értek célba a Zengő Motorsport versenyzői, Szabó Zsolt és Nagy Norbert. Björk mellé Esteban Guerierri és Frédéric Vervisch állhatott fel a dobogóra. Az összetettben továbbra is Gabriele Tarquini vezet.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

WTCR: Björké a pole az első időmérőn; Michelisz a 3., míg Szabó a 7.

2018-09-29 05:52:13

Az erős pénteki kezdés után Thed Björk szerezte meg a pole pozíciót a szombati időmérőn a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásán. A svéd versenyző azonban mindössze 0.053 másodperccel ment jobb kört a második helyen végző Frédéric Vervischnél, de a harmadik pozíciót megszerző Michelisz Norbert hátránya is minimális volt.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Ningpo Nagy Norbert

WTCR: Hyundai-dominancia – Björk, Tarquini és Michelisz az élen

2018-09-28 10:07:29

Tizenegy hetes szünet után Thed Björk és Michelisz Norbert nyitott az élen a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói állomásának első szabadedzésén, és a két hyundaios sorrendje a második tréningen is változatlan maradt egészen az utolsó pillanatokig. Ugyanis Michelisz csapattársa, Gabriele Tarquini a kockás zászló megjelenése után befejezett körével ugrott előre a második pozícióba, így három Hyundai végzett az élen. A Zengő Motorsport versenyzője, Szabó Zsolt a hetedik lett.

túraautó Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert