Találatok a Michelisz Norbert címkére

Találatok száma: 711

WTCR: Girolamié a pole pozíció; Tassi Attila 3. az időmérőn

2020-09-24 18:53:24

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) németországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Az argentin versenyző mögött Yann Ehrlacher és Tassi Attila zárt, míg a tizedik helyet Nathanaël Berthon érte el, így ő indulhat az élről az első fordított rajtrácsos futamon. A Zengő Motorsport versenyzőinél a kipufogóval adódott probléma: Mikel Azcona a hatodik, Kismarty-Lechner a tizenötödik, Boldizs Bence a tizenhatodik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nürburgring Néstor Girolami Mikel Azcona

WTCR: a Hyundai bekeményített, Micheliszék nem indulnak

2020-09-24 09:54:57

A túraautó-világkupában szereplő Hyundai bejelentette, hogy nem indíja el autóit a hét végén a Nürburgringen. Ez azt jelenti, hogy a bajnoki címvédő Michelisz Norbert sem áll rajthoz.

WTCR Nürburgring Michelisz Norbert Hyundai FIA

Sportvilág: félelem és teljesítményt befolyásoló izgulás

2020-09-19 11:39:00

Félelem és teljesítményt befolyásoló izgulás az élsportban, de tippek mindenkinek, aki izgult valaha – ez a témája a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjának, amelynek vendége Michelisz Norbert WTCR-bajnok, Bartha Nóra Európa-bajnoki bronzérmes műugró és Dr. Lénárt Ágota, sportpszichológus, a Testnevelési Egyetem tanszékvezető docense.

Michelisz Norbert Lénárt Ágota Csisztu Zsuzsa Bartha Nóra

WTCR: Ehrlacher győzött; Michelisz a nyolcadik helyen végzett

2020-09-13 14:57:20

Yann Ehrlacher aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) zolderi versenyhétvégéjének második futamán, amely két biztonsági autós szakaszt is hozott. A második Yvan Muller lett, míg a dobogó alsó fokára Santiago Urrutia állhatott fel. Michelisz Nobert a nyolcadik, Tassi Attila a tizenhatodik, Boldizs Bence a tizenkilencedik, míg Kismarty-Lechner Gábor a huszadik lett.

Zolder Zenegő Motorsport Yann Ehrlacher WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert

WTCR: Girolami nyert; Tassi dobogón az első zolderi versenyen

2020-09-13 11:01:27

Néstor Girolami nyert a túraautó-világkupa (WTCR) zolderi versenyhétvégéjének első viadalán. Az argentin mögött Thed Björk szelte át a célvonalat, míg a dobogó alsó fokára a Honda magyar versenyzője,  Tassi Attila állhatott fel. Michelisz Norbert a tizenegyedik, Boldizs Bence a tizenhetedik, míg Kismarty-Lechner Gábor a tizenkilencedik helyet szerezte meg.

Zolder Zengő Motortsport WTCR Tassi Attila Néstor Girolami Michelisz Norbert

WTCR: az Audi és a Lynk & Co uralta az időmérőt, Michelisz a 12. lett

2020-09-12 13:54:13

Nathanaël Berthon szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) zolderi versenyhétvégéjének időmérőjén, amelynek harmadik szakaszába csak az Audi és a Lynk & Co versenyzői jutottak be. Magyar résztvevője tehát nem volt a Q3-nak, ám Tassi Attila, aki a 7. helyen végzett a zolderi kvalifikáción, nem sokkal maradt le az utolsó szakaszról. Michelisz Norbert a legjobb hyundaiosként zárta az időmérőt, ám ez is csak a 12. rajtkockát jelenti a magyar pilóta számára a belgiumi versenyekre.

Zolder Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Magnus az élen, Michelisz a mezőny végén a 2. edzésen

2020-09-12 09:58:14

Gilles Magnus vette át a vezetést a túraautó-világkupa (WTCR) idénynyitó versenyhétvégéjének második szabadedzésén Zolderben. Az Audi versenyzője mögött Nathanaël Berthon és Yvan Muller zárta a tréninget. A magyar pilóták közül Tassi Attila végzett a legelőkelebb helyen, hiszen hetedikként zárta a piros zászlóval véget érő edzést.

Zolder Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Girolami az élen, Tassi a 7., míg Michelisz a 11. helyen nyitott

2020-09-11 17:34:47

Néstor Girolami zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) idénynyitó versenyhétvégéjének első szabadedzésén Zolderben. Mögötte Gilles Magnus és Esteban Guerrieri egészítette ki az első hármast, míg a magyar pilóták közül Tassi Attila a hetedik, Michelisz Norbert a tizenegyedik, Boldizs Bence a huszonegyedik, míg Kismarty-Lechner Gábor a huszonkettedik helyet szerezte meg.

Zolder Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor

WTCR: Plusz nyomás, de szeretek én lenni az üldözött – Michelisz

2020-09-11 08:15:30

Időről időre emlékeztetik rá, milyen messzire jutott, s ez jó érzés. Michelisz Norbert címvédőként érkezett a túraautó-világkupa nyitányára, de nem tudja, mire számíthat.

autósport WTCR Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: négy magyarral a mezőnyben startol az idény Belgiumban

2020-09-10 16:59:17

A hétvégén újra elindul a túraautó-világkupa (WTCR), az idénynyitó hétvégének a belgiumi Zolder ad otthont. Michelisz Norbert címvédőként vág neki a 2020-as szezonnak, míg a Zengő Motorsport két magyar versenyzővel és egy korábbi futamgyőztessel tér vissza a mezőnybe.

Zolder Zengő Motorsport WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Micheliszék harcra készek – a Hyundai kisfilmjén

2020-09-09 15:30:09

Ötletes kisfilmet készített a Hyundai a túraautó-világkupa (WTCR) hétvégi rajtja elé. A márka két bajnok pilótája, Gabriele Tarquini és Michelisz Norbert egy sziklából kihúzott karddal szemléltette különleges erejét, amit a márka másik két versenyzője, Nick Catsburg és Luca Engstler csodálattal figyelt.

WTCR Michelisz Norbert Hyundai Gabriele Tarquini

Sport Tv: Szujó Zoltán újra a képernyőn, szakértő lesz

2020-09-09 11:05:44

Szujó Zoltán újra autósporttal foglalkozik a televízióban: a hazai Formula–1-közvetítések korábbi arca és hangja a WTCR-közvetítésekben vállal állandó szereplést a Sport TV képernyőjén.

WTCR Szujó Zoltán Sport Tv Michelisz Norbert

Gyorsasági autó: Michelisz vasárnap is dobogón a német TCR-ben

2020-08-16 18:07:40

A szombati futamgyőzelem után vasárnap, a fordított rajtrácsos futam végén a dobogó második fokára állhatott Michelisz Norbert a német TCR-bajnokság nürburgringi viadalán.

TCR Michelisz Norbert

Gyorsasági autó: Michelisz győzelemmel tért vissza

2020-08-15 17:35:52

Az első rajtkockából indulva, beugróként aratott futamgyőzelmet a német TCR-bajnokság szombati, nürburgringi futamán Michelisz Norbert, aki nyolc hónap után versenyzett újra.

WTCR TCR Michelisz Norbert

WTCR: a 2020-as idényben a Sport Tv is közvetíti Micheliszék versenyeit

2020-07-09 10:27:57

Az FIA WTCR (túraautó-világkupa) promótere, a Eurosport Events és a Sport Tv megállapodásának köszönhetően 2020-tól a sorozat – amelynek aktuális bajnoka Michelisz Norbert – új otthonra lel Magyarországon – olvasható a csatorna honlapján.

WTCR Sport Tv Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz és Kiss egyszerre a Hungaroringen

2020-05-28 21:01:45

A túraautó-világkupa címvédője és a kétszeres kamion Európa-bajnok, vagyis a „két Norbi” számára is ünnep hazai közönség előtt versenyezni.

kamion WTCR Michelisz Norbert Kiss Norbert

E-sport: autószimulátor bajnokságot indít az MNASZ és a HUNESZ

2020-04-24 12:54:18

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) együttműködésével májustól kezdetét veszi az első, sportszövetség által kiírt hivatalos magyar e-sport szimulátor bajnokság.

e-sport autósport Wéber Gábor Michelisz Norbert MNASZ Lewis Hamilton

E-sport: nem mindenki rajong a szobaversenyekért

2020-04-24 09:51:02

Egyre több sportágban fedezik fel a virtuális teret, hogy online viadalokkal tartsák ébren a versenyszellemet: autóversenyzők szimulátorba pattannak, teniszsztárok kontrollert ragadnak, bringások a szobában tekernek, dartsjátékosok az otthonukban dobálnak számítógépre kötve. Akad, aki szerint ez pótcselekvés, és megvan az első versenyek tanulsága is: ha gyenge a wifid, nem szállhatsz be.

TRIATLON TENISZ SPORTLÖVÉSZET SIDI PÉTER SAKK RAFAEL NADAL

WTCR: A héten a szokásosnál is jobban hiányzik a versenyzés – Michelisz

2020-04-22 08:29:19

Ezen a héten a szokásosnál is jobban hiányzik a versenyzés a túraautó-világkupa magyar címvédőjének, Michelisz Norbertnek, aki szerint pontos terveket szőni most olyan, mintha mozgó célpontra lőne az ember. 

koronavírus e-sport WTCR Michelisz Norbert

Autósport: Szujó Zoltán is szerepet kap Micheliszék szimulátorbajnokságában

2020-04-15 10:45:16

Szujó Zoltán egy év után ismét élő autósport-eseményt kommentál: a Michelisz Norbert versenycsapata, a M1RA, illetve a Hungaroring által életre hívott szimulátoros bajnokság hangja lesz.

motorsport esport e-sport Szujó Zoltán Michelisz Norbert M1RA