Találatok a Michel Vorm címkére

Találatok száma: 9

Játékossors: nyáron távozott, most visszatért a Tottenhamhez

2019-10-14 19:57:42

Hugo Lloris sérülése miatt a Tottenhamnek egy új kapusra volt szüksége, a londoni klub pedig különleges megoldást talált a három hónapra kidőlő világbajnok helyettesítésére: újra szerződtette azt a Michel Vormot, aki az előző öt idényben Lloris cseréje volt.

Tottenham Michel Vorm Hugo Lloris

Premier League: a pártában maradtak álomcsapata

2019-08-17 11:09:43

Fájdalmasan/örvendetesen hamar becsapódott az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben a nyári átigazolási ablak, talán ezért is maradt meglepően sok ismert, remek játékos munkaadó épületen kívül, azaz munkaadó nélkül. Természetesen erős volt a késztetés, hogy összehegesszünk belőlük egy álomcsapatot: íme, ők keresik még mindig a helyüket a PL és a Championship Napja alatt!

spanyol átigazolás olasz átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás angol labdarúgás Wilfried Bony

Amikor Sir Alex Ferguson kifogta a „Cole-királyt”

2018-11-22 21:02:04

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni.

szupercserék retró retrocserék Sir Alex Ferguson Newcastle United Michel Vorm

Tottenham: hosszabbított a holland válogatott játékos

2016-12-23 13:34:48

A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Michel Vorm szerződését. A holland válogatott kapus 2018-ig szóló megállapodást írt alá.

szerződéshosszabbítás Tottenham Premier League Michel Vorm

Kép: meztelenül pózolt a Spurs-játékos a feleségével

2016-12-19 10:14:09

Michel Vorm, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur kapusa, és felesége, Daisy Vorm együtt pózoltak a Life After Football elnevezésű magazinnak. A képeikből címlap is lett, ráadásul meztelenül álltak a kamera elé.

kép fotó Tottenham Tottenham Premier League PL

PL: nem adta le a százalékot a Swansea, feljelentette az Utrecht

2014-08-12 10:32:03

A holland Utrecht labdarúgócsapata feljelentette a FIFA-nál az angol Premier League-ben szereplő Swansea-t, miután nem kapta meg a walesi csapattól a Michel Vorm eladásából származó összeget.

Utrecht Swansea Premier League Michel Vorm FIFA

Hollandia: az angliai légiós nem játszik az olaszok ellen

2013-02-04 13:58:51

Sérülés miatt nem léphet pályára a holland labdarúgó-válogatottban Michel Vorm, a Swansea City kapuvédője az Olaszország elleni szerdai, amszterdami felkészülési mérkőzésen. Louis van Gaal, az oranje szövetségi kapitánya nem hívott meg új játékost az angliai légiós helyére, 19 fős kerettel vág neki az Eb-ezüstérmes elleni összecsapásnak.

labdarúgás Olaszország Michel Vorm Hollandia

Premier League: hosszabbított a Swansea holland kapusa

2012-09-27 15:33:14

Új, négy évre szóló szerződést kötött a Premier League-ben szereplő Swansea labdarúgócsapatával Michel Vorm, az együttes holland válogatott kapusa.

labdarúgás Swansea Premier League Michel Vorm

Swansea City: holland válogatott kapus érkezett Vorm személyében

2011-08-11 16:23:05

A holland válogatott kapuvédő, Michel Vorm elhagyta az Utrecht együttesét, és az angol élvonalbeli Swansea Cityhez igazolt.

Utrecht Swansea City Michel Vorm José Moreira David Trezeguet