Találatok a Michael van Gerwen címkére

Találatok száma: 289

Darts: Luca Toniék legyőzték Phil Taylorékat – videó

2020-01-05 18:09:57

Szombaton a németországi Bonnban rendezték meg a „Promi Darts világbajnokságot”, amelyen ezúttal is profi, illetve amatőr, de ismert, más sportágakban jeleskedő játékosok, vagy közszereplők alkottak vegyes csapatokat, majd feszültek egymásnak.

darts Phil Taylor Pascal Hens Michael van Gerwen Luca Toni Fallon Sherrock

Darts: újoncok a PL-mezőnyben, Sherrock az egyik „kihívó” – a résztvevők!

2020-01-01 22:50:09

Röviddel azután, hogy Peter Wright megnyerte a 2020-as dartsvilágbajnokságot, a PDC nyilvánosságra hozta az idei Premier League-sorozat mezőnyét, melyben két újonc, Glen Durrant és Nathan Aspinall is helyet kapott.

darts Premier League darts Rob Cross Peter Wright Nathan Aspinall Michael van Gerwen

Darts-vb: legyőzte a címvédőt, Peter Wright a világbajnok!

2020-01-01 22:04:39

A skót Peter Wright 7–3-ra legyőzte a címvédő, holland Michael van Gerwent a Londonban zajló PDC-világbajnokság szerda esti döntőjében, ezzel életében először megnyerte a nagy presztízsű versenyt.

darts-vb darts Peter Wright Michael van Gerwen

Peter Wright pazar játékkal világbajnok!

2020-01-01 18:39:28

A skót Peter Wright 7–3-ra legyőzte a címvédő, holland Michael van Gerwent a Londonban zajló PDC-világbajnokság szerda esti döntőjében, ezzel életében először megnyerte a nagy presztízsű versenyt.

darts-vb darts Peter Wright Michael van Gerwen

Darts-vb: Van Gerwen hajjal, Peter Wright taréj nélkül – videók!

2020-01-01 16:55:52

Mint ismert, újév estéjén a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében összecsap egymással Michael van Gerwen és Peter Wright. A két klasszis 2014-ben már játszott egymással finálét. A „visszavágó” előtt összeszedtük a legérdekesebb videókat a felekről.

darts-vb darts Peter Wright Michael van Gerwen

Darts-vb: 2014 után ismét Wright–Van Gerwen döntőt rendeznek

2019-12-30 21:57:39

A skót Peter Wright jutott be elsőként a londoni dartsvilágbajnokság döntőjébe, mivel a négy között 6:3-ra legyőzte a 3. kiemelt walesi Gerwyn Price-t. Wright 2014 után másodszor szerepelhet világbajnoki döntőben. Ellenfele ezúttal is a címvédő Michael van Gerwen lesz, aki ugyancsak 6:3-ra nyert, ő az angol Nathan Aspinallt verte meg. A holland 2014-ben 7:4-re verte meg skót riválisát.

darts-vb darts Peter Wright Nathan Aspinall Michael van Gerwen Gerwyn Price

Megismétlődik a 2014-es Van Gerwen–Wright finálé

2019-12-30 19:38:49

A világelső Michael van Gerwen és a skót Peter Wright játssza a PDC darts-világbajnokság döntőjét szerdán a londoni Alexandra Palace-ban. A címvédő holland az angol Nathan Aspinallt, Wright a walesi Gerwyn Price-t győzte le 6:3-ra a hétfői elődöntőben.

darts-vb darts Peter Wright PDC Nathan Aspinall Michael van Gerwen

Darts-vb: Van Gerwen is a négy között, meccsén vér is folyt

2019-12-29 15:24:17

A címvédő Michael van Gerwen 5:2-re legyőzte a litván Darius Labanauskast a profi dartsozók Londonban zajló PDC-világbajnokságának vasárnapi negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé. A program további részében Nathan Aspinall izgalmas mérkőzésen győzte le Dimitri Van den Berghet, Peter Wright a torna második legjobb átlagát produkálva múlta felül Luke Humphrise-t, míg az utolsó negyeddöntőben Gerwyn Price nagyon simán lépett túl Glen Durranten. Az elődöntőben Van Gerwen–Aspinall és Wright–Price csatát rendeznek hétfőn az Alexandra Palace-ban.

darts-vb darts Peter Wright Nathan Aspinall Michael van Gerwen Darius Labanauskas

Darts-vb: a Gary Andersont búcsúztató Aspinall az első negyeddöntős

2019-12-27 20:29:16

A 2019-es elődöntős Nathan Aspinall 4:2-re legyőzte a londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokságon a kétszeres vb-győztes Gary Andersont, ezzel elsőként jutott a legjobb nyolc közé a tornán. A címvédő komolyabb izgalmak nélkül követte őt: Michael van Gerwen Stephen Buntingot búcsúztatta. 

darts-vb darts Stephen Bunting Nathan Aspinall Michael van Gerwen John Henderson

Darts-vb: Van Gerwen tarolt, James Wade kiesett

2019-12-22 15:41:00

Rob Cross, Michael Smith és Mensur Suljovic után újabb nagyágyúnak ért véget nagyon hamar a londoni PDC-dartsvilágbajnokság: a nyolcadik kiemelt, háromszoros elődöntős James Wade 4:2-re kikapott a BDO korábbi világbajnokától, Steve Beatontől a harmadik fordulóban vasárnap este. A játéknap záró mérkőzésén Michael van Gerwen 4:0-ra megverte Ricky Evanst.

darts-vb darts Steve Beaton Stephen Bunting Ricky Evans Michael van Gerwen

Darts-vb: Wright meccsnyílról felállva, hirtelen halálban nyert!

2019-12-20 17:04:26

Mind a négy kiemelt játékos, Darren Webster (20.), Mervyn King (19.), Jonny Clayton (16.) és Ricky Evans (32.) is továbbjutott a második fordulóból a londoni PDC-dartsvilágbajnokság péntek délutáni programjában.

darts-vb darts Ricky Evans Nathan Aspinall Michael van Gerwen Mervyn King

Darts-vb: Van Gerwen gyengén kezdett, de megverte „jó barátját” a nyitányon

2019-12-14 00:34:02

A címvédő Michael van Gerwen szetthátrányból felállva 3:1-re megverte honfitársát, Jelle Klaasent a londoni PDC-dartsvilágbajnokság első napjának utolsó mérkőzésén, ezzel bejutott a harmadik fordulóba.

darts-vb darts Michael van Gerwen Jelle Klaasen

„Aki az utamba kerül, el akarom pusztítani” – Van Gerwennel kezdődik a darts-vb!

2019-12-13 13:00:52

Elérkezett a várva várt nap, péntek este megkezdődik a londoni Alexandra Palace-ben a karácsonyi időszak első számú sporteseménye, a 2020-as PDC-dartsvilágbajnokság. Háromrészes felvezetőnk első részében a végső győzelemre általunk legesélyesebbnek tartott 16 játékost állítottuk erősorrendbe, a másodikban a vb két női indulójával, Fallon Sherrockkal és Szuzuki Mikuruval foglalkoztunk, míg a most következő harmadik epizódban megszólalnak a főszereplők, mint a címvédő és világelső Michael van Gerwen, az utóbbi időben kirobbanó formának örvendő Gerwyn Price, valamint a pályafutása utolsó világbajnokságára készülő Raymond van Barneveld. És még a leginkább szakavatott külső szemlélőtől, a sportági legendától, Phil Taylortól is idézünk.

darts-vb darts Raymond van Barneveld Phil Taylor Michael van Gerwen Gerwyn Price

Darts: Van Gerwen, Price és a többiek – a vb legjobb 16 játékosa

2019-12-10 10:22:46

Péntek este rajtol Londonban a hivatalosan 2020-as PDC dartsvilágbajnokság, amelynek elnevezése ellenére csak a döntőjét játsszák az új évben. A torna előtt összeszedtünk 16 játékost, akikről a leginkább elképzelhető, hogy a szilvesztert a fináléra való felkészüléssel tölti majd.

darts-vb darts Rob Cross Peter Wright PDC Michael van Gerwen

Darts-vb: Van Gerwen már az első este tábla elé áll

2019-11-28 11:20:00

A PDC nyilvánosságra hozta a december 13-ától január 1-jéig tartó profi dartsvilágbajnokság menetrendjét. Az első estén mindjárt színpadra lép a londoni Alexandra Palace-ban a világelső, egyben világbajnoki címvédő Michael van Gerwen.

darts-vb darts PDC Michael van Gerwen Jelle Klaasen

Darts: Van Barneveld nagyon nehéz ágon búcsúzik – vb-sorsolás

2019-11-25 20:59:55

Hétfőn elkészítették a december 13-án rajtoló és január 1-jéig tartó PDC dartsvilágbajnokság sorsolását.

darts-vb darts Rob Cross Raymond van Barneveld Michael van Gerwen Gerwyn Price

Darts: Price szenzációs volt, de Van Gerwené a vb előtti utolsó nagy torna

2019-11-22 15:39:08

Életében ötödször nyerte meg a december 13-án kezdődő PDC-dartsvilágbajnokság előtti utolsó kiemelt tornát, a Players Championship-sorozat nagydöntőjét a világelső Michael van Gerwen, aki az angliai Mineheadben rendezett háromnapos major verseny vasárnap esti fináléjában Gerwyn Price-t győzte le 11–9-re.

darts Michael van Gerwen Gerwyn Price

Videó: Van Gerwen kilencnyilasa Fülöp Lászlóék közvetítésével

2019-11-23 23:20:23

Michael van Gerwen hibátlan leget, vagyis kilencnyilas kiszállót dobott az Adrian Lewis elleni második fordulós mérkőzésen a kevesebb mint három hét múlva kezdődő PDC-dartsvilágbajnokság előtti utolsó kiemelt versenyen, az angliai Mineheadben zajló Players Championship Finalsen. A viadalt a Sport Televízió élőben közvetíti, így Fülöp László és Vereczkey Lajos kommentálásával a magyar dartsrajongók is szemtanúi lehettek Van Gerwen tökéletes játékának.

darts Sport Tv Michael van Gerwen Fülöp László Adrian Lewis

Darts: Van Gerwent és Wrightot is „szétdobta”, Price megvédte címét

2019-11-17 23:16:52

Ez parádé volt! Az egykori rögbis, a walesi Gerwyn Price nyerte meg az idei Grand Slam of Dartsot – is. Ugyanis tavaly is ő győzött ezen a versenyen, ám igencsak ellentmondásos körülmények között, emlékezetes – emlékezetesen botrányos – mérkőzésen a kétszeres világbajnok Gary Anderson ellen. Nos, most nem volt mese, semmi negatív mellékzönge, csupán „űrdarts”.

darts Peter Wright Michael van Gerwen Gerwyn Price

Darts: Price megint megverte Andersont, Van Gerwen vár rá

2019-11-17 00:03:52

Akárcsak a tavalyi döntőben, Gerwyn Price idén a negyeddöntőben is megverte Gary Andersont a dartssport két legnagyobb szervezete, a PDC és a BDO közös majorversenyén, a Wolverhamptonban zajló Grand Slam of Dartson, így bejutott a vasárnapi elődöntőbe, amelyben a világelső Michael van Gerwen vár rá.

darts Peter Wright Michael van Gerwen Glen Durrant Gerwyn Price