Találatok a Michael Oenning címkére

Találatok száma: 134

Görögország: a volt Vasas-edző lett Korhuték trénere

2019-10-14 19:10:25

A görög labdarúgó-bajnokság kilencedik helyén álló Arisz Szaloniki vezetősége hétfőn bejelentette, hogy Michael Oenning a csapat új vezetőedzője.

légiósok görög foci Michael Oenning Korhut Mihály Arisz Szaloniki

Németország: kiesett a csapat, a volt Vasas-edzőt is elengedték

2019-05-16 15:39:09

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságtól (2. Bundesliga) búcsúzó 1. FC Magdeburg hivatalos honlapján tudatta, hogy nem hosszabbítja meg Michael Oenning idény végén lejáró szerződését. A Vasas korábbi vezetőedzője így a nyáron távozik a klubtól.

Michael Oenning Magdeburg Bundesliga 2 2. Bundesliga

Michael Oenning: Kellett némi idő, hogy feldolgozzam a Vasasnál történteket

2019-04-03 08:10:40

Régi családtagként üdvözölték a Vasasnál a csapat korábbi német vezetőedzőjét, Michael Oenninget, aki mostanra túltette magát a múlton, és a Magdeburgot igyekszik megmenteni a kieséstől.

labdarúgó NB I Vasas NB I Michael Oenning Magdeburg Bundesliga 2.

Edzősors: a Vasas korábbi edzője a Bundesliga 2-ben kapott munkát

2018-11-14 12:49:58

A nemrég a Vasast irányító Michael Oenning lett a német másodosztályú 1. FC Magdeburg vezetőedzője.

Vasas Michael Oenning Magdeburg Ilkay Gündogan Bundesliga 2.

Edzőkeringő: Pintér volt klubjához térhet vissza; felcsúti jelöltek

2018-06-05 09:36:04

A Puskás Akadémia labdarúgócsapata hétfőn jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól Pintér Attila vezetőedző, majd az NB I-től búcsúzó Vasas is bejelentette, hogy Michael Oenning nem folytatja a munkát – ez a két hír pedig elegendő volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások. Lássuk a nyári, magyar edzőkeringő lehetséges forgatókönyveit...

Vasas Puskás Akadémia Pintér Attila PAFC Mészöly Géza Michael Oenning

Vasas: Michael Oenning távozik az angyalföldiektől

2018-06-04 13:57:31

Michael Oenning 2018. június 30-án lejáró szerződését a Vasas FC nem hosszabbítja meg – adta hírül hivatalos honlapján az NB I-ből kieső angyalföldi labdarúgócsapat.

edzőváltás Vasas NB I Michael Oenning

NB I: Oenning elárulta, lemond-e a kiesés után; Supka a távozókról beszélt

2018-06-03 03:02:36

A labdarúgó NB I utolsó fordulójában a Honvéd 3–1-re legyőzte a Vasast és kiharcolta az Európa-liga-indulást érő negyedik helyet, míg az angyalföldiek kiestek az élvonalból. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a két edző értékelt.

videó labdarúgó NB I Vasas Supka Attila NSO Tv Michael Oenning

Horváth Ferenc: Ha Conchita Wurst nyerhetett, akkor minden elképzelhető

2018-05-20 10:16:20

Miközben a Videoton hárompontosra növelte az előnyét a Ferencvárossal szemben a labdarúgó NB I 31. fordulója után, addig az alsó régióban óriási lépést tett a Mezőkövesd. Ahogy Tóth László edző fogalmazott, eddig csak szökdécseltek a bentmaradás irányába, most viszont hármasugrást végeztek. A kieső helyen álló Balmazújváros edzője, Horváth Ferenc egy furcsa hasonlattal élve fejezte ki reményét, míg az utolsó helyezett Vasas mestere, Michael Oenning annak ellenére optimista, hogy csapata a végső tartalékait éli fel.

mestermérleg Videoton Vasas Tóth László Pintér Attila Nebojsa Vignjevics

NB I: Nem emlékszem, hogy a Vasas átjött volna a félpályán a 2. félidőben – Doll

2018-05-13 07:33:26

A labdarúgó NB I 30. fordulójában 1–1-es döntetlennel végződő Ferencváros–Vasas meccs után a vendégek német vezetőedzője, Michael Oenning arról beszélt, hogy nem érdemeltek volna vereséget, míg a hazaiakat irányító honfitársa, Thomas Doll szerint uralták a mérkőzést, nem is emlékszik rá, hogy a Vasas a második félidőben átlépte volna a félpályát.

Vasas Thomas Doll NB I Michael Oenning Ferencváros FTC

Vasas: Nem tudok mást mondani, Oenning az edző – Jámbor

2018-04-19 09:04:03

A Vasas labdarúgócsapata az NB I 26. fordulójában a sereghajtó pozíciójába csúszott vissza a tabellán, de Jámbor János klubtulajdonos továbbra is kitart Michael Oenning vezetőedző mellett.

Vasas NB I Michael Oenning Jámbor János

NB I: „Dühítő, hogy válogatott szintű játékostól is méterekre pattan a labda”

2018-04-15 11:11:53

A labdarúgó NB I 26. forduló mestermérlegeiből kiderül, mit tanácsolt a felesége Horváth Ferencnek, a Balmazújváros vezetőedzőjének, megtudtuk, hogy Michael Oenning a bajnokság közben nem számolja a Vasas pontjait, de az is kiderült, mit gondol néhány játékosa viselkedéséről Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője.

mestermérleg NB I Michael Oenning Horváth Ferenc Csertői Aurél Bódog Tamás

NB I: Pintér kalapot emel, Oenning a folytatásban bízik

2018-04-07 22:16:29

A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Vasas a Puskás Akadémiát fogadta, és Pintér Attila csapata Spandler Csaba szerencsés találatának, illetve Radó András első felcsúti góljának köszönhetően mindhárom pontot elvitte a Szusza Ferenc Stadionból. A ráadásban még Patrick Mevoungou elképesztő öngólja is belefért a PAFC-nak. A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők.

Vasas Puskás Akadémia Pintér Attila NB I 25. forduló NB I Michael Oenning

Bódog Tamás: Néhányan elhitték, hogy tényleg tudnak futballozni

2018-04-01 10:42:05

A labdarúgó NB I 24. fordulójának mestermérlegei közül az Újpest–Ferencváros derbiével már jelentkeztünk, most pedig jöjjön a másik öt mérkőzés edzői értékelése. Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője kritikus volt saját csapatával szemben, Horváth Ferenc, a Balmazújváros trénere elmondta, mi hiányzott a Vasas ellen.

Tóth László Supka Attila Pintér Attila Michael Oenning Marko Nikolics Horváth Ferenc

NB I: Bódog és Oenning „különmeccse” az oldalvonal mellett

2018-03-17 23:25:06

Sokáig azt hittük, hogy a Diósgyőrben nevelkedő Berecz Zsombor gólja dönti el a Vasas–Diósgyőr találkozót a labdarúgó NB I 23. fordulójában Antal Botond kapus hatalmas hibája után, de a 94. percben Dusan Brkovics szép fejes góllal egyenlített. Az NSO Tv videójából kiderül, hogy a két vezetőedző, Bódog Tamás és Michael Oenning hogyan élik meg az oldalvonal mellett csapatuk mérkőzését.

videó Vasas NSO Tv NB I Michael Oenning Diósgyőri VTK

NB I: Mindig vicces, ha az erőnléti edző csereként beáll – Bódog

2018-03-17 21:34:21

Sokáig azt hittük, hogy a volt diósgyőri Berecz Zsombor gólja dönti el a Vasas–Diósgyőr találkozót a labdarúgó NB I 23. fordulójában Antal Botond kapus hatalmas hibája után, de a 94. percben Dusan Brkovics szép fejes góllal egyenlített. A két csapat vezetőedzője így értékelt a mérkőzés után.

Vasas NB I Michael Oenning Diósgyőri VTK DVTK Bódog Tamás

„A mérkőzés előtt két játékosom volt, aki járt már a Groupama Arénában”

2018-03-11 08:43:35

Szombaton mind a hat mérkőzést megrendezték a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Íme, a találkozók utáni edzői nyilatkozatok.

edzői nyilatkozatok Tóth László Thomas Doll Supka Attila Pintér Attila Nebojsa Vignjevics