Találatok a magyar-finn címkére

Találatok száma: 107

Válogatott: ezért hívják Finnország Manchesterének a szombati meccs helyszínét

2018-09-08 11:15:55

Finnország Manchestere – így is becézik Tamperét, vagyis azt a várost, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. És hogy miért az összehasonlítás? A vörös téglás gyárépületek miatt, melyek a belvárosban találhatóak. Videónk és fotógalériánk segítségével ismerkedjen meg a finnek harmadik legnépesebb városával!

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv

Videó: hogyan tölti a meccs előtti délelőttjét Finnországban a válogatott?

2018-09-08 10:39:45

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután Finnországban vívja első Nemzetek Ligája-mérkőzését. A találkozó napján rövid időt az NSO Tv stábja is eltölthetett a gárdával, így videónkból kiderül, hogyan telik a délelőtt a csapat háza táján.

videó magyar-finn magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Stieber Krisztián

Válogatott: Nem vagyok fáradt, csak a lámpa a szemembe világít – Lovrencsics

2018-09-07 18:40:17

A magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Lovrencsics Gergő elárulta: Marco Rossi nagyon felkészült szövetségi kapitány, akitől megkapták a finnek elleni nyerő taktika receptjét. A Nemzetek Ligája szombati találkozójára  készülő gárda tagja egy kis viccelődést is megengedett magának a Tamperében tartott sajtótájékoztatón, amikor a fáradtságáról kérdezték. Nézze meg az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország

Válogatott: Tampere főterén már pénteken felhangzott az „Érik a szőlő” – videó

2018-09-07 18:46:56

Nemcsak a magyar labdarúgó-válogatott érkezett meg pénteken a finnországi Tamperébe a Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére. Szurkolókkal is találkoztunk, akik gyorsan meg is mutatták a helyieknek, hogyan énekel a magyar. Ráadásul összefutottak az MLSZ elnökével, Csányi Sándorral, akivel rögvest össze is álltak egy közös fotóra. Nézze meg a jeleneteket az NSO Tv videójában!

videó magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája NSO Tv Magyarország-Finnország

Válogatott: Szalaitól azt várom, hogy igazi vezér legyen – Rossi

2018-09-07 17:58:30

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya tamperei sajtótájékoztatóján elárulta, a keret legrutinosabb tagjaival közösen választották ki, Dzsudzsák Balázs távollétében ki viselje a karszalagot. A magyar válogatott szombaton 18 órától játszik Finnországgal a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában.

magyar-finn magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország-Finnország

Videó: Aranylabda Dárdainak - a szurkolók bármire képesek érte

2014-11-21 08:20:58

Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa a Finnország elleni győztes Európa-bajnoki selejtező után elmondta: lobbizott azért, hogy Dárdai Pál maradjon a szövetségi kapitány. Az NSO Tv a szurkolók körében érdeklődött, ki mit tenne meg azért, hogy a korábbi válogatott futballista irányítsa a jövőben is a nemzeti csapatot.

videó szurkolók magyar-orosz magyar-finn magyar válogatott aranylabda

Válogatott: kasszasiker volt a magyar-finn mérkőzés

2014-11-21 11:14:49

Mintegy 90 millió forint jegybevételt hozott a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) a Magyarország–Finnország Európa-bajnoki selejtező, ami éves rekordot jelent – írja pénteki cikkében a Napi Gazdaság. A találkozóra minden értékesíthető jegy elkelt, az új Üllői úti stadionban több mint 19 ezren látták élőben az 1–0-s hazai győzelmet.

válogatott magyar-finn magyar válogatott Magyarország Finnország

Magyar-finn: A finneknek drukkoltam - Gruborovics

2014-11-17 12:19:19

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Gruborovics Tamás, a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter Turku magyar játékosa elmondta, a Magyarország–Finnország Eb-selejtezőn a vendégeknek szurkolt.

magyar-finn magyar válogatott finn válogatott Magyarország-Finnország Gruborovics Tamás

Magyar-finn: a CSZKA szerint időben visszatér Moszkvába a meglopott Eremenko

2014-11-17 09:53:48

A CSZKA Moszkva sportigazgatója szerint gond nélkül vissza fog tudni térni csapatához Roman Eremenko, a finn labdarúgó-válogatott játékosa, akitől a múlt pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt ellopták az útlevelét.

magyar-finn Roman Eremenko Eb-selejtező CSZKA Moszkva

Magyar-finn: blama, meglopták az ellenfél játékosát Budapesten

2014-11-16 17:39:20

A finn és az orosz sajtó is foglalkozik a hírrel, amely szerint a finn labdarúgó-válogatott budapesti szálláshelyén pénteken ellopták Roman Eremenko pénztárcáját, orosz útlevelét és tabletjét. Ügynöke szerint nem véletlenül Eremenkót lopták meg: a tettes azt akarta, hogy a finn csapat legjobbja ne tudjon százszázalékosan összpontosítani a péntek esti Magyarország–Finnország (1–0) Eb-selejtezőre.

magyar-finn Roman Eremenko Finnország Euro 2016 Eb-selejtező Eb 2016

A legsárosabb fehér nadrág - Gera 35 évesen volt a válogatott legjobbja

2014-11-15 13:45:36

A lelátóról nézve úgy tűnt, Szalai Ádám nem élete legjobb mérkőzését játssza, Gera Zoltán játékára sem a tőle megszokott zseniális passzok voltak jellemzőek, győztes gólja, minden más magyar játékosnál nagyobb futómennyisége, valamint példás hozzáállása és akaratereje kiemelte a mezőnyből. A védelmünk kapott gól nélkül hozott le egy hazai tétmeccset, két egymást követő „nullázás” selejtezőn 2011–2012 óta először fordult elő. Nézzük, mit mond a statisztika a Magyarország–Finnország Eb-selejtezőről!

válogatott magyar-finn foci Eb 2016 elemzés Tőzsér Dániel Szalai Ádám

Magyar-finn: „Úgy készültem a meccsre, mint egy NB I-esre”

2014-11-16 08:28:21

Ha nem is újonc, de kezdő volt: Fiola Attila a második válogatottsága alkalmából először tartózkodhatott a pályán az első perctől fogva a Finnország elleni 1–0-s Eb-selejtezős győzelem során. A Paks védője a Nemzeti Sportnak elmondta, bár borzasztó fáradt volt, egy sprintre még telt erejéből Gera Zoltán góljánál.

válogatott magyar-finn magyar válogatott Fiola Attila

Magyar-finn: Gera a legjobb, Szalai a leggyengébb - osztályozás

2014-11-15 15:39:24

A Finnország elleni hazai Eb-selejtező (1–0) győztes gólját szerző Gera Zoltán kapta a Nemzeti Sport Online olvasóitól a legjobb osztályzatot – a magyar csapatból egyedüliként nyolc fölöttit –, míg rajta kívül két rutinos „vezérjátékosunk”, Dzsudzsák Balázs és Király Gábor fért fel a képzeletbeli dobogóra.

magyar-finn foci Eb 2016 Magyarország Finnország Euro 2016 Eb-selejtező

Magyar-finn: mégsem tört el Juhász Roland bordája

2014-11-15 10:51:39

Az első információkkal ellentétben nem tört el Juhász Roland bordája. A válogatott védő a Finnország elleni péntek esti győztes labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, de mint utóbb kiderült, „csak" zúzódást és izomsérülést szenvedett.

válogatott magyar-finn Juhász Roland