Találatok a Luigi Del Neri címkére

Találatok száma: 4

Cesar: Eto'o még csak bocsánatot sem kért

2010-11-22 10:30:09

Az Inter 2–1-re kikapott a Chievótól tegnap délután, ráadásul a címvédő nagy valószínűséggel elveszíti Samuel Eto’ót, akit minden bizonnyal eltiltanak, mivel lefejelte a hazaiak védőjét. Az áldozat, Bostjan Cesar elmondta, a kameruni csatár nem kért elnézést tőle. A Genoa vezetőedzője, Davide Ballardini a Juventustól elszenvedett 2–0-s vereség után elmondta, arra van szüksége, hogy Rudolf Gergely és társai teljesen egészségesek legyenek.

olasz labdarúgás labdarúgás Samuel Eto'o Rudolf Gergely Rafa Benítez Luigi Del Neri

Juventus: Luigi Delneri lett a „zebrák” vezetőedzője

2010-05-19 16:54:28

Luigi Delnerit nevezték ki szerdán a Juventus labdarúgócsapata új vezetőedzőjének.

olasz labdarúgás labdarúgás Luigi Del Neri Juventus

Serie A: a Sampdoria megerősítette, hogy Del Neri távozik a genovai klubtól

2010-05-17 13:42:46

Az ANSA olasz hírügynökség értesülései szerint Luigi Del Neri, a Sampdoria labdarúgócsapatának vezetőedzője hétfőn telefonon közölte Riccardo Garrone klubelnökkel: a nyáron elhagyja a genovaiakat, és a Juventushoz tart. A hírt hétfő délután a Sampdoria is megerősítette, megköszönve egyben a szakember áldozatos munkáját.

olasz labdarúgás Serie A Sampdoria Luigi Del Neri Juventus

Mourinho úgy véli, az Atalanta-meccs után jobb, ha csöndben marad

2009-01-23 04:00:28

Rettenetesen dühös volt a sajtótájékoztatón José Mourinho, az Internazionale portugál vezetőedzője az Atalanta elleni, nagyon csúnya égés (1–3) után – a címvédő alighanem a legrosszabb meccsét játszotta a szezonban. A diadalmas bergamóiak mestere, Luigi Del Neri szerint az Atalanta egész egyszerűen tökéletesen futballozott.

Serie_A