Találatok a Lesen vagyunk címkére

Találatok száma: 67

Lesen vagyunk: egy vereség másnapja – podcast

2019-09-10 14:42:12

Belebetegedtünk a Szlovákiától elszenvedett vereségbe, amit azért nem lehet csak Mateu Lahoz nyakába varrni. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) is egytértett abban, hogy sokat hibázott a spanyol bíró, de sajnos akadtak hibák a magyar válogatott játékában is. Ugyanakkor akadtak biztató események is, mint Szoboszlai Dominik futballja vagy éppen Sallai Roland „újrafelfedezése”. Mi nehéz helyzetbe sodródtunk, de akadnak olyanok is, akik már-már Eb-résztvevők, így tettünk egy kis angol, német, olasz körsétát is.

podcast Szlovákia Magyarország Lesen vagyunk Eb-selejtező Eb 2020

Lesen vagyunk: ég már a ház vagy sem a Barcánál, a Realnál?

2019-09-03 12:08:25

A nyári szünet utáni első kiadásban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) megnézte, lehet-e idén jelentős kihívója a Juventusnak (és hogy a torinóiak miért nem bíznak egyelőre maximálisan Matthijs de Ligtben), illetve, hogy mennyire természetes a középmezőny a Barcelona, Real Madrid kettősnek. Szerkezeti és személyi gyújtópont van bőven…

Real Madrid Lesen vagyunk Barcelona

Lesen vagyunk: kísérletező Real Madrid, költekező Hertha

2019-08-13 10:30:52

A hétvégén a német és a spanyol bajnokság is elkezdődik, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) kitárgyalta, kik harcolhatnak az elsőségért. Az erőviszonyokat elnézve nagy meglepetés nem várható. Emellett szóba került, miért nyílt ki a pénztárca a Herthánál, valamint az angol átigazolási hajrá és a Premier League nyitó fordulója is.

podcast Real Madrid Lesen vagyunk Hertha

Lesen vagyunk: Ez meg mi volt, kedves UEFA? – podcast

2019-08-06 12:21:10

Sok szempontból érthetetlen döntést hozott a Craiova–Bp. Honvéd EL-selejtező kapcsán az UEFA, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezt is próbálta a Lesen vagyunk legújabb adásában körüljárni. Matyi szerint ez a döntés valahol a bírók szembe köpése is. Emellett a Dortmund–Bayern mérkőzésre kilátogató Attila beszámolt helyszíni élményeiről, továbbá a Premier League-idénybeharangozóra is jutott egy kis idő.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Zinédine Zidane, az építőmester

2019-08-01 10:33:36

A 300 millió eurós költekezés ellenére Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egyetértett abban, Zinédine Zidane-nak még bőven lesz munkája a Real Madrid keretével. Az pedig csalódást keltő, hogy Gareth Bale mintha nem lenne kompromisszumképes. Az adásban többek között szó esik még a madridiakhoz képest visszafogottan költekező Liverpoolról és a Leroy Sanéra ácsingózó Bayern Münchenről is.

podcast Zinédine Zidane Real Madrid Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: tülekedés a Juventusnál

2019-07-18 11:28:12

A Juventus bejelentette Matthijs de Ligt érkezését, így aztán Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) megnézte, mennyire bő a torinóiak kerete. Na de kit fognak eladni? Emellett Griezmann barcelonai érkezését, a katalánok további lehetőségeit és az egyik legvisszafogottabb (vagy csak a profitra figyelő?) angol csapatot, az Arsenalt is kivesézték. Egyelőre nem irigylik az „ágyúsok” híveit...

podcast Lesen vagyunk Barcelona Arsenal Antoine Griezmann

Lesen vagyunk: kockázatos Joao Félix, kérdőjeles Neymar

2019-07-10 14:56:58

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) megpróbált úrrá lenni a Copa-káoszon, a Neymar-sagát is próbálták kibogozni, de az már messzebbre és nem csupán sportszakmai szintre vezetett. Ráadásul botcsinálta sportigazgatók is lettek, és megnézték, kire költenénk el 120 millió eurót, ha lenne rá lehetőségük. Az Atlético Madridnak már van, így az is szóba került, hogy állnak Diego Simeone együttesének pénzügyei. 

Neymar Lesen vagyunk Joao Félix

Lesen vagyunk: barcelonai galaktikusok

2019-07-01 16:16:06

Tud-e még versenyezni rendesen az átigazolási piacon a Manchester United? Egyáltalán, sikk-e még oda igazolni? A Real vagy a Barca új – egyelőre vizionált – szupernégyese lesz gólerősebb? És Messinek akkor most sikerül vagy sem? Moncz Attila (Sport TV) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezekre a kérdésekre (is) megpróbált válaszolni a podcast legújabb kiadásában. 

podcast Real Madrid Manchester United Lesen vagyunk Barcelona

Lesen vagyunk: Káosz-körút Afrikától Rómáig

2019-06-21 12:05:42

Országimázsépítő kontinenstorna Egyiptomban a katonai vezetés és a szokásos afrikai bonyodalmak árnyékában. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) főleg az Afrikai Nemzetek Kupájáról beszélt, de szóba került, hogy Francesco Totti Rómából, Mats Hummels a Bayern Münchentől lépett le baráti búcsúpuszik nélkül, ahogyan a Juventushoz igazoló Maurizio Sarri sem számíthat ilyenekre, ha legközelebb beteszi a lábát Nápolyba. 

podcast Roma Mats Hummels Lesen vagyunk Francesco Totti Bayern München

Lesen vagyunk: az U17-es diadaltól a BL-döntőig

2019-05-28 11:31:37

Moncz Attila (Sport Tv) az U17-es Európa-bajnokságon tapasztaltakról kérdezgette Szeli Mátyást (Nemzeti Sport), aztán az európai kupák kerültek a célkeresztbe. No meg a nyáron várható edzőkeringő, abban persze nem volt vita, hogy Pep Guardiola marad a helyén.

U17-es válogatott U17 Lesen vagyunk Bajnokok Ligája BL

Lesen vagyunk: Olaszország nem elég a Juvénak – podcast

2019-04-23 14:25:00

Keserédes volt az ünneplés Torinóban, hiszen hiába a sorozatban nyolcadik (egyébként nagy bajnokságokban ez rekord!) bajnoki cím, előtte néhány nappal az Ajax kiejtette a Juvét a BL-ből, márpedig a csapat fő célja az európai diadal volt. Nyáron ezért viszonylag nagy mozgás várható, de nem feltétlenül a támadósort kellene szétverni. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) azt is megnézte, hogy Angliában mi lehet a City, Pool versenyfutás vége – az ész és a szív mást és mást diktál.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: szétszedtük az Ajaxot és Guardiolát

2019-04-19 14:11:46

Csilingel a kassza Amszterdamban, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) pedig a Lesen vagyunk újabb részében megnézte, kik azok, aki a BL-szereplés, Frenkie de Jong és vélhetően Matthijs de Ligt után még jobban megtömik azt. Nerestől Van de Beekig öt játékost is „eladtak”, meglátjuk, a nyáron közülük hányan mennek el. Guardiola esetében pedig azt fejtegették, hogy barcelonai távozása óta a döntő mintha tiltott zóna lenne számára, de ebben vajon mennyire ő, illetve mennyire a környezet és a sors a hibás?

Pep Guardiola Lesen vagyunk Ajax

Lesen vagyunk: újra bajban Pep Guardiola – podcast

2019-04-12 11:11:22

Miután a BL-ben csak a Liverpool–Porto párharcról lehet sejteni, hogy eldőlt, volt miben ütköztetni a véleményeket Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) között. A Tottenham–Manchester City párharc végkimenetelében rögvest nem értettek egyet, sőt, Guardiola megítélésében sem. Merthogy lehet véletlen is, hogy valaki alá hat éve odatolnak mindent, ő viszont egyszer sem játszik ebben az időszakban BL-döntőt. Matyi szerint ennél árnyaltabb a kép. Az Ajax–Juvét illetően viszont nem vesztünk össze, sőt, azon sem, hogy Joao Félixből 100 milliós játékos lehet.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: nyári slágerek – Hazard, Griezmann, De Ligt

2019-04-02 12:08:38

Már ömlenek az átigazolási hírek, így aztán Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezek lélektanát, esetleges hatásait boncolgatta. Sőt, azt is megpróbálták kitalálni, melyik klubok költenek majd legalább 200 millió eurót a nyáron, a Bayern, a Barcelona és a Real Madrid nem is áll rosszul ebből a szempontból.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: horvátverés és mértéktartás

2019-03-28 09:12:45

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sem látta jönni a horvátverést, de azért nem szomorkodnak. Talán az sem lenne rossz, ha a válogatott a nyári meccsek előtt kicsit előbb találkozna. Emellett az angol, német, holland vonalról is szó esett, Gareth Southgate együttese különösen szép jövő előtt áll.

podcast magyar–horvát magyar válogatott foci Eb 2020 Lesen vagyunk Gareth Southgate

Lesen vagyunk: Pérez a hátsóját védi Zidane-nal

2019-03-13 09:49:46

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) természetesen Zinédine Zidane kinevezésére koncentrált, aki egy kis „művészi pihenőt” követően tért vissza a Real Madridhoz, de most teljesen más jellegű munkát kell végeznie, mint első korszakában. A trófeák nem garantálhatóak, ahogyan az sem megjósolható, hogy ha bukás van, az Florentino Pérez vagy Zizou fejébe kerül-e. De az elmúlt napokban Joachim Löw is meredeket húzott, na meg a FIFA is a 48 csapatos vb bődületes erőltetésével. Nincs mese, össztüzet zúdítottunk rájuk.

Zinédine Zidane Real Madrid Lesen vagyunk Florentino Pérez

Lesen vagyunk: a végzet asszonyától a Fussballgottig

2019-02-19 12:59:40

Mauro Icardit a felesége miatt állítólag már dobta a Real, az Internél meg bajba kerülhet, így aztán Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a futballisták köré épülő családi vállalkozásokat is megtárgyalta. De szóba kerültek 40, sőt 50 éves profi futballisták is, sőt, azt is eláruljuk, milyen legenda szövődött a „Kaiszerlauter”, Alvics Gyula és a magyar bokszválogatott köré.

Mauro Icardi Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Götze, te kis hamis! Real, te kis még hamisabb!

2019-02-12 12:30:29

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) arról beszélt, hogy Mario Götze a hamis 9-es pozíciójában, módosított szerep- és feladatkörben újra életre kelt Dortmundban, és már a szerződés-hosszabbítása sem elképzelhetetlen. A Real Madrid pedig az év fordulóján mutatott szereplésével sokakat megtévesztett, mert mostanra újra összeállt. Emellett az adásban megtárgyaljuk a Parma aranykorát, továbbá kiderül, Attila semennyire sincs képben az 1991-es magyar zenei ízléssel és hogy Matyi csak ötödik nekifutásra tudott elfogadható edzőjelöltet mondani a Chelsea kispadjára.

Santiago Solari Parma Mario Götze Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: aranyeső Amszterdamban

2019-01-30 09:10:27

Frenkie de Jong eladásával az Ajax éves költségvetésének kétharmadát kaszálta, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) szerint De Ligt, valamint Ziyech eladásából még egy százast összekaparhat a nyáron. De garancia-e a jó profi létre az, ha valaki az Ajaxnál nevelkedik? Ezen túl szóba kerül még a fiatalok kapcsán teljesen mást képviselő Chelsea, illetve Roman Abramovics vízuma is.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a Real Madrid és a hét mesterlövés

2019-01-15 14:55:48

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport), a Tottenham kapcsán azt találgatták, mit hoz a jövő, de szó esett a BL-ellenfél Dortmund új argentin hátvédjéről is. Az adásban előkerül a Real Madrid is, amelyről nehéz eldönteni, hét vagy annál jóval több meccsre akar koncentrálni a tavasszal.

podcast Real Madrid Lesen vagyunk