Találatok a Klujber Katrin címkére

Találatok száma: 29

Női kézilabda: Klujber Katrin 8-9 gólon állandósítaná a formáját

2019-09-06 12:26:55

Az FTC női kézilabdacsapatának junior-világbajnok jobbátlövője, Klujber Katrin ott folytatja a góltermelést, ahol az előző idényben abbahagyta, s már azért dolgozik, hogy ott legyen a felnőtt-vb-n is.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Akkor most már én is igazi fradista vagyok? – Klujber

2019-08-02 20:41:59

A Ferencváros női kézilabdacsapata ezt a hetet Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltötte edzőtáborban. A dolgos napokról mindig egy-egy játékos adott beszámolót a klub honlapján: a csütörtöki, beavatással záruló eseményekbe az előző idény közben érkező Klujber Katrin engedett bepillantást.

női kézilabda Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Háfra lett az év fiatalja, a 3. is FTC-játékos

2019-06-18 11:45:05

A Ferencváros 20 éves kézilabdázója, Háfra Noémi lett az év legjobb fiatal játékosa a Handball Planet választásán. A Bajnokok Ligája 2018–2019-es idényében nyolcvan gólt szerző játékos a szakújságírók és a szurkolók összesített voksai alapján zárt az élen. A díj öt évre visszanyúló történetében Háfra az első magyar, aki megnyerte.

női kézilabda Klujber Katrin Háfra Noémi Fodor Csenge Faluvégi Dorottya FTC női kézilabda

Női kézi vb-sel.: Ó istenem, nagyon boldog vagyok! Ez egy álom! – Kim Rasmussen

2019-06-03 01:09:55

Nehéz elképzelni, hogy a magyar női kézilabda-válogatott tizenkilenc gólos vereséget szenvedjen az Ausztria elleni világbajnoki selejtező visszavágóján. Kim Rasmussen szövetségi kapitány ezt egyszerűen lehetetlennek tartja, s ki is mondta, hogy már az első, 41–23-ra megnyert mérkőzés után biztossá tették a világbajnoki részvételt. Sőt, ennél is továbbment, s az NSO Tv-nek már arról beszélt, hogy a tokiói olimpiáért is megharcolnak. 

női kézilabda-válogatott női kézilabda világbajnoki selejtező Klujber Katrin Kim Rasmussen Ausztria

Női kézi BL: Bele kellett volna kicsit rúgni a Rosztovba... – Bíró

2019-04-07 18:44:11

Nagyot küzdött a fizikai fölényben lévő Rosztov-Don ellen az FTC-Rail Cargo Hungaria, amely hazai pályán 29–26-os vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után Bíró Blanka és Klujber Katrin értékelt az NSO Tv-nek. 

női kézilabda Bajnokok Ligája Rosztov-Don Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria Bíró Blanka

Női kézi BL: a névadó szponzor három Fradi-játékost is jelölt

2019-04-03 23:56:04

Harmadik panelként a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének névadó szponzora, a Delo Group nevezte meg jelöltjeit a hamarosan kezdődő álomcsapat-szavazáshoz. Három poszton is ferencvárosi játékos került be a listába.

női kézilabda női kézi BL Nerea Pena Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria Bíró Blanka

Női kézi: Magyarország áldott állapotban van – Rasmussen

2019-03-24 14:53:34

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya hosszabb interjút adott a stregspiller.com-nak, amelyben beszélt a feltörekvő fiatal tehetségekről, akik elé Háfra Noémit állította pozitív példaként. A dán szakember szerint ha a többiek is kellő alázatossággal állnak a munkához, fényes jövő várhat a magyar kézilabdára.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tóth Nikolett Pál Tamara Klujber Katrin Kim Rasmussen

Női kézilabda: Klujber Katrin 2022-ig hosszabított a Fradiban

2019-03-21 12:58:22

A tizenkilenc éves átlövőt, Klujber Katrint alig három hónapja igazolta át az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, s meggyőző teljesítményével máris rászolgált a szerződéshosszabbításra.

női kézilabda kézilabda átigazolás kézilabda Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Kézi: Látszott rajtam, hogy a volt csapatom ellen játszom, ki kellett zárnom – Klujber

2019-03-16 15:14:44

A várakozásoknak megfelelően biztosan jutott a Török Bódog Magyar Kupa döntőjébe a Ferencváros női kézilabdacsapata, miután végig vezetve hét góllal legyőzte a Dunaújvárosi Kohász KA-t. A találkozó után Klujber Katrinnal és Pásztor Noémivel beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó Pásztor Noémi NSO Tv Magyar Kupa Klujber Katrin Ferencváros

Női kézi BL: A fiataljaink rendkívül tehetségesek, pozitív a jövőkép – Elek Gábor

2019-03-10 20:12:28

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a szezonban már nem először húz elő olyan fiatalt az utánpótlásából, aki azonnal felhívja magára a figyelmet. A Krim Ljubljana elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen a 17 éves Tóth Nikolettet küldte fel Elek Gábor a pályára az utolsó percekben, aki nem sokat tétovázott, máris megszerezte első gólját a nemzetközi porondon. Róla, és a BL februári legjobbjának választott Klujber Katrinról is beszélt az NSO Tv-nek a Fradi vezetőedzője. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL Tóth Nikolett Rosztov-Don Krim Ljubljana

Női kézi: nagy elismerésben részesült Klujber az EHF-nél

2019-03-07 19:04:25

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) által felkért szakértők Klujber Katrint, az FTC-Rail Cargo Hungaria junior-világbajnok jobbátlövőjét választották meg február legjobb női játékosának.

női kézilabda női kézi BL Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria EHF

Női kézi BL: A végén már ütöttünk, vágtunk mindenkit – Klujber

2019-02-23 23:45:56

A női kézilabda Bajnokok Ligájának 2. csoportjában a negyedik helyen álló FTC a csoport utolsó helyén szomorkodó német Thüringer HC ellen minimális győzelemmel két pontot szerzett, és bejutott a legjobb nyolc közé. A találkozó után a 9 gólt szerző Klujber Katrinnal, Kovacsics Anikó csapatkapitánnyal és Elek Gábor vezetőedzővel beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Thüringer HC NSO Tv

Női kézilabda BL: Klujber Katrin lett a forduló játékosa

2019-02-15 15:38:41

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) által meghirdetett szavazáson Klujber Katrint, az FTC-Rail Cargo Hungaria junior-világbajnok jobbátlövőjét választották meg a női Bajnokok Ligája-középdöntő 3. fordulója után a legjobb játékosnak.

női kézilabda női kézi BL Klujber Katrin FTC-Rail Cargo Hungaria EHF

Kézi BL: Grimsbö és Mikler nagyot védett, Háfra csodagólt lőtt

2019-02-11 09:18:21

Az európai szövetség szokás szerint megválasztotta a hétvége legjobbjait a kézilabda Bajnokok Ligájában: a férfiaknál Mikler Roland védése került be a legjobb ötbe, míg a nőknél Háfra Noémi bombagólja és Kari Aalvik Grimsbö parádés reflexmozdulata is előkelő helyen szerepel a listán.

női kézilabda BL női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém

Női kézi BL: Pena és Pintea a forduló legjobbjai között

2019-01-28 13:31:06

Az európai szövetség szokás szerint kihirdette a női kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi hétvégéjének legjobbjait. Az EHF a középdöntő első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövőjét, Nerea Penát és a Győri Audi ETO KC beállóját, Crina Pinteát is beválasztotta a három legjobb játékos közé.

női kézilabda BL női kézi BL kézilabda Nerea Pena Klujber Katrin Crina Pintea