Találatok a Kiss Cam címkére

Találatok száma: 5

Videó: a csókkamera buktatta le a feleségét megcsaló férfit

2020-01-21 17:37:14

A csókkamera, vagy gyakrabban emlegetett formájában „Kiss Cam”, szinte állandó szereplője a sporteseményeknek, és általában jól sül el, amikor megpillantják magukat a nagy kijelzőn a szurkolók. Na, az alábbi nem ez az eset…

videó vicces megcsalás házasság csókkamera Kiss Cam

A barátja megsértődött, így lett tökéletes a felvétel a csókkamerán – VIDEÓ

2017-03-11 14:26:34

Az Atlanta Hawks NBA-csapatának legutóbbi meccsén is körbejárt a csókkamera, amely egyszerű feladatot ad: ha meglátod magad a képernyőn, csókold meg azt, aki melletted ül. Az utolsó hölgy azonban nem tudta rávenni párját a puszira, ám pont így lett tökéletes a történet. Persze, most is benne van a pakliban, hogy ez egy előre megszervezett történet, de ettől még nem kevésbé vicces a videó.

videó vicces csókkamera NBA Kiss Cam Atlanta Hawks

Videó: ráközelített a csókkamera, internetsztár lett belőle

2016-12-31 08:39:13

Valljuk be, a csókkamera kissé unalmassá vált az utóbbi időkben, ám úgy tűnik, még mindig van, aki tud meglepetéseket okozni ebben a „sportágban”. Az alábbi szlovák szurkoló például azzal szerzett magának már több mint kétmillió megtekintést, hogy mikor a kamera ráközelített, a barátnője helyett a sörét csókolta meg…

videó szlovák jégkorong jégkorong csókkamera Vine Szlovákia

Videó: csók ilyen üdvrivalgást még sosem váltott ki

2015-05-06 12:30:38

Kis híján felrobbant a hangorkántól az amerikai profi baseballbajnokságban (MLB) szereplő Los Angeles Dodgers stadionja az Arizona Diamondbacks elleni találkozó szünetében, miután a „Kiss Cam” a videó 28. másodpercében egy különleges párosnál állt meg.

csók baseball MLB Los Angeles Dodgers Kiss Cam

NBA: nem akart csókolózni, a kabala lenyúlta a barátnőjét

2015-01-05 19:52:54

A „Kiss Cam” az Egyesült Államokban hozzátartozik a sportesemények körítéséhez. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) sincs ez másképp, ám még így is van egy-két néző, aki nem számít a kamera közelítésére, és megfeledkezik a csókot váró barátnőjéről. A Chicago Bulls meccsén is ez történt, majd váratlan fordulatot vett a történet: jött Benny, a kabala!

kabala csók NBA Kiss Cam Chicago Bulls