Találatok a Kevin_McCabe címkére

Találatok száma: 26

Új otthont kap Magyarország legnépszerűbb klubja, a Ferencváros

2008-12-22 04:00:39

Csütörtökön délután bemutatták a Ferencváros labdarúgócsapata leendő stadionjának látványterveit. Az új aréna építéséhez várhatóan 2010-ben kezdenek neki. Kevin McCabe tulajdonos szerint az új aréna 21 ezer férőhelyes lesz, s mellette több gazdasági és szórakoztató egység is helyet kap.

Kevin_McCabe

Premier League: Kevin McCabe szerint új vezetésre van szükség

2008-11-13 04:00:29

Az angol másodosztályú Sheffield United, illetve a magyar NB II-es Ferencváros tulajdonosa, Kevin McCabe szerint új vezetőkre van szükség az angol élvonalbeli bajnokság, a Premier League irányítótestületében.

Kevin_McCabe Sheffield United

A Chelsea lemosta a pályáról Kevin McCabe kínai együttesét

2008-07-30 04:00:22

Az angol élvonal (Premier League) legutóbbi ezüstérmese, a Chelsea gálaelőadást rendezett Kevin McCabe együttese, a Csengtu Blades ellen. A „kékek” barátságos, felkészülési mérkőzésen 7–0-ra verték meg a kínai csapatot.

Kevin_McCabe

McCabe a szurkolókkal együtt képzeli el a nagy „ComeBack”-et

2008-07-19 04:00:22

Hétfő este bemutatkozott az új Ferencváros. Az új korszakot leginkább a meghökkentő, narancssárga idegenbeli mez reprezentálta. Így a már csak a klubszínekben zöld-fehér együttes szenvedett vereséget a Sheffield Unitedtól, ám a fradistáknak nem a testvércsapat elleni mérkőzés a valódi értékmérő, hiszen a Sheffield a Premier League-be készül. Legalábbis erről beszél a két klubot egyaránt tulajdonló Kevin McCabe.

Kevin_McCabe

Az angol tulajdonosok 2012-re ígérnek új stadiont az Üllői útra

2008-07-18 04:00:22

Hétfőn ismét a Sheffield United látogat az Üllői útra, és a mérkőzéssel új időszámítás veszi kezdetét a Ferencvárosnál. Bár a drukkerek egyelőre még a régi stadionba kénytelenek kilátogatni, Kevin McCabe tulajdonos hétfő délelőtt a sajtó nyilvánossága előtt adott tájékoztatást arról, hogy az eredeti terveknek megfelelően 2012-re új stadion épül a jelenlegi helyén.

Kevin_McCabe

„Továbbra sem kell félni, hogy elvész a Fradi címere, színe és neve”

2008-04-13 00:00:21

„Továbbra sem kell félni, hogy elvész a Fradi címere.” Rieb György a Ferencváros elnöke ezt azután mondta, hogy szerdán aláírták a befektetői szerződést a Ferencváros labdarúgócsapata, valamint a klub által használt, Üllői út–Könyves Kálmán körúti hat plusz két hektáros ingatlan értékesítéséről. A klub ugyanis öt százalék erejéig tulajdonos marad.

Rieb György

Kevin McCabe klubjai kedden összecsapnak az Albert-stadionban

2008-03-29 00:00:21

Nem akármilyen mérkőzést rendeznek kedden 19 órai kezdettel az Üllői úton. Az még hagyján, hogy egy angol bajnok, és négyszeres FA-kupa győztes együttes lesz a Ferencváros ellenfele, de 1963 után újra pályára lép az Aranycsapat legendás kapusa.

Sheffield United Kevin_McCabe

FTC–Sheffield United mérkőzést rendeznek március 25-én

2008-03-16 14:20:18

Március 25-én Magyarországra látogat az angol másodosztályban szereplő Sheffield United, és barátságos mérkőzést játszik a Ferencváros futballcsapatával – adta hírül a magyar klub hivatalos honlapja, az ftc.hu.

NB_II

Tidiane, Moussa és Dramane segítheti élvonalba a Fradit

2008-03-08 20:05:23

A Sheffield United első embere négy játékos érkezését vetítette előre, de végül csak hárman csatlakoztak Csank János csapatához: egy védő, egy középpályás és egy csatár – mindannyian elefántcsontpartiak.

Ferencvárosi Torna Club Kevin_McCabe

Kevin McCabe futballbirodalma Ausztrália felé terjeszkedik

2008-03-02 00:00:28

A nemrégiben a ferencvárosi labdarúgó-csapatot is megvásároló brit üzletember, Kevin McCabe az ausztrál bajnokság éllovasával, a Central Coast Marinerssel kötött együttműködési megállapodást.

Kevin_McCabe

Kevin Blackwell váltotta Bryan Robsont a Sheffield kispadján

2008-02-19 00:00:32

Kevin Blackwellt nevezte ki a Sheffield United vezetősége a távozó vezetőedző, Bryan Robson helyére. Kevin McCabe tulajdonos, Terry Robinson elnök a szezon végéig szavazott bizalmat a korábban a Lutonnál és a Leedsnél is megfordult trénernek – adta hírül a BBC internetes honlapja.

angol_labdarúgás Sheffield United

Ferencváros: Várszegi kész tárgyalni a kereskedelmi jogokról?

2008-02-21 00:00:30

Novemberben beszéltem Várszegi Gáborral, aki elmondta, hogy nyitott bármilyen tárgyalásra a marketingjogokról, legyen szó együttműködésről vagy eladásról – mondta a Nemzeti Sport Online kérdésére Rieb György a Ferencváros által rendezett szerdai sajtótájékoztatón.

Fradi

Felmentették Bryan Robsont, menedzsert keresnek Sheffieldnél

2008-02-18 00:00:29

A szerdai brüsszeli megbeszélés következményeként felmentették a munkavégzés alól Bryan Robsont, a Sheffield United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A korábbi 81-szeres angol válogatott sportember csütörtökön nem is jelent meg az együttes edzésén – jelentette a BBC. A hírt hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, Robson hiányában a csütörtöki edzést már Brian Kidd, az eddigi másodedző vezényelte le.

angol_labdarúgás Sheffield United

Gazdasági és sportszakmai fellendülést hozhat McCabe szerepvállalása

2008-02-26 12:44:20

Kevin McCabe legalább 50 milliárd forintnak megfelelő összeget szán az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében található hat plusz két hektáros terület felvirágoztatására, a Ferencváros új labdarúgó-stadionját ötmilliárdból építené fel, mondta el Rieb György, a Ferencváros elnöke. A Sheffield United angol tulajdonosa a sportszakmai célokat is kiemelten kezeli, várakozása szerint néhány év múlva már a Bajnokok Ligája-selejtezőjében indul majd a jelenleg az NB II-ben szereplő zöld-fehér együttes – hangzott el az FTC csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Rieb György: A Ferencváros 109 évének piros betűs ünnepe a mai nap

2008-02-22 11:42:37

Borzasztóan, hihetetlenül boldog vagyok, de azt hiszem ugyanígy van ezzel most az országban és a határokon kívül is minden Ferencváros-szurkoló, a klub valamennyi szimpatizánsa - mondta a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatában Rieb György, az FTC elnöke, miután megszületett az állami döntés arról, hogy Kevin McCabe angol milliárdos megvásárolhatja a Ferencvárost.

Fradi

Az MNV-ben ismerteti szakvéleményét az FTC délután kettőkor

2008-02-15 00:00:30

Hétfő délután kettő órakor tárgyalja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. döntéselőkészítő bizottsága a Ferencváros által használt ingatlanra és a futballcsapatra kiírt zárt tenderre beérkezett pályázatokat. Menráth István, az FTC Zrt. gazdasági és pénzügyi igazgatója elmondta: a Fradi sportszakmai szempontból már értékelte a pályázatokat, és a véleményüket ma közlik az MNV-vel. Az sem titok: a Fradi Kevin McCabe-et támogatja.

Hivatalosan is eldőlt, McCabe ismét harcba száll az FTC-ért

2008-01-31 00:00:35

A Nemzeti Sport értesülése szerint egy résztvevője biztosan lesz a Ferencváros által használt hat plusz két hektáros területre kiírt állami pályázatnak: a Kevin McCabe nevével fémjelzett Scarborough Ltd – valószínűleg budapesti leánycége, az Esplanade Real Estate Kft. révén - ugyanis ismét versenybe száll. Az FTC küldöttsége, Rieb György elnök vezetésével Angliában tartózkodik és egyeztet az üzletemberrel.

Sheffield United

Szerdán kiírhatják az új, a hatodik pályázatot is az FTC-pályára

2008-01-22 00:00:26

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club vezetői pénteken megvitatták a Fradi-pálya értékesítési eljárásának eredményhirdetésével kapcsolatban kialakult helyezet és arra a megállapításra jutottak, hogy az eredménytelenség egyik félnek sem felróható okokból következett be.

Kevin_McCabe

Az állam folytatná a tárgyalásokat McCabe-bel Ferencváros-ügyben

2008-01-22 00:00:26

Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója írásban kezdeményezte csütörtökön, hogy folytassák a tárgyalásokat Kevin McCabe-bel, hogy – ahogyan fogalmazott – „nézzük meg, van-e lehetőség egy olyan eljárás lefolytatására a lehető leggyorsabban, amely révén a Fradi pénzhez juthat, és ezt az ügyet eredményesen, mindenki megelégedésére le lehet zárni.” Erről a Nap-kelte Sport Plusz című rovatában beszélt Tátrai, aki elárulta: a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács hét tagja közül öt szavazott szerdán, és 4:1 arányban nyilvánította eredménytelennek az ötödik pályázatot.

Az állami vagyonkezelő vezérével tárgyalt az FTC szurkolói vezetője

2008-01-22 00:00:26

Tátrai Miklósnál, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójánál járt Boros Bánk Levente, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke. Boros lapunknak elmondta: van rá esély, hogy az állami vagyon feletti tulajdonosi jogokat gyakorló Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) jövő szerdai ülése után újabb pályázatot írnak ki a Ferencvárosra és az ingatlanra.