Találatok a Kevin McCabe címkére

Találatok száma: 19

A végén az életét is féltette, Davison mégis büszke az FTC-s korszakára

2020-04-14 13:19:44

Bobby Davison, a Ferencváros korábbi edzője, a Sheffield United volt labdarúgója interjút adott a The Athleticnek. A már 61. életévében járó angol felidézte, mennyire nehezen jött ki az FTC-drukkerekkel, akik szerinte egyszerűen csak azért utálták, mert nem magyar. A tréner arról is beszélt, a nyílt konfliktusai jó részét az akkor már korosodó Lipcsei Péter kihagyása okozta. A szakember az FTC irányításához hasonló feladatot azóta sem kapott.  

labdarúgó NB I labdarúgás angol labdarúgás Sheffield United Lipcsei Péter Liban Abdi

PL: véget ért a pereskedés, eladja tulajdonrészét Kevin McCabe

2019-09-16 16:01:44

A legfelsőbb bíróság döntése értelmében Kevin McCabe a társtulajdonosnak adhatja el az angol labdarúgó-élvonalban újonc Sheffield Unitedben birtokolt ötven százalékos tulajdonrészét, mégpedig ötmillió fontért (1.86 milliárd forintért).

angol foci Sheffield United Premier League Kevin McCabe

PL: Bin Laden családjától vett fel hitelt a Fradi korábbi tulaja – sajtóhír

2019-05-17 09:49:52

Egészen elképesztő hír jelent meg az angol The Telegraph honlapján: információik szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) most visszajutó Sheffield United tulajdonosa Oszama bin Laden, korábbi terroristavezér családjától kért kölcsön…

angol foci Sheffield United Premier League Oszama bin Laden Kevin McCabe Championship

PL: az FTC korábbi tulajdonosa távozna az újonctól

2019-04-30 21:28:29

Távozna a klubtól az angol labdarúgó-élvonalba feljutott Sheffield United résztulajdonosa, Kevin McCabe.

angol foci Sheffield United Premier League Kevin McCabe

Anglia: petíció az erőszaktevő játékos szerződtetése ellen

2014-08-13 16:56:20

A Sheffield United a hírek szerint szeretné szerződtetni Ched Evanst, ez pedig óriási tiltakozást váltott ki, a csatárt ugyanis 2012 áprilisában öt évre elítélték nemi erőszak miatt. Közel 60 ezren írták alá azt az online petíciót, amely azt kérvényezi, hogy a Sheffield ne szerződtesse újra az elítélt erőszaktevő Ched Evanst, miután kiszabadul a börtönből.

nemi erőszak Sheffield United Kevin McCabe Ched Evans

Videó: 30 méteres bombagól McCabe Unitedje ellen

2013-11-04 14:05:48

Joe Jacobson, az angol harmadosztályú Shrewsbury Town játékosa hatalmas bombagólt szerzett a vendég Sheffield United ellen. A remekül eltalált lövéssel szerezte meg a hazai gárda a vezetést, és 2–0-ra legyőzte Kevin McCabe csapatát, amely így jelenleg a 22., kieső helyen áll. 

angol labdarúgás Sheffield United Kevin McCabe Joe Jacobson

Sheffield United: az FTC volt tulajdonosa eladta klubja felét a szaúdi hercegnek

2013-09-03 14:53:52

Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sheffield United tulajdonosa, a korábban a Ferencvárost is megvásárló, majd egy euróért eladó Kevin McCabe értékesítette az angol klub tulajdonrészének felét.

angol foci Sheffield United Kevin McCabe FTC

Ferencváros: McCabe szerint megalapozatlan az MNV eljárása

2011-09-19 17:09:31

A Ferencváros labdarúgócsapatának volt tulajdonosa, Kevin McCabe magyarországi cégén, az  Esplanade-en keresztül reagált az MNV Zrt. múltheti bejelentésére, miszerint pert indítottak a cége ellen amiatt, hogy nem kezdődött meg a megadott határidőig az Albert-stadion felújítása. Az Esplanade közleményét változtatás nélkül közöljük.

Kevin McCabe

Április elsejétől a klub finanszírozhatja az FTC Zrt.-t

2011-03-28 07:27:52

Az elmúlt három évet tekintve a legfontosabb hét következhet a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. életében, mivel minden valószínűség szerint a hónap végén véget ér az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. szerepvállalása a klubnál.

Üllői út labdarúgás Kevin McCabe Fradi Ferencváros FTC Zrt.

Se benzin, se telefon a Fradinál

2011-03-25 08:54:31

Rendőrségi ügyektől hangos a gazda nélküli Ferencváros székháza. Futball helyett kifizetetlen számlákról, elégedetlenkedő, ám egyelőre kitartó légiósokról, a tulajdonjogot visszavásárolni szándékozó klubról szólnak az Üllői úti hírek.

labdarúgás foci Kevin McCabe Fradi Ferencváros Berki Krisztián

Eljött az ideje, hogy felelős magyar tulajdonos kezébe kerüljön az FTC

2011-02-17 22:08:16

Kevin McCabe, a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. többségi tulajdonosa angol nyelvű közleményében fejezte ki sajnálatát amiatt, hogy nem tudott megfelelő befektetőjelöltet találni a klub számára. A zrt. rendkívüli közgyűlésén McCabe nem vett részt, Alexander Gerstl vezérigazgató lemondott, az angol tulajdonos nem tudja tovább finanszírozni a Fradit. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük McCabe-nek az ftc.hu-n megjelent közleményét, amelyről már korábban beszámoltunk.

labdarúgás Kevin McCabe Ferencváros FTC

Ferencváros: orosz ipari hirdetések között árulják az FTC-t

2010-12-10 12:28:14

A Vedomosztyi című orosz üzleti napilapban megjelent fizetett hirdetésben keres tulajdonostársat Kevin McCabe, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa.

Kevin McCabe Ferencváros

Sheffield United: 18.6 millió fontos veszteség

2010-11-24 19:22:45

Hatalmas, több mint 18.6 millió fontos éves veszteséget jelentett be az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Sheffield United.

Sheffield United Kevin McCabe

Ferencvárosi Comeback

2010-11-09 17:11:14

Visszatértek a régi „szép” idők az Üllői útra: ismét tulajdonost keresnek a futball-zrt. élére. Azon már rég nem is érdemes meditálni...

Szabados Gábor Kevin McCabe ferencváros

FTC: Elérkezett az idő, hogy értékesítsem érdekeltségemet a Fradiban - McCabe

2010-11-09 13:50:12

Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a zrt. részvényeit. A brit üzletember olyan üzleti partnert keres, aki segítséget nyújtana a Fradi fejlesztésének következő szakaszában.

labdarúgó NB I Kevin McCabe Fradi Ferencváros

Anglia: a Man. City tulajdonosa a leggazdagabb, a Fradié a 39.

2010-10-08 11:45:17

A Manchester City tulajdonosa, Manszúr bin Zajed al-Najan sejk vezeti a brit „futballgazdagok” listáját, amelyet a FourFourTwo magazin és a Leaders in Football készített közösen.

tulajdonos labdarúgás Kevin McCabe

Sheffield Utd.: McCabe angol csapata mellé is befektetőt keres

2010-08-05 15:49:25

A sheffieldi The Star információi szerint a Sheffield United labdarúgócsapatának tulajdonosa, a Ferencvárost is birtokló Kevin McCabe befektetőt keres angol klubja mellé is, a Premier League-be jutás érdekében.

labdarúgás Sheffield United Kevin McCabe Championship

FTC: McCabe reméli, már a mai meccsen láthatóak lesznek a változások

2010-07-30 08:38:07

Kevin Mc Cabe, az FTC tulajdonosa Magyarországon járt, és személyesen biztosította támogatásáról Prukner Lászlót, a Fradi szakmai igazgatóját – adta hírül az ftc.hu.

FTC Kevin McCabe Prukner László labdarúgás

Kevin McCabe-nek nem kell a balhé

2010-02-05 06:51:18

A szerény őszi teljesítmény, és főleg a sorozatos szurkolói zűrzavarok válaszút elé állították a Ferencváros labdarúgócsapatát a széteséstől megmentő Kevin McCabe-et. A tulajdonos az előttünk álló hónapok bajnoki szereplésétől és a fradisták viselkedésétől teszi függővé, hogy BL-gárdává fejleszti az FTC-t, vagy elgondolkodik azon, megéri-e neki a befektetés.

FTC Ferencváros Kevin McCabe labdarúgás magyar labdarúgás Soproni Liga