Találatok a ketrecharc címkére

Találatok száma: 51

Ketrecharc: megverték a mellnagyobbító amazont; könnyes visszavonulás

2017-04-09 08:49:12

Mint arról korábban beszámoltunk, Amerikában nagy port kavart, hogy New York állam törvényei miatt kis híján nem léphetett az oktogonba a mellnagyobbításon áteső Pearl Gonzalez a világ első számú MMA szervezetének, a UFC-nek a buffalói gáláján. Utólag talán már bánja, hogy végül mégiscsak megküzdhetett szalmasúlyban Cynthia Calvillóval...

ketrecharc  UFC  Pearl González  Cynthia Calvillo 

Kis híján a mellei miatt tört derékba a ketrecharcos karrierje! – KÉPEK

2017-04-08 11:08:35

Bizarr szabály miatt maradt le kis híján Pearl Gonzalez ketrecharcos a UFC 210-gáláról. A problémát a mellei okozták.

mellnagyobbítás  kép  ketrecharc  fotó  UFC  Pearl Gonzalez 

Mennyit keres egy ringlány a UFC-ben? Itt a válasz! – KÉPEK

2017-03-25 17:32:53

A UFC minden ketrecharcos álma, a sportág jelenlegi legnagyobb alakja, Conor McGregor dollármilliókat keresett már 30 éves kora előtt itt. De vajon hogy fizetnek a lányoknak, akik a táblákat cipelik mosolyogva a menetek közt? Nos, most erre is fény derült!

ringlány  pénz  kép  ketrecharc  fotó  UFC 

Videó: akkorát kapott, a bíróra támadt a ketrecharcos

2017-03-22 12:47:13

Furcsa fordulatot vett Joseph Nehm és Ryse Brink összecsapása a ketrecharcosok KnockOut Promotions 54 elnevezésű eseményen. Előbbi ugyanis a villámgyors kiütés után azt gondolta, még meccsben van, így rátámadt arra, aki a legközelebb állt. Ez pedig a bíró volt, ellenfele ugyanis ekkor már a győzelmet ünnepelte. A bíró szerencséjére a segítők és edzők gyorsan kapcsoltak és kimentették az akkor már fojtogató harcos karjai közül. Nem ez volt az első ilyen eset az utóbbi hónapokban.

videó  kiütés  ketrecharc  bíró  Ryse Brink  MMA 

UFC: történelmi bunyóban verték meg Ronda Rousey legyőzőjét

2017-02-12 08:01:05

Az amerikai Holly Holm egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a holland Germaine de Randamie ellen az UFC 208 nevű gálán.

ketrecharc  UFC  Ronda Rousey  Holly Holm  Germaine de Randamie 

Ketrecharc: megverték a latin szépséget – fotók

2017-01-29 08:34:43

Az első számú MMA-szervezet, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombati, denveri gálájának főmeccsén a latin szépség, a venezuelai Julianna Pena a 2. menetben leszorítás után vereséget szenvedett az ukrán Valentina Sevcsenkótól. Képek – de nem csak a meccsről!

ketrecharc  UFC  MMA  Julianna Pena 

McGregorral próbált pózolni, kettőt találhatsz, mi lett a vége! – VIDEÓ

2017-01-28 09:53:56

Conor McGregor nem a világ legkedvesebb embere. Nem is a legnyugodtabb vagy a legtürelmesebb. Az ír ketrecharcossal most egy drukker próbált közös felvételt csinálni Snapchatre, és a világ jelenlegi legjobb harcosa nem hazudtolta meg magát!

videó  vicces  szurkoló  ketrecharc  UFC  Snapchat 

Videó: 20 UFC-meccs, ami 20 másodpercig sem tartott!

2017-01-21 13:44:27

Nem akármilyen válogatás került fel a Streamable-re, valaki összegyűjtött 20 UFC-meccset, amely kevesebb mint 20 másodpercig tartott.

válogatás  videó  kiütés  ketrecharc  UFC 

Videó: eszméletlenül feküdt, mégis ő nyerte meg a meccset

2017-01-16 10:08:17

Egészen elképesztő véget ért Celine Haga és Amy Montenegro meccse. Az összecsapást ugyanis pontozással előbbi ketrecharcos hölgy nyerte meg, annak ellenére, hogy amikor az utolsó menet végén megszólalt a gong, eszméletlenül feküdt a ketrecben. „Szerencséjére” azonban ezt a mérkőzésvezető nem vette észre, a pontozóbírók pedig mind őt látták jobbnak, így bár azt sem tudta, hol van, ő nyert.

videó  ketrecharc  MMA  Celine Haga  Amy Montenegro 

Videó: a kiütés után sem állt le a ketrecharcos, kizárták

2017-01-15 12:53:32

A „Vérfarkas” becenevet viselő Strahinja Gavrilovic nem elégedett meg a győzelemmel a Jo Vallée elleni meccsén, és ez lett a veszte. A kanadai ketrecharcost szinte rögtön megpróbálta leállítani a bíró, miután földre küldte az ellenfelét, azonban Gavrilovicot ez nem érdekelte, tovább ütötte a tehetetlen Vallée-t. A „Vérfarkast” azonnal kizárták, így elveszítette a meccset, sőt eltiltásra is számíthat a szövetségtől.

videó  kiütés  ketrecharc  Strahinja Gavrilovic  MMA  Jo Vallée 

Kép: Ronda Rouseyt először fotózták le az újabb veresége óta

2017-01-11 11:06:47

Mint arról beszámoltunk, 2016 decemberének végén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt kikapott Amanda Nunestől. A ketrecharcost először fotózták le a megsemmisítő veresége óta. Rouseyról a lesifotósok a képeket a Venice Beach-i házánál készítették, amelyet a minap graffitikkel rongáltak meg.

kép  ketrecharc  fotó  UFC  Ronda Rousey  MMA 

Feltűnt McGregor testvére, beleszeretett az internet – képek

2017-01-11 13:06:06

Aoife McGregor Elliott, napjaink legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa, Conor McGregor lánytestvére. Az ír harcos húga eddig kerülte a rivaldafényt, ám most a szurkolók rátaláltak az Instagram-profiljára, ami szerelem volt első látásra…

kép  ketrecharc  fotó  UFC  MMA  Instagram 

Videó: az aljas és sportszerűtlen húzás miatt egyetlen ütés döntött

2017-01-08 18:08:37

Megdöbbentő eset történt egy kínai MMA-mérkőzésen. Bakhtiyar Barotov és Ibragim Halilov meccse a szokásos üdvözlés helyett utóbbi aljas mozdulatával indult. Halilov nem volt szabálytalan, hiszen a gongszó után egyből kezdődhet a küzdelem, de a legtöbben előbb üdvözlik a másikat. Az orosz ketrecharcos azonban most nem így gondolkozott, és kiütötte Barotovot.

ketrecharc  MMA 

Videó: elképesztő kiütés, arccal csapta földnek ellenfelét

2017-01-06 08:51:34

Luis Raul Alvarez végig dominált a Martin Georges elleni találkozóján, ám a meccs egy pontján úgy érezte, ideje bedobni valami különlegeset: fogta hát ellenfelét, és egy válldobással egyszerűen földhöz vágta. A mozdulatot olyan tökéletesen sikerült kivitelezni, hogy Georges arccal tompította az esést, ami egyben a meccs végét is jelentette…

videó  kiütés  ketrecharc  Martin Georges  MMA  Luis Raul Alvarez 

Videó: a brazil harcos 49 éves ellenfelet kapott, ez lett a vége…

2016-12-31 10:16:46

Egészen bizarr párosítás jött létre a UFC japán megfelelőjében, a Rizin Fighting Federation legutóbbi eseményén. A kilencszeres dzsúdzsucu- (jiu jitsu-)világbajnok, 31 esztendős brazil Gabrielle Garcia ugyanis 49 éves ellenfelet kapott, Hotta Jumiko ráadásul pankrációval lett híres hazájában. A végeredmény nagyjából sejthető…

ketrecharc  Rizin Fighting Federation  MMA  Jiu Jitsu  Hotta Jumiko  Gabrielle Garcia 

UFC: nem fogta vissza magát, ezzel a képpel „végezte ki” Rouseyt

2016-12-31 09:12:23

Mint arról beszámoltunk, a UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt vereséget szenvedett Amanda Nunestől. Ráadásul a győztes nem elég, hogy esélyt sem adott Rouseynak a ringben, utána még a közösségi oldalán is odaszúrt ellenfelének az alábbi képpel.

kép  ketrecharc  fotó  UFC  Twitter  Ronda Rousey 

MMA: most már tényleg vége? 48 mp-ig tartott Rousey visszatérése – videó

2016-12-31 07:54:47

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszögalakú ketrecben rendező UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey csapott össze a harmatsúlyú világbajnoki övért a címvédő brazil Amanda Nunesszel. Rousey számára finoman szólva sem alakult valami fényesen az összecsapás, már 48 másodperc után le kellett állítani – technikai KO-val az ellenfelét hirdették ki győztesnek.

videó  ketrecharc  UFC  Ronda Rousey  MMA  Amanda Nunes 

Videó: kifigurázták McGregort – na, ki jelent meg mellettük?

2016-12-27 13:12:02

Nem kevés alkohol elfogyasztása után két dublini fiatalember jó ötletnek tartotta, hogy utánozzák egy kicsit az utcán Conor McGregort. Csak arra nem számítottak, hogy pontosan abban a pillanatban elgurul mellettük személyesen napjaink legnagyobb ketrecharcosa!

videó  ketrecharc  karácsony  UFC  MMA  Conor McGregor 

Videó: ilyen kiütést még garantáltan nem láttak ketrecharcostól!

2016-12-27 08:31:52

Egészen szürreális „kiütéssel” ért véget Michael McDaniel és James Vake meccse Ausztráliában. A két ketrecharcos az első menet közepéig püfölte egymást, majd a bíró szétválasztotta őket, McDaniel pedig váratlanul padlót fogott. Mint kiderült, mikor megpróbált kiszabadulni ellenfele szorításából, nem jutott elég oxigénhez az agya, ami egy kis késés után ájuláshoz vezetett. A meccs itt véget is ért, a harcost pedig azonnal kórházba szállították, majd nem sokkal később ki is engedték. Egy biztos, ilyen „kiütést” még garantáltan nem látott senki ketrecharcostól!

videó  kiütés  ketrecharc  Michael McDaniel  MMA  KO 

Videó: váratlan fordulatot vett a mérlegelés a vetkőzés után

2016-12-17 21:36:10

Paige VanZant és Michelle Waterson mérlegelése valószínűleg úgy vonul be a UFC történetébe, mint a ketrecharcosok egyik legfurcsább eseménye. Ugyanis miután VanZant meztelenre vetkőzött, hogy megfelelő legyen a súlya a nagy meccsre, kitört egy táncpárbaj, minden előzmény nélkül.

videó  mérlegelés  ketrecharc  UFC  Paige VanZant  Michelle Waterson