Találatok a Julia Behnke címkére

Találatok száma: 4

Női kézi: Behnke az EHF-kupában is örömmel játszana a Fradiban

2020-02-28 19:30:18

Négy nap telt el azóta, hogy az FTC női kézilabdacsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette a Rosztov-Don német válogatott beállója, Julia Behnke szerződtetését. A 26 éves játékos a stregspiller.com honlapnak beszélt az átigazolása körülményeiről, valamint arról, nem érzi-e visszalépésnek, ha a következő idényben a Bajnokok Ligája helyett csak az EHF-kupában szerepelhet.

női kézilabda Rosztov-Don Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda

Női kézi: Julia Behnke is a Fradiban folytatja – hivatalos

2020-02-24 12:34:05

A Ferencváros női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Julia Behnkét. A német válogatott játékos nyáron csatlakozik a zöld-fehérekhez, szerződése pedig két idényre szól.

női kézi NB I Julia Behnke Fradi Ferencváros női kézilabda Ferencváros FTC kézilabda

Női kézilabda: az FTC két német átlövőt szerződtetett – hivatalos

2020-02-20 11:51:10

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött az EHF-kupa negyeddöntős Thüringer HC két játékosával, Emily Bölkkel és Alicia Stolléval. A két, egyaránt 55-szörös német válogatott átlövő két évre szóló szerződést írt alá, és 2020 nyarán csatlakozik a magyar együtteshez.

női kézilabda Thüringer HC Julia Behnke Ferencváros FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Női kézi: Korsóséktól igazolt beállót a Rosztov-Don

2019-02-19 15:36:29

A nyártól az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Julia Behnke. A 25 éves német válogatott beálló jelenleg a Korsós Dorinát és Hársfalvi Júliát foglalkoztató TuS Metzingent erősíti.

női kézilabda kézilabda átigazolás TuS Metzingen Rosztov-Don Julia Behnke