Találatok a Jova Levente címkére

Találatok száma: 67

NB II: kulcsjátékosok térhetnek vissza a Szpariba

2018-11-25 01:30:30

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Jól jött a válogatott mérkőzések miatti szünet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházának, hiszen Pekár László, Rezes László és Jova Levente is felépült ezen időszak alatt, rájuk így számíthat Lengyel Roland vezetőedző a vasárnapi, Soroksár elleni bajnokin – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

sérülés labdarúgó NB II Rezes László Pekár László Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza

NB II: öten biztosan hiányoznak a Szpariból a Vác ellen

2018-11-07 01:14:23

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Nincs könnyű helyzetben Lengyel Roland, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, hiszen a Vác elleni, szerdai bajnokin öt játékosára biztosan nem számíthat.

sérülés Vác Rezes László Nyíregyháza NB II Jova Levente

NB II: három hónapot kell kihagynia a Szpari szélsőjének

2018-10-07 10:57:00

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A Békéscsaba elleni szerdai NB II-es labdarúgó-mérkőzés hajrájában Gyurján Bence ütközött a kapujából kijövő Ribánszki Lászlóval és a földön maradt. Az orvosi vizsgálatok azóta megállapították, hogy a Szpari támadójának az egyik oldalszalagja és a keresztszalagja is részlegesen szakadt el – számolt be róla a klub honlapja.

sérülés labdarúgó NB II Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Jova Levente

NB II: Jova és Rubus 2020-ig hosszabbított Nyíregyházán

2018-01-12 21:01:18

Jova Levente és Rubus Tamás 2020-ig meghosszabbította a szerződését a Nyíregyháza Spartacusszal – adta hírül pénteken a hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.

magyar átigazolás Rubus Tamás Nyíregyháza NB II Jova Levente

NB II: részleges szakadás – kidőlt a korábbi Fradi-kapus

2017-08-21 14:10:03

Mint ismert, a Nyíregyháza labdarúgócsapata az NB II 4. fordulójában 3–0-ra kikapott Dorogon, így elveszítette a hibátlan mérlegét és lecsúszott a dobogóról. További rossz hír a Szpari-szurkolóknak, hogy az együttes kapusát, Jova Leventét sérülés miatt a 76. percben le kellett cserélni. A korábbi Ferencváros-játékos vádlijában részleges izomszakadást mutattak ki a vizsgálatok, így elmondása szerint a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynia.

Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Jova Levente

NB II: a Nyíregyháza három játékost szerződtetett a Fraditól

2017-06-20 16:41:47

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Ferencvárostól érkező három új szerzeménye, Jova Levente, Csilus Tamás és Dragóner Filip egyaránt kétéves szerződést kötött a klubbal.

magyar átigazolás Nyíregyháza NB II Jova Levente Fradi Ferencváros

Vasas: Hidi, Iszlai és egy fradista is a kiszemeltek között

2017-06-10 12:46:31

A Vasas labdarúgócsapata új igazolást még nem jelentett be, ám a kiszemeltek száma, akik közül többekkel már voltak is egyeztetések, folyamatosan bővül – legalábbis egyre több játékosról derül ki, hogy szívesen látnák Angyalföldön.

magyar átigazolás Vasas NB I Korcsmár Zsolt Kire Risztevszki Jova Levente

Játékossors: a távozó fradista újra értékesnek érzi magát

2017-01-24 09:48:39

A tavasszal a Ferencváros kölcsönjátékosaként az NB II-es Soroksárhoz kerülő Jova Levente neve legutóbb egy szórakozóhelyen történt affér kapcsán került a lapokba, de a kapus erről semmit sem akar mondani – azon kívül, hogy ellene nem folyik vizsgálat, és nincs is rá ok. Ellenben a klubváltása hátteréről szívesen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak. 

magyar átigazolás Soroksár NB II NB I Jova Levente FTC

NB II: létrejött a kapuscsere – Soroksáron a Fradi-kapus

2017-01-12 13:21:43

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a Ferencváros kapusa, Jova Levente tavasszal kölcsönben a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatában bizonyíthat – számolt be róla a soroksári klub honlapja.

magyar átigazolás Soroksár NB II átigazolás NB II Jova Levente Holczer Ádám

FTC: kapuscsere – Soroksárra távozhat a mellőzött futballista

2017-01-11 18:24:13

A Ferencváros kapuvédője, Jova Levente a hírek szerint az NB II-es Soroksár csapatánál folytatja pályafutását.

Jova Levente Holczer Ádám Ferencváros FTC

FTC: korábban is szóba került az érkezése, valószínűleg aláír

2016-11-30 10:48:31

A borsonline.hu információja szerint már szinte biztos, amit a Nemzeti Sport Online előrevetített, hogy a korábban is a Ferencvárosban futballozó Holczer Ádám lesz Jova Levente utódja a labdarúgó NB I címvédőjénél. A soroksári kapus maga is úgy nyilatkozott, valószínű, hogy visszatér korábbi klubjához, ahol szeretné felvenni a versenyt Dibusz Dénessel.

magyar átigazolás Jova Levente Holczer Ádám Fradi Ferencváros FTC

Újpest: még a „kerületből is kitiltották” Jova Leventét

2016-11-24 18:14:50

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának edzéseiről kitiltott Jova Leventét Újpesten sem látják szívesen. Sőt.

Újpest Roderick Duchatelet Pleskó László Jova Levente Fradi FTC

FTC: a klub fegyelmi eljárást indított Jova Levente ügyében

2016-11-23 13:10:53

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros fegyelmi eljárást indított az edzéslátogatás alól felmentett Jova Levente ügyében. A klub hivatalos honlapján megjelentetett közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Jova Levente Fradi Ferencváros FTC

FTC: Kezd egyre viccesebb lenni a történet… – Jova

2016-11-23 12:18:51

Mint ismert, Jova Leventét a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetői felmentették az edzések látogatása alól a szórakozóhelyi incidensét követően. A 24 esztendős kapus a Facebook-oldalán reagált a vele kapcsolatos hírekre. Jova közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Jova Levente Fradi Ferencváros FTC

FTC: „Jovának sem könnyű, a pályán szeretne bizonyítani”

2016-11-23 09:04:50

Mint ismert, Jova Leventét a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetői felmentették az edzések látogatása alól a szórakozóhelyi incidensét követően. Paunoch Péter, a kapus menedzsere elmondta, a mellőzött játékos nem viseli könnyen a történteket, és eltökélt célja, hogy a pályán bizonyítson.

Paunoch Péter NB I Jova Levente Fradi Ferencváros FTC

FTC: kapuscsere a láthatáron – volt fradista érkezhet

2016-11-22 19:18:28

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapata a télen szerződtetheti az FTC-nél nevelkedő, jelenleg Soroksáron védő kapust, Holczer Ádámot.

magyar átigazolás Jova Levente Holczer Ádám Csilus Ádám

FTC: Jova az éjszakai balhé miatt nem edzhet a csapattal – sajtóhír

2016-11-22 10:32:55

A Bors értesülései szerint Jova Leventét felfüggesztette az edzések látogatása alól a Ferencváros.

Jova Levente Ferencváros FTC

FTC: Nem futok senki után – Jova Levente

2016-06-09 10:37:20

Elkezdte a felkészülést a Ferencváros labdarúgócsapata az NB I következő szezonjára. Az első edzés előtt orvosi vizsgálaton vettek részt a játékosok. A Fradi Médiának Busai Attila, Jova Levente, Nagy Dominik és Florian Trinks beszélt arról, hogyan töltötte az alapozást megelőző heteket.

labdarúgó NB I Nagy Dominik NB I Jova Levente Fradi Florian Trinks

Videó: az FTC-kapus nem kapott tortát, „szotyicsempésznek” állt

2016-01-31 08:51:31

A Ferencváros labdarúgócsapata befejezte törökországi edzőtáborozását. Az utolsó napról a fővárosi klub kapusa, a szombaton 24. születésnapját ünneplő Jova Levente számolt be videoblogjában.

videó labdarúgó NB I edzőtábor Jova Levente Fradi Ferencváros