Találatok a Jody Scheckter címkére

Találatok száma: 3

F1: a tragédia után szomorú kérés a világbajnoktól

2019-11-08 11:40:50

Október végén szörnyű tragédia rázta meg az 1979-es Formula–1-es világbajnok Jody Schecktert, amikor hat gyermeke közül a 21 éves Ila életét vesztette. A fiatal hölgy évek óta súlyos egészségügyi problémákkal küszködött, ezért is örült annyira az egykori versenyző, hogy vb-címének 40. évfordulóján, szeptember elején Monzában a lánya is vele ünnepelt. Mint kiderült, akkor készült az utolsó közös fotó a teljes családról, amihez Scheckter szeretne nagy felbontásban is hozzájutni – ehhez kérte nemrég az emberek segítségét a közösségi médiában.

kép Jody Scheckter F1

Megnyerte a vb-címet, és Enzo Ferrari csak odabökte neki: „Helló, bajnok”

2019-09-13 21:36:18

Negyven évvel azután, hogy Monzában biztossá tette a vb-címet, a 69 éves dél-afrikai klasszis a múlt heti Olasz Nagydíj hétvégéjén újra vezette legendás Ferrariját. A Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjújában többek között elárulta, jobban élvezte a vezetést, mint 1979-ben.

Olasz Nagydíj NS Hosszabbítás Monza Michael Schumacher Jody Scheckter Formula–1

NS Hosszabbítás: A diplomatikus válaszokat kerülő sportdiplomata

2019-09-13 19:55:45

Szinte gyerekként ismertük meg, miután 2004-ben Athénban olimpiai ezüstérmes lett. Csodáltuk sportága világklasszisaként, miután 2012-ben Londonban világcsúccsal lett olimpiai bajnok. És sokat várunk tőle azután, hogy a jövőben sportdiplomataként kamatoztatja tudását, kapcsolatrendszerét. Gyurta Dániel az elmúlt tizenöt évről beszélt a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében – diplomatikus fordulatok nélkül.

magyar férfi kosárlabda-válogatott NS Hosszabbítás Kocsis Sándor Jody Scheckter Gyurta Dániel Ferrari