Találatok a Jimmy Greaves címkére

Találatok száma: 4

Amikor Sir Alex Ferguson kifogta a „Cole-királyt”

2018-11-22 21:02:04

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni.

szupercserék retró retrocserék Sir Alex Ferguson Newcastle United Michel Vorm

Real: 13 gólnyira a 45 éves rekord megdöntésétől CR – vagy mégsem?

2016-11-30 17:03:14

Mindössze 13 gólt kell szereznie a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldónak, hogy megdöntse Jimmy Greaves 45 éve fennálló rekordját, és ő legyen az európai topbajnokságok (angol, spanyol, olasz, német, francia élvonal) valaha volt legeredményesebb góllövője.

Steve Bloomer Real Madrid Lionel Messi Jimmy Greaves Gerd Müller Cristiano Ronaldo

Anglia: ünnepelték volna, de stroke érte a legendás gólvágót

2015-05-04 14:00:06

Intenzív osztályon kezelik Jimmy Greavest, az angol labdarúgás történetének egyik legjobb csatárát, aki vasárnap súlyos stroke-ot kapott.

Tottenham Jimmy Greaves Chelsea

Elemi ösztön: a futballtörténet legnagyobb lesipuskásai

2010-03-15 14:40:38

Sorozatunk mostani részében egy sokak által kihaltnak tekintett játékstílus megtestesítőivel foglalkozunk. A tőrőlmetszett lesipuskásokból egyre kevesebb és kevesebb van a labdarúgópályákon, de az igazi nagymesterek örökre kivívták a helyüket a futballpanteonban. A kis Takitól a kis, kövér Müllerig azokkal a csatárokkal foglalkozunk, akiknek gólösztöne és helyzetfelismerése példátlan volt – még ha esetleg a játék más elemeiben nem is ők voltak a legnagyobbak.

lesipuskások labdarúgás Takács II József Sportlegek Ruud van Nistelrooy Ole-Gunnar Solskjaer