Találatok a Ivkovics Sztojan címkére

Találatok száma: 37

Kosárlabda: a magyar válogatottak 2017-es éve számokban

2017-12-13 17:12:32

A magyar kosárlabda-válogatottak közül a férfi idén húsz, a női pedig tizenöt mérkőzést játszott - a hazai szövetség pedig elkészítette a 2017-es év statisztikáját.

Hanga Ádám  Ivkovics Sztojan  Krivacsevics Tijana  Nagy-Bujdosó Nóra  Perl Zoltán  Simon Zsófia 

Most legyenek jóindulatúak, mert hosszú út vár ránk – Ivkovics

2017-11-26 22:10:59

kosárlabda  férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosárlabda vb-selejtező  Wittmann Krisztián  Vojvoda Dávid  Ivkovics Sztojan 

Férfi kosár vb-sel.: Most legyenek jóindulatúak, mert hosszú út vár ránk – Ivkovics

2017-11-26 22:09:34

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 84–76-ra nyert Debrecenben Koszovó ellen világbajnoki selejtezőn. A találkozó után az NSO Tv stábja ott járt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján. Ezenkívül beszélgettünk Vojvoda Dáviddal, a nemzeti mezben utolsó mérkőzését játszó Wittman Krisztiánnal, továbbá a találkozók előtt motivációs beszédeket mondó Eilingsfeld Jánossal is.

kosárlabda  férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosárlabda vb-selejtező  Wittmann Krisztián  Vojvoda Dávid  Ivkovics Sztojan 

Videó: csapatkiáltás a válogatottal – ezzel a 3 szurkolóval biztosan sokan cserélnének

2017-11-26 14:13:39

A 2019-es kínai világbajnokság selejtezőjében szereplő férfi kosárlabda-válogatott vasárnap már Koszovót fogadja. A mérkőzés előtti utolsó edzésen ott járt az NSO Tv stábja három szurkolóval, akik a kolozsvári Európa-bajnokság élményei miatt pólókkal ajándékozták meg a válogatott tagjait. A viszonzás sem maradt el, amitől a szurkolóknak  leesett az álluk, minden bizonnyal most sokan cserélnének velük.

kosárlabda  Vojvoda Dávid  Keller Ákos  Ivkovics Sztojan 

Csapatkiáltás a válogatott tagjaival – ezzel a 3 szurkolóval most biztosan sokan cserélnének

2017-11-26 14:14:31

kosárlabda  Vojvoda Dávid  Keller Ákos  Ivkovics Sztojan 

Férfi kosár vb-sel. – „Benőtt a fejem, helyre raktam magam, bizonyítani akarok"

2017-11-22 15:04:09

férfi kosárlabda-válogatott  Juhos Levente  Ivkovics Sztojan  Filipovity Márkó  Benke Szilárd 

Férfi kosár vb-sel.: „Benőtt a fejem, helyre raktam magam, bizonyítani akarok"

2017-11-22 14:30:10

A generációváltás jegyében férfi kosárlabda-válogatottunk megfiatalított kerettel vág neki a világbajnoki selejtezőknek. A lengyelek elleni pénteki mérkőzésen többen is debütálhatnak, de az utazók között van az Európa-bajnokságról lemaradó Benke Szilárd is. Juhos Levente négy és fél év után tért vissza a nemzeti csapathoz, s az NSO Tv-nek elmondta, a bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ám azóta benőtt a feje. Filipovity Márkó először kapott meghívót a válogatottba, és Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint a 21 éves bedobó még jobb kosaras lehet, mint édesapja, Filipovics Gordan. 

férfi kosárlabda-válogatott  Juhos Levente  Ivkovics Sztojan  Filipovity Márkó  Benke Szilárd 

Ivkovics – Az érdekel, kinek mennyire fontos a címeres mez, és nem az, hogy...

2017-11-21 16:16:30

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda világbajnoki selejtezők  Wittmann Krisztián  Tóth Norbert  Ivkovics Sztojan  Hanga Ádám  Ferencz Csaba 

Ivkovics: Az érdekel, kinek mennyire fontos a címeres mez, és nem az, hogy...

2017-11-21 16:01:52

A rutinos játékosok közül Ferencz Csaba, Tóth Norbert és Wittmann Krisztián sem lép pályára a férfi kosárlabda-válogatott pénteki, lengyelek elleni vb-selejtező mérkőzésén. Ivkovics Sztojan azonban fontosnak tartja, hogy a közeljövőben a válogatottnak búcsút mondó játékosok részt vegyenek az összetartásokon, hiszen példaként szolgálhatnak a fiataloknak. Az Eb-re ugyanis hosszú idő után a szorgalmas és megfelelő hozzáállású csapatemberek juttatták ki a válogatottat, hiába voltak korábban neves, egyénileg jobban képzett kosaraink. A szövetségi kapitánynak egyébként sem az a fontos, hogy ki mennyire jó játékos. Az NSO Tv-nek arról is beszélt, hogy éli meg a csapat, hogy Hanga Ádám klubkötelezettsége miatt nem tud részt venni a Lengyelország, majd a Koszovó elleni mérkőzésen. 

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda világbajnoki selejtezők  Wittmann Krisztián  Tóth Norbert  Ivkovics Sztojan  Hanga Ádám  Ferencz Csaba 

Férfi kosár: Ivkovics bő kerete – Hanga Ádám kimaradt

2017-11-08 12:17:04

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az idei két világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő 17 fős keretét, melynek nem tagja Hanga Ádám.

magyar férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosárlabda  Ivkovics Sztojan  Hanga Ádám 

Kosárlabda: megvan az új női kapitány; Ivkovics marad

2017-09-27 15:57:53

Az Európa-bajnoki szereplés után a női és a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányának is lejárt a szerződése, ezért az MKOSZ elnökségének szeptember 27-i ülésén napirendre került a szakvezetők sorsa – áll a szövetség közleményében.

magyar női kosárlabda-válogatott  magyar férfi kosárlabda-válogatott  kosárlabda  Székely Norbert  Szalay Ferenc  Ivkovics Sztojan 

Ivkovics Sztojan: Új válogatottat kell építeni!

2017-09-13 11:48:56

Ivkovics Sztojan edzői pályafutása csúcsának tartja az Európa-bajnoki szereplést, a nyolcaddöntőbe kerülést, és már azt tervezi, hogyan vezényli le a generációváltást a magyar férfiválogatottnál.

magyar férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosárlabda Európa-bajnokság  férfi kosárlabda Eb  Ivkovics Sztojan 

Engem lehet, a fiúkat viszont bűn bántani – Ivkovics

2017-09-12 13:42:53

kosárlabda  férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosár Eb  Ivkovics Sztojan  Ferencz Csaba 

Kosár: Engem lehet, a fiúkat viszont bűn bántani – Ivkovics

2017-09-12 13:38:24

Hazaérkezett Isztambulból a kosárlabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjéig jutó magyar férfiválogatott. A reptéren az NSO Tv stábja Ivkovics Sztojan szövetségi kapitánnyal beszélgetett, aki szerint itthon néhányan fanyalognak a szereplésük miatt. Ferencz Csaba kameránk előtt gyakorlatilag bejelentette a válogatottól való visszavonulását, ugyanakkor a kapitány úgy látja: ő dönti el, hogy meddig van rá szüksége a nemzeti csapatnak.

kosárlabda  férfi kosárlabda-válogatott  férfi kosár Eb  Ivkovics Sztojan  Ferencz Csaba 

Férfi kosár Eb: az elnök újra hitet tett Ivkovics mellett

2017-09-11 08:43:05

Elsősorban a csapat tartását és küzdeni tudását emelte ki a férfiválogatott vasárnap elvesztett Európa-bajnoki nyolcaddöntője után Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke.

kosárlabda  férfi kosár Eb  Szalay Ferenc  Ivkovics Sztojan 

Kosár Eb: A szerbek nem kezelnek le minket – Ivkovics

2017-09-09 18:07:30

A magyar válogatott vasárnap 14.15-től játszik nyolcaddöntőt az olimpiai és vb-ezüstérmes szerbek ellen a férfi kosárlabda Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszában, Isztambulban. A mieink nyugodtan, mindenféle nyomás nélkül készültek az összecsapásra.

szerb kosárlabda-válogatott  kosár Eb  férfi kosárlabda Európa-bajnokság  férfi kosár Eb  Ivkovics Sztojan 

Ivkovics: A szerbek kosárlabda szempontjából számunkra nem jelentenek sok jót

2017-09-08 18:21:29

Péntek délelőtt a FIBA által biztosított charterjárattal – a spanyol, a horvát és a montenegrói csapattal együtt – utazott a magyar férfi kosárlabda-válogatott az egyenes kieséses rendszerű folytatás helyszínére, Isztambulba, ahol vasárnap, 14.15-től Szerbiával találkozik a nyolcaddöntőben.

magyar kosárlabda-válogatott  kosárlabda  kosár Eb  férfi kosár Eb  Ivkovics Sztojan 

Sapka Pau Gasolnak? Nekem ott kis túlzással véget ért a mérkőzés – Perl

2017-09-07 19:24:11

kosárlabda  férfi kosárlabda Eb  Perl Zoltán  Keller Ákos  Ivkovics Sztojan 

Kosár Eb: „Sapka Pau Gasolnak? Nekem ott kis túlzással véget ért a mérkőzés”

2017-09-07 19:23:40

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 87–64-es vereséget szenvedett a címvédő spanyoloktól az Európa-bajnokságon az utolsó csoportmérkőzésén. A találkozó után Perl Zoltán és Keller Ákos értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

kosárlabda  férfi kosárlabda Eb  Perl Zoltán  Keller Ákos  Ivkovics Sztojan 

Kosár Eb – Ivkovics így énekli a Hungária Isztambul című slágerét

2017-09-07 18:46:48

kosárlabda  férfi kosárlabda Eb  Ivkovics Sztojan