Találatok a Ivkovics Sztojan címkére

Találatok száma: 114

Három férfi, egy eset: Wittmann, Tóth és Ferencz is elbúcsúzott

2018-03-26 10:35:58

Három kulcsemberét, Wittmann Krisztiánt, Ferencz Csabát és Tóth Norbertet is elbúcsúztatta a magyar férfi kosárlabda-válogatott – búcsú ide vagy oda, mind a hárman továbbra is a nemzeti csapat rendelkezésére állnak. Segítenek az utódaiknak.

magyar férfi kosárlabda-válogatott Wittmann Krisztián Tóth Norbert Ivkovics Sztojan Ferencz Csaba

Kosár-vb-sel.: Ivkovics csendre int; magyar–lengyel földi csata – galéria

2018-02-27 09:59:04

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kosárlabda-válogatott 64–57-re legyőzte Lengyelországot a világbajnoki selejtező első körének 4. fordulójában. Tekintse meg Koncz György képgalériáját a mérkőzésről!

magyar férfi kosárlabda-válogatott lengyel kosárlabda-válogatott képgaléria kosárlabda férfi kosárlabda vb-selejtező Ivkovics Sztojan

Férfi kosár vb-selejtező: Ivkovicsnak a győzelem a célja

2018-02-20 13:18:32

Győzelemre készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott a soron következő világbajnoki selejtezőin.

férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan

Férfi kosár: Ivkovics keretet hirdetett a vb-selejtezőkre

2018-02-09 13:07:17

A Magyar Kosárlabda-szövetség (MKOSZ) hivatalos oldalán tudatta, hogy a férfi válogatott szövetségi kapitánya, Ivkovics Sztojan kijelölte a litvánok és a lengyelek elleni vb-selejtezőkre készülő bővebb, 17 fős keretét.

magyar férfi kosárlabda-válogatott kosárlabda férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan

„Soha többé nem iszom Jägert!”; „Nekem román nem ellenfél...” – a legjobb nyilatkozatok

2017-12-27 20:20:13

Babos Tímea elsírta magát az év végi sajtótájékoztatón, Hosszú Katinka a hazai közönség szeretetétől érzékenyült el a budapesti vizes vb-n. Kozma Dominik minket is megnevettetett a vegyes zónában, de a Millennium-csapat olimpiai bajnok vízilabdázói sem vették túl komolyra a figurát a masters-vb-n. Ivkovics Sztojan még énekelt is az NSO Tv kamerája előtt, miután a férfi kosárlabda-válogatott bejutott a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Ám nemcsak szem nem maradt szárazon hol a sírástól, hol a nevetéstől, hanem alkalomadtán a torok sem.    

vizes vb férfi kosárlabda Európa-bajnokság ez volt 2017 Vojvoda Dávid Verrasztó Evelyn Verrasztó Dávid

Kosárlabda: a magyar válogatottak 2017-es éve számokban

2017-12-13 17:12:32

A magyar kosárlabda-válogatottak közül a férfi idén húsz, a női pedig tizenöt mérkőzést játszott - a hazai szövetség pedig elkészítette a 2017-es év statisztikáját.

Hanga Ádám Ivkovics Sztojan Krivacsevics Tijana Nagy-Bujdosó Nóra Perl Zoltán Simon Zsófia

Férfi kosár vb-sel.: Most legyenek jóindulatúak, mert hosszú út vár ránk – Ivkovics

2017-11-26 22:09:34

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 84–76-ra nyert Debrecenben Koszovó ellen világbajnoki selejtezőn. A találkozó után az NSO Tv stábja ott járt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján. Ezenkívül beszélgettünk Vojvoda Dáviddal, a nemzeti mezben utolsó mérkőzését játszó Wittman Krisztiánnal, továbbá a találkozók előtt motivációs beszédeket mondó Eilingsfeld Jánossal is.

kosárlabda férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda vb-selejtező Wittmann Krisztián Vojvoda Dávid Ivkovics Sztojan

Videó: csapatkiáltás a válogatottal – ezzel a 3 szurkolóval biztosan sokan cserélnének

2017-11-26 14:13:39

A 2019-es kínai világbajnokság selejtezőjében szereplő férfi kosárlabda-válogatott vasárnap már Koszovót fogadja. A mérkőzés előtti utolsó edzésen ott járt az NSO Tv stábja három szurkolóval, akik a kolozsvári Európa-bajnokság élményei miatt pólókkal ajándékozták meg a válogatott tagjait. A viszonzás sem maradt el, amitől a szurkolóknak  leesett az álluk, minden bizonnyal most sokan cserélnének velük.

kosárlabda Vojvoda Dávid Keller Ákos Ivkovics Sztojan

Férfi kosár vb-sel.: „Benőtt a fejem, helyre raktam magam, bizonyítani akarok"

2017-11-22 14:30:10

A generációváltás jegyében férfi kosárlabda-válogatottunk megfiatalított kerettel vág neki a világbajnoki selejtezőknek. A lengyelek elleni pénteki mérkőzésen többen is debütálhatnak, de az utazók között van az Európa-bajnokságról lemaradó Benke Szilárd is. Juhos Levente négy és fél év után tért vissza a nemzeti csapathoz, s az NSO Tv-nek elmondta, a bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ám azóta benőtt a feje. Filipovity Márkó először kapott meghívót a válogatottba, és Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint a 21 éves bedobó még jobb kosaras lehet, mint édesapja, Filipovics Gordan. 

férfi kosárlabda-válogatott Juhos Levente Ivkovics Sztojan Filipovity Márkó Benke Szilárd

Ivkovics: Az érdekel, kinek mennyire fontos a címeres mez, és nem az, hogy...

2017-11-21 16:01:52

A rutinos játékosok közül Ferencz Csaba, Tóth Norbert és Wittmann Krisztián sem lép pályára a férfi kosárlabda-válogatott pénteki, lengyelek elleni vb-selejtező mérkőzésén. Ivkovics Sztojan azonban fontosnak tartja, hogy a közeljövőben a válogatottnak búcsút mondó játékosok részt vegyenek az összetartásokon, hiszen példaként szolgálhatnak a fiataloknak. Az Eb-re ugyanis hosszú idő után a szorgalmas és megfelelő hozzáállású csapatemberek juttatták ki a válogatottat, hiába voltak korábban neves, egyénileg jobban képzett kosaraink. A szövetségi kapitánynak egyébként sem az a fontos, hogy ki mennyire jó játékos. Az NSO Tv-nek arról is beszélt, hogy éli meg a csapat, hogy Hanga Ádám klubkötelezettsége miatt nem tud részt venni a Lengyelország, majd a Koszovó elleni mérkőzésen. 

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda világbajnoki selejtezők Wittmann Krisztián Tóth Norbert Ivkovics Sztojan Hanga Ádám Ferencz Csaba

Férfi kosár: Ivkovics bő kerete – Hanga Ádám kimaradt

2017-11-08 12:17:04

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az idei két világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő 17 fős keretét, melynek nem tagja Hanga Ádám.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Ivkovics Sztojan Hanga Ádám

Kosárlabda: megvan az új női kapitány; Ivkovics marad

2017-09-27 15:57:53

Az Európa-bajnoki szereplés után a női és a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányának is lejárt a szerződése, ezért az MKOSZ elnökségének szeptember 27-i ülésén napirendre került a szakvezetők sorsa – áll a szövetség közleményében.

magyar női kosárlabda-válogatott magyar férfi kosárlabda-válogatott kosárlabda Székely Norbert Szalay Ferenc Ivkovics Sztojan

Ivkovics Sztojan: Új válogatottat kell építeni!

2017-09-13 11:48:56

Ivkovics Sztojan edzői pályafutása csúcsának tartja az Európa-bajnoki szereplést, a nyolcaddöntőbe kerülést, és már azt tervezi, hogyan vezényli le a generációváltást a magyar férfiválogatottnál.

magyar férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Európa-bajnokság férfi kosárlabda Eb Ivkovics Sztojan

Kosár: Engem lehet, a fiúkat viszont bűn bántani – Ivkovics

2017-09-12 13:38:24

Hazaérkezett Isztambulból a kosárlabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjéig jutó magyar férfiválogatott. A reptéren az NSO Tv stábja Ivkovics Sztojan szövetségi kapitánnyal beszélgetett, aki szerint itthon néhányan fanyalognak a szereplésük miatt. Ferencz Csaba kameránk előtt gyakorlatilag bejelentette a válogatottól való visszavonulását, ugyanakkor a kapitány úgy látja: ő dönti el, hogy meddig van rá szüksége a nemzeti csapatnak.

kosárlabda férfi kosárlabda-válogatott férfi kosár Eb Ivkovics Sztojan Ferencz Csaba