Találatok a Ivan Jakovljevics címkére

Találatok száma: 5

NB II: elbúcsúzott légiósaitól a Szigetszentmiklós

2014-06-03 06:57:22

Elköszönt négy légiósától a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima. Ivan Jakovljevics, Szlobodan Jakovljevics, Guillaume Khous és Tim Heinemann szerződése is lejárt, így annak ellenére, hogy – Tim Heinemann kivételével – meghatározó tagjai voltak a csapatnak, karrierjüket nem az SzTK-Erimánál folytatják – számolt be róla a klub honlapja.

magyar átigazolás Tim Heinemann Szlobodan Jakovljevics NB II Ivan Jakovljevics Guillaume Khous

NB II: megműtötték az SZTK szerb védőjét, feküdnie kell

2014-03-01 01:12:31

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima hátvédje, Szlobodan Jakovljevics az utolsó, Csákvár elleni felkészülési mérkőzésen porcsérülést szenvedett, amely után műteni kellett – számolt be róla a klub honlapja.

sérülés Szlobodan Jakovljevics Szigetszentmiklós NB II Ivan Jakovljevics

NB II: a Jakovljevics ikrek és Pilavdzic Szigetszentmiklóson

2013-07-13 08:37:11

Az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három új játékost igazolt, kettővel pedig szerződést hosszabbított. Az új szerzemények között van a tavasszal a klubnál futballozó Ivan Jakovljevics ikertestvére.

magyar átigazolás Szigetszentmiklós NB II Ivan Jakovljevics

KTE: linzi csatár, szerb U-válogatott és még öten - a próbázók

2013-06-30 11:26:06

Huszonhét játékossal, köztük hét próbázóval utazott el a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE az ötnapos ausztriai edzőtáborába. Köztük van volt szerb utánpótlás-válogatott futballista, valamint az osztrák másodosztály legutóbbi szezonjában a Linzet erősítő támadó is.

magyar átigazolás Nemanja Csovics Medhi Hamelin Kecskemét Ivan Jakovljevics Dejan Karan

KTE: macedón és szerb próbajátékos érkezett a klubhoz

2013-06-24 22:14:07

Hétfőn megtartotta első edzését a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecanónál Bekő Balázs. A kölcsönből visszatérő játékosok mellett feltűnt két új arc is az edzésen: Ivan Jakovljevics és Gjorgji Tanusev – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

magyar átigazolás KTE Ivan Jakovljevics Gjorgji Tanusev