Találatok a instat címkére

Találatok száma: 58

Hova tovább, Storck-csapat? Ide Nikolics is kevés! Ezekben fejlődni kell!

2017-09-06 14:49:06

A Magyarország–Portugália (0–1) vb-selejtező előtt Bernd Storck szövetségi kapitány beszélt arról, hogy szeretnénk visszatérni az Eb-n mutatott játékunkhoz. A lefújást követően pedig a portugálokat irányító Fernando Santos mondta azt, hogy a magyar válogatott teljesítménye megközelítette az Eb-n látott 3–3-as találkozón nyújtott produkciót. Az InStat statisztikai elemzőrendszer számainak segítségével megnéztük, a legutóbbi két meccs alapján hogyan állunk a különböző mutatók tekintetében, mennyire sikerült megközelítenünk a 2016-os formánkat, a portugálok elleni 3–3-at, amely az utolsó olyan mérkőzésünk volt, amikor nálunk erősebb ellenféltől nem szenvedtünk vereséget.

válogatott  vb 2018  elemzés  Portugália  Magyarország  InStat 

Ebben emelkedett ki a Honvéd, ezért lett csak 4. a Fradi – az NB I a számok nyelvén

2017-06-02 16:35:45

Nincs is jobb annál, mint az esti Bajnokok Ligája-döntő lázában égve egy kicsit „visszajönni a földre” és elmélyedni a hazai élvonal számszerűségeiben! Egy héttel ezelőtt ért véget a labdarúgó NB I 2016–2017-es kiírása, visszapillantókban pedig az InStat-elemzőrendszer segítségével a szezon legfontosabb statisztikai érdekességeit kerestük meg. Többek között szó lesz a bajnok Bp. Honvéd kiváló és a Ferencváros pocsék végjátékáról, a DVSC bombáiról, a rögzített szituációkról, valamint az idény legjobb, illetve a legtöbbet „faragott” játékosáról is.

Újpest  Videoton  Vasas  Souleymane Diarra  Paks  NB I 

NB I: óriási Videoton-fölény a szezon válogatottjában

2017-06-02 17:52:21

Véget ért a labdarúgó NB I 2016–2017-es szezonja, a Nemzeti Sport Online pedig az InStat-indexek alapján összeállította az idény válogatottját. A csapatot az ezüstérmes Videoton uralja: a székesfehérváriak nyolc játékost adnak a legjobbak közé. A maradék három helyen két fővárosi együttes osztozik: a bajnok Budapest Honvédból ott van Davide Lanzafame, a Ferencvárosból pedig Leandro és a 33 forduló alatt a legmagasabb átlagot elérő Gera Zoltán került be.

Szolnoki Roland  Pátkai Máté  NB I  Marko Scsepovics  Loic Nego  Leandro 

NB I: a Nemzeti Sportnál Eppel lett a legjobb – Honvéd-uralom

2017-06-02 12:39:09

A Nemzeti Sport elkészítette a 2016–2017-es szezon összesített játékosrangsorát az őszi és a tavaszi idény során munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A bajnokságban 350 labdarúgó lépett pályára, hússzal több, mint az előző szezonban. Ám a listára csak az a 133 futballista kerülhetett fel, aki a mérkőzések felénél eggyel többször, vagyis legalább 17 bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt.

szezon csapata  labdarúgó NB I  Vaskó Tamás  Vasas  Patrick Ikenne-Long  Nagy Gergely 

Böde, Eppel vagy Lazovics? Szavazzon a szezon csapatára!

2017-05-31 15:13:17

A Nemzeti Sport Online-on a korábbi évekhez hasonlóan ismét szavazhatnak olvasóink az NB I-es futballidény legjobb csapatára. A legkiválóbbakat az InStat-indexek és a Nemzeti Sport tudósítóinak osztályzatai alapján összeállított listából választhatják ki.

szezon csapata  NB I  InStat  Eppel Márton  Danko Lazovics  Böde Dániel 

NB I: a kieső MTK adja a záró forduló legjobbját

2017-05-29 17:29:36

A labdarúgó NB I 33. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottjának legjobbját az MTK adja: Baki Ákos 324-es indexszénél senki sem teljesített jobban a záró körben. Az Újpest elleni győztes derbi után a Ferencvárosból hárman kerültek be az együttesbe, illetve a DVTK elleni sikerrel az élvonalbeli tagságát bebiztosító DVSC is három labdarúgót ad a hétvége legjobbjai közé. A Budapest Honvéd–Videoton „bajnoki döntőből” csak a fehérváriak hátvédjének, Juhász Rolandnak a teljesítménye volt elég a csapattagsághoz.

NB I 33. forduló  NB I  InStat-álomcsapat  InStat 

NB I: kispesti fölény a forduló válogatottjában

2017-05-22 21:27:11

A labdarúgó NB I 32. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját az éllovas Honvéd játékosai uralják: a kispestiek közül négyen is bekerültek a legjobbak közé. A másik bajnokaspiráns, a Videoton három labdarúgót ad a csapatba, de a bennmaradását az utolsó előtti körben bebiztosító Mezőkövesdben is akadtak szép teljesítmények.

NB I  InStat-álomcsapat  InStat 

NB I: a Videoton és a DVTK uralja a forduló válogatottját

2017-05-15 15:21:46

A labdarúgó NB I 31. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját a Videoton és a DVTK uralja, előbbi négy, utóbbi három játékost ad a hétvége legjobbjai közé. A legmagasabb értéket produkáló labdarúgó azonban nem közülük került ki, az MTK-nak betaláló kispesti Holender Filip 326-os értékénél senki sem teljesített jobban.

NB I 31. forduló  NB I  InStat-álomcsapat  InStat 

NB I: bődületes szezoncsúcs – Lanzafame a forduló legjobbja

2017-05-08 15:48:08

Davide Lanzafame kiváló teljesítményt nyújtott a Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 30. fordulójában, a kispesti csatár duplázott és két gólpasszt osztott ki, így nem csoda, hogy a szezon eddigi legmagasabb InStat-indexét produkálta. Az olasz csatár mellett további három Honvéd-játékos és hat ferencvárosi labdarúgó került be a forduló válogatottjába. A fővárosi fölényt csak kapusposzton sikerült megtörni, ott a paksi Molnár Péter bizonyult a legjobbnak.

NB I 30. forduló  NB I  InStat-álomcsapat  InStat  Davide Lanzafame 

NB I: Holman Dávidnak kevés hiányzott a szezoncsúcshoz

2017-04-24 18:53:33

Holman Dávid két góllal és egy gólpasszal győzelemre vezette a DVSC-t a Haladás ellen a labdarúgó NB I 28. fordulójában, ezzel ő lett a kör legjobbja az InStat-indexek alapján. A debreceni játékos 443-as indexszel zárt, ennél korábban csak Marko Scsepovics, a Videoton csatára teljesített jobban, ő még a 20. fordulóban, az Újpest elleni bajnoki után végzett 479-es mutatóval.

Szegi Vince  Oliver Hüsing  Nagy Gergely  NB I 28. forduló  NB I  Könyves Norbert 

NB I: DVSC-védő volt a legjobb, Vasas-fölény a középpályán

2017-04-10 15:01:05

Mint azt olvasóink megszokhatták, ezúttal is elkészítettük a labdarúgó NB I aktuális fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját. A 25. kör csapatába mindegyik budapesti csapat ad legalább egy játékost, a legjobb azonban a DVSC-ből került ki.

Torghelle Sándor  NB I  Kleisz Márk  Juhász Roland  James Manjrekar  Ivan Lovric 

NB I: hiába az FTC-nek lőtt gól, Eppel nincs a legjobbak között

2017-04-03 14:19:08

Mint azt olvasóink megszokhatták, ezúttal is elkészítettük a labdarúgó NB I aktuális fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját. A 24. kör csapatába ketten kerültek be a Ferencvárost legyőző Honvédból, valamint az Újpest ellen 3–1-es sikert arató DVTK-ból, míg a gól nélküli döntetlent játszó listavezető, a Videoton három játékost ad a legjobbak közé.

Vaskó Tamás  Stopira  Pátkai Máté  Patrick Ikenne-King  Molnár Péter  Makrai Gábor 

NB I: budapesti együttesek dominanciája a hét álomcsapatában

2017-02-27 16:28:11

A labdarúgó NB I első 2017-es InStat-álomcsapatába – a 20. csonka forduló legjobbjait még nem választottuk meg – szinte csak budapesti csapatokból kerültek be játékosok. Az Újpest és a Budapest Honvéd három-három, a Ferencváros kettő, az MTK pedig egy labdarúgót ad a 21. kör csapatába. A fővárosi dominanciát egyedül a Paks két játékosa, Papp Kristóf és Vernes Richárd tudta megtörni.

Patrick Ikenne-King  NB I  InStat-álomcsapat  InStat 

Az NB II 66-ból 3. a világon; az NB I-es ifjaknak szintet kell lépni

2017-02-23 20:01:29

Mennyi játéklehetőséget kapnak a fiatal magyar labdarúgók az NB I-ben és az NB II-ben? Mennyire állják meg helyüket az idősebbekkel szemben? Hogyan állnak a mieink európai összehasonlításban? No és világszinten? És végül: hogyan állna fel az U21-es világválogatott? Ezekre a kérdésekre – no meg sok másra is – választ kapunk az InStat Football „Young Players in World Football”, azaz „Fiatal játékosok a világ futballjában” című jelentésében.

fiatalok  U21  NB II  NB I  InStat 

NB I: a Videoton csatára olyat tett, amilyet rajta kívül még senki

2016-11-07 11:11:55

Bár az előző hetekben több újonc is bekerült az InStat-adatok alapján összeállított álomcsapatunkba, ebben a fordulóban csak két játékosról mondhatjuk ezt el. Feczesin Róbert nem ilyen, ő viszont az egyetlen, aki a szezonban másodszor kapott 400 feletti indexet az Instattól.

– Loic Nego  Völgyi Dániel  Vidi  Videoton  Souleymane Diarra  Pintér Ádám 

Vidisek, fradisták és még ketten – őket (volt) érdemes figyelni az NB I-ben!

2016-10-12 11:54:33

A Nemzeti Sport Online – az InStat-elemzőrendszer adatait segítségül hívva – a labdarúgó NB I 2016–2017-es szezonjában minden alkalommal összeállította a forduló álomcsapatát. A bajnokság egyharmadához érkezve, 11 fordulót követően megnéztük, kik azok a játékosok, akik a legjobban teljesítettek eddig! Összeállításunkban csak azok a labdarúgók szerepelnek, akiket legalább egyszer jelöltünk a legjobbak közé.

Újpest  Vidi  Videoton  Varga Roland  Szombathelyi Haladás  Souleymane Diarra 

Lett–magyar: Gyurcsó a mezőny legjobbja, Gulácsi mögötte

2016-10-11 09:22:27

Az InStat Football statisztikai futballelemző rendszer számításai szerint a Lettország–Magyarország vb-selejtező első gólját szerző Gyurcsó Ádám volt a mezőny legjobbja, megelőzve a fontos védések sorát bemutató Gulácsi Pétert és Korhut Mihályt. A lettek legjobb teljesítményt nyújtó játékosa, Igors Tarasovs 240-es InStat-indexével csak három magyar kezdőjátékost (Nagy Ádám, Szalai Ádám, Nikolics Nemanja) előzött meg.

vb-selejtezők  vb-selejtező  vb 2018  magyar válogatott  lett–magyar  lett válogatott 

Válogatott: Szalai a legjobb, Nagy Ádámot két svájci is megelőzi

2016-10-08 11:41:37

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn 3–2-es vereséget szenvedett Svájctól a Groupama Arénában. Az Instat statisztikai elemzőrendszer adatai alapján a mezőny legjobbjának a két gólt szerző Szalai Ádám bizonyult, míg a vendégeknél Valon Behrami nyújtotta a legjobb teljesítményt.

válogatott  magyar-svájci  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Valon Behrami  Szalai Ádám 

NB I: Tőzsér máris kiemelkedett, nincs fradista a legjobbak között

2016-09-12 13:27:51

A szezonban először fordult elő, hogy nincs Ferencváros-játékos az InStat-adatok által összeállított álomcsapatunkban, amelyben hatalmas fölényben vannak a Videoton-játékosok, kilencen is bekerültek! Az Angliából hazatérő Tőzsér Dániel máris kiemelkedett a DVSC-ből, és a szezonban először gyirmóti labdarúgó is ott van a legjobbak között.

Videoton  InStat-álomcsapat  InStat 

Eb 2016: a számok nem hazudnak? Ki nem találná, ki volt a döntő legjobbja…

2016-07-11 09:53:24

Az Európa-bajnokság döntőjében Franciaországot 1–0-ra legyőző portugál válogatott legjobbja a kapus, Rui Patrício volt az InStat statisztikai elemzőrendszer mutatói alapján. Némi meglepetésre az ezüstérmes csapatból Paul Pogba érte el a legjobb indexet.

portugál válogatott  francia válogatott  foci Eb 2016  Portugália  InStat  Franciaország