Találatok a Henrik Kristoffersen címkére

Találatok száma: 23

Ki veszi fel a versenyt a „baby turbóval”?

2018-10-23 14:10:49

A hagyományos söldeni versenyekkel szombaton megkezdődik az alpesi sízők 2018–2019-es világkupa-sorozata. Marcel Hirscher sorozatban nyolcadszor lehet első, de már apaként kell bizonyítania. Mindenesetre jelzésértékű, hogy az osztrák szövetség elnöke sem igazán hisz az újabb kristálygömbben. A nőknél az univerzális Mikaela Shiffrin egyértelmű esélyes, de a búcsúzó és a Stenmark-rekordot üldöző Lindsey Vonn-nak is maradhat egy-két jobb „falat”, főleg, hogy a szakág legjobbja megsérült. A szezon legrangosabb versenye a világbajnokság, amelynek a svédországi Are ad otthont február 5. és 17. között.

alpesi sí Sölden Mikaela Shiffrin Marcel Hirscher Lindsey Vonn Henrik Kristoffersen Felix Neureuther

Téli olimpia: kiestek a nagy sztárok, Kékesi a 30. műlesiklásban

2018-02-22 07:01:17

Meglepetésre André Myhrer nyerte meg a férfi műlesiklást a pjongcsangi téli olimpián. A svéd 35 évesen lett aranyérmes, miközben a legnagyobb favoritok, Marcel Hirscher és Henrik Kristoffersen nem tudták befejezni a versenyt.

téli olimpia szlalom műlesiklás alpesi sí Samsal Dalibor PyeongChang

Téli olimpia: Hirscher kiesett szlalomban, Kékesi versenyben

2018-02-22 03:35:50

A férfi műlesiklás első futamát rendezték meg csütörtök reggel, a Pjongcsangban zajló téli olimpián. Az első helyről a norvég Henrik Kristoffersen várja a második futamot. A két magyar induló közül Samsal Dalibor kiesett, míg Kékesi Mártonnak a második futamban is szurkolhatunk.

téli olimpia alpesi sí Samsal Dalibor Pjongcsang 2018 Pjongcsang Kékesi Márton

Téli olimpia: megvan Marcel Hirscher második aranya is

2018-02-18 07:07:59

Marcel Hirscher nyerte meg a férfiak óriás-műlesiklását a pjongcsangi téli olimpián. Az osztrák ezzel már a második aranyérmét szerezte meg Dél-Koreában.

versenyző neve téli olimpia alpesi sí PyeongChang Pjongcsang 2018 Pjongcsang

Alpesisí-vk: Gutnak jól ment, Hirschert otthon győzték le

2018-01-21 15:38:18

Az ausztriai Kitzbühelben férfi műlesikló-, az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női szuper-G-futammal folytatódott az alpesisí-vk. A győzelmet a előbbieknél a norvég Henrik Kristoffersen, az utóbbiaknál pedig a svájci Lara Gut szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Lara Gut Henrik Kristoffersen

Alpesi sí: hazai pályán kapott ki Hirscher Kristoffersentől

2017-01-24 21:53:13

Kedden az ausztriai Schladmingban férfi műlesikló-, az olaszországi Kronplatzban női óriásműlesikló-futamot rendeztek a világkupában. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig az olasz Federica Brignone szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen Federica Brignone

Alpesi sí: Kristoffersen megint Hirscher előtt

2017-01-15 15:27:05

Vasárnap a svájci Wengenben férfi szlalommal, az ausztriai Altenmarktban női lesiklással folytatódott az alpesi sízők világkupája. A győzelmet előbbi versenyen a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbin pedig az osztrák Christine Scheyer szerezte meg.

északi összetett alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen Eric Frenzel Christine Scheyer

Alpesi sí: Shiffrin javított, Hirscher a ködbe veszett

2017-01-08 14:27:19

A szlovéniai Mariborban, illetve a svájci Adelbodenben női és férfi műlesikló futammal folytatódott az alpesi sízők világkupája. Előbbieknél a győzelmet az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbiaknál a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Henrik Kristoffersen

Alpesi sí vk: Kristoffersen jobban szlalomozott Hirschernél

2016-12-23 23:30:58

A norvég Henrik Kristoffersen nyerte az alpesi sízők világkupa-sorozatának csütörtöki műlesikló viadalát az olaszországi Madonna di Campiglióban.

alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen

Alpesisí-vk: Shiffrin műlesiklásban javított

2016-12-11 14:21:51

A franciaországi Val d'Isere-ben férfi, az olaszországi Sestriere-ben női műlesiklófutammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Henrik Kristoffersen

Alpesi sí: Hirscher félelmetes előnnyel nyert Leviben

2016-11-13 14:04:19

Marcel Hirscher győzelmével ért véget Leviben a férfiak műlesikló világkupaversenye. Az összetett vk ötszörös győztese óriási, 1.3 másodperces előnnyel végzett az élen. A szakági címvédő Henrik Kristoffersen hazája szövetségével való vitája miatt nem indult.

szlalom műlesiklás alpesi sí Marcel Hirscher Levi Henrik Kristoffersen

Alpesisí-vk: Kristoffersené és Hansdotteré a műlesikló világkupa

2016-03-06 16:19:20

Vasárnap a szlovéniai Kranjska Gorában férfi, a szlovákiai Jasnán női műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Marcel Hirscher, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.

Frida Hansdotter Henrik Kristoffersen Marcel Hirscher Mikaela Shiffrin alpesi sí alpesisí-vk

Három NB I-es forduló sem ér fel ezzel a havas őrülettel

2016-01-27 13:21:16

Egy helyszín, ahol minden adott, hogy szuper versenyt láthassanak a nézők. Ez tényleg családi esemény, amelyen nincs helye ellenségeskedésnek, nem üvöltenek egymásra a nézők káromkodva, sőt, a rivális nemzet képviselőit is megtapsolják. A schladmingi esti, villanyfényben megrendezett műlesikló világkupaversenyen jártunk.

alpesi sí Schadming Samsal Dalibor Miklós Edit Marcel Hirscher Kaszó Klára

Alpesisí-vk: Schladming után Kristoffersen mérlege hétből hat

2016-01-26 22:29:25

Kedden az ausztriai Schladmingban férfi műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet – az idény során immár hatodszor – a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg az osztrák Marcel Hirscher és az orosz Alekszander Horosilov előtt.

Henrik Kristoffersen alpesi sí alpesisí-vk

Alpesisí-vk: Samsal először lett pontszerző magyar színekben

2016-01-17 14:50:35

Vasárnap a svájci Wengenben férfi műlesikló-, az ausztriai Flachauban pedig női óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbin a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg a győzelmet – s a magyar színekben versenyző Samsal Dalibor is pontszerző lett –, míg utóbbin a német Viktoria Rebensburg diadalmaskodott.

alpesisí-vk alpesi sí Viktoria Rebensburg Samsal Dalibor Henrik Kristoffersen

Alpesi sí: Kristoffersen nyerte a vasárnapi szlalomot

2016-01-10 16:22:59

A szakági pontversenyt vezető norvég Henrik Kristoffersen nyerte meg a férfi alpesi sízők vasárnapi műlesikló világkupa-viadalát a svájci Adelbodenben.

alpesi sí Henrik Kristoffersen

Alpesisí-vk: újabb norvég fricska Hirschernek

2015-12-23 01:28:41

Kedden a férfiaknak az olaszországi Madonna di Campiglióban műlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg két osztrákot, Marcel Hirschert és Marco Schwarczot megelőzve.

alpesisí-vk alpesi sí Henrik Kristoffersen

Alpesi sí-vk: eltaktikázta magát Hirscher műlesiklásban

2015-12-13 14:37:00

Vasárnap a férfiaknak a franciaországi Val d'Isére-ben, a nőknek a svédországi Aréban rendeztek műlesikló futamot az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig a szlovák Petra Vlhová szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Petra Vlhova Henrik Kristoffersen

Alpesisí-vk: Hirscheré lehet az összetett, a nők izgulhatnak

2015-03-21 13:36:05

Szombaton a franciaországi Méribelben folytatódott az alpesi sízők világkupadöntője. Ezen a napon a férfiaknak óriás-műlesiklást, a nőknek pedig szlalomfutamot rendeztek. Előbbieknél a győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Henrik Kristoffersen

Alpesisí-vk: Hirscher bakija után norvég siker műlesiklásban

2015-03-15 13:27:09

Vasárnap a szlovéniai Kranjska Gorán férfi műlesiklófutammal folytatódott az alpesisí-világkupa. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg az olasz Giuliano Razzoli és a svéd Mattias Hargin előtt.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Marit Björgen Henrik Kristoffersen