Találatok a Hat Nemzet Torna címkére

Találatok száma: 10

Jégkorong: Az olimpiai selejtezőre a legjobb csapattal akarunk menni! – Tolvanen

2019-12-14 21:31:20

A lengyelországi és a budapesti EIHC-tornát is arra használta a magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja, hogy minél több játékost kipróbáljon, megnézze, kire számíthat, ha esetleg a legjobbjaink nem tudnának részt venni a februári olimpiai selejtezőn. Erről Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány beszélt az NSO Tv-nek a hazai Hat Nemzet Torna után.

olimpiai selejtező magyar jégkorong-válogatott Vay Ádám Jarmo Tolvanen Hári János Hat Nemzet Torna

Jégkorong: „Kilőttem magam a válogatottból?! Remélem, nem!”

2019-12-14 15:55:10

Győzelemmel zárta a budapesti Hat Nemzet Tornát a magyar jégkorong-válogatott, amely az ukránok 4–2-es legyőzésével az ötödik helyet szerezte meg. A találkozó után a válogatottba hosszabb idő után visszatérő Galanisz Nikandrosz és a sok helyzetig, de gólig nem jutó Becze Tihamér értékelt az NSO Tv-nek. 

magyar jégkorong-válogatott Hat Nemzet Torna Galanisz Nikandrosz Becze Tihamér

Jégkorong: a válogatott újonca meccskorongot ad édesapjának karácsonyra

2019-12-14 00:13:27

Sok fiatal, kevésbé tapasztalt játékosnak adott bizonyítási lehetőséget franciák elleni, 5–2-re elvesztett mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatott szakmai stábja a budapesti Hat Nemzet Tornán. Közülük Kiss Roland és Madácsi Benedek is megszerezte első gólját a nemzeti csapatban, velük beszélgetett az NSO Tv a találkozó után. 

magyar jégkorong-válogatott Madácsi Benedek Kiss Roland Hat Nemzet Torna Franciaország

Jégkorong: Ha valaki elront valamit, megfogjuk a vállát, segítjük – Nagy Krisztián

2019-12-13 00:47:17

Ezúttal nem sikerült 0–2-ről fordítania Japán ellen a magyar jégkorong-válogatottnak, pedig bőven akadtak helyzetei a budapesti Hat Nemzet Tornán játszott mérkőzésen. Majoross Barnabás arról beszélt az NSO Tv-nek, hogyan sikerült kihagyniuk Pápa Mártonnal az abszolút ziccert, míg a társak elmondták, ilyenkor igyekeznek a hibázó játékosokat biztatni, nem tesznek nekik szemrehányást. 

magyar jégkorong-válogatott Nagy Krisztián Majoross Barnabás Japán Hat Nemzet Torna Garát Zsombor

Jégkorong: „Próbálgatja az edzői stáb, kikre lehet számítani a jövőben”

2019-12-10 23:39:49

Hosszabbításban győzte le 2–1-re a magyar jégkorong-válogatott a dél-koreaiakat a budapesti Hat Nemzet Torna főpróbáján. A mérkőzés után a mieink gólszerzői, Terbócs István és Nagy Gergő beszélt az NSO Tv-nek többek között arról, hogy miért lesz hasznos a hazai rendezésű torna a fiatalokkal teletűzdelt válogatottnak.

magyar jégkorong-válogatott Terbócs István Nagy Gergő Hat Nemzet Torna EIHC-torna Dél-Korea