Találatok a Guarani címkére

Találatok száma: 5

Videó: elszabadult a pokol – saját társát is eldobta a dühös hátvéd

2016-11-06 11:11:55

Ijesztő eset történt a brazil harmadosztályú labdarúgó-bajnokság döntőjének visszavágóján. A hazai pályán játszó Boa Esporte Clube 2–0-ra vezetett a Guarani ellen, amikor a 61. percben a vendégek védője, Antonio Ferreira lekönyökölte egyik ellenfelét – a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. Ekkor elszabadult a pokol. A hátvéd ellökte a bírót, majd egy cselgáncsos mozdulattal az őt megállítani akaró saját társát is arrébb dobta. A feldühödött Ferreirát nagy nehezen, több ember segítségével sikerült az öltözőbe vinni, csapata 3–0-ra kikapott a másodosztályba ezzel feljutó Boától.

játékvezető brazil labdarúgás Guarani Boa Esporte Antonio Ferreira

Videó: Neymar zseniális cseleit ezúttal nem követte gól

2013-03-17 14:10:43

A brazil paulista első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Santos 2–1-re nyert a Guarani ellen. A brazil labdarúgó-válogatott sztárja, Neymar a találkozón csak gólpasszig jutott, ugyanis egy pazar esernyőcselt követően nem sikerült kapuba lőnie a labdát. Íme!

videó Santos Paulista A1 Neymar Guarani Brazília

Brazília: Adriano nem lesz a Guarani játékosa

2013-01-30 15:51:09

Álvaro Negrao, a brazil labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Guarani elnöke tagadta, hogy Adriano náluk folytatná pályafutását.

labdarúgás brazil labdarúgás Guarani Adriano

Videó: 80 méterről rúgott gólt a brazil kapus

2013-01-13 15:31:03

A Sao Pauló-i ifjúsági kupán a brazil Guarani kapusa, Diego saját tizenhatosáról rúgta kapura a labdát, amely az ellenfél kapusán átpattant, és a hálóban kötött ki. Tekintse meg a találatot!

videó labdarúgás gól futball Sao Paulo Guarani