Találatok a Golovin Vlagyimir címkére

Találatok száma: 9

MKSZ: „A magyar kézilabdának nemcsak múltja, hanem jövője is van”

2018-08-29 15:42:36

Az utánpótláskorú női válogatottak nyári sikerei azt mutatják, hogy a magyar kézilabdának nemcsak múltja, hanem jövője is van Kocsis Máté, a szövetség (MKSZ) elnöke szerint.

kézilabda Zsiga Gyula Papp György MKSZ Kocsis Máté Golovin Vlagyimir

Golovin Vlagyimir: A kézilabdában eredmény kell, nincs idő nyafogni

2018-08-07 14:32:41

Golovin Vlagyimir, a világbajnok női junior kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya és az MTK Budapest vezetőedzője a véletlennek köszönheti, hogy 25 éve Magyarországon maradt; az adott szavának, hogy edző lett belőle és nem veszprémi játékos; a tehetsége mellett a szerencsének is, hogy ételfutárból és fordítóból egy NB I-es csapat másodedzője lett, és megvethette a lábát a szakmában.

női kézilabda kézilabda junior női kézi-vb Golovin Vlagyimir

Golovin: A lányok legyőzhetetlennek érezték magukat

2018-07-16 08:23:08

Mindig sikerült megtörnie ellenfelét a veretlenül aranyérmes magyar junior női kézilabda-válogatottnak, amelyből többen a jövő zálogai lehetnek. Golovin Vlagyimir szövetségi edző sem titkolja, ez egy nagyon sikeres generáció, amelyben a játékosok nemcsak ügyesek, de tökéletesen össze is passzolnak.

női junior kézi-vb magyar női junior kézilabda-válogatott Magyarország Golovin Vlagyimir

Női kézi: Suba sikolya, Klujber küzdelme, Háfra harca – így lettünk világbajnokok!

2018-07-14 22:51:53

Mint ismert, a magyar női junior kézilabda-válogatott világbajnok lett, mivel a debreceni viadal fináléjában szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 28–22-re legyőzte Norvégiát. Tekintse meg a tornát hibátlanul záró magyar csapat fináléjáról készült legjobb képeket!

női kézilabda női junior kézi-vb magyar női junior kézilabda-válogatott kézilabda Suba Sára Klujber Katrin

Szenzációs második félidő, világbajnok a magyar válogatott!

2018-07-14 15:57:55

Három a magyar igazság! A 2001-es és a 2003-as elveszített döntő után a magyar női junior kézilabda-válogatott ezúttal világbajnoki aranyérmet szerzett. Háfra Noémiék a debreceni fináléban kétgólos félidei hátrányt követően 28–22-re legyőzték Norvégiát. A magyar csapat mind a nyolc meccsét megnyerte a viadalon.

női kézilabda női junior kézi-vb magyar női junior kézilabda-válogatott kézilabda Suba Sára Klujber Katrin

Női kézi NB I: a Siófok edzője az MTK-nál folytatja

2015-04-09 11:12:54

Új vezetőedző irányítja az MTK Budapest női kézilabdacsapatát, 2015. április 9-től Golovin Vlagyimir vezeti a szakmai munkát a kék-fehér együttesnél – olvasható az mtk.hu-n. A 45 esztendős szakember az aktuális szezonban Siófokon dolgozott, és ötödik helyen végzett együttesével.

női kézi NB I Siófok kézilabda MTK kézilabda Golovin Vlagyimir

Női kézilabda: már csütörtöktől a dán edző irányítja a Siófokot

2015-04-08 19:08:57

A Siófok női kézilabdacsapata a szakember kérésének elegedet téve szerződést bontott Golovin Vlagyimir vezetőedzővel. Az együttes irányítását csütörtöktől a dán Christian Dalmose veszi át, aki eredetileg csak a nyártól állt volna munkába a Balaton partján.

Christian Dalmose Golovin Vlagyimir Siófok kézilabda edzőváltás női kézilabda

Női kézi: Golovin Vlagyimir a szezon végén távozik Siófokról

2015-03-19 16:13:15

A Siófok női kézilabdacsapata a mai napon egyeztetett Golovin Vlagyimir vezetőedzővel, és közösen értékelték a csapat 2014–2015-ös szezonban eddig nyújtott teljesítményét. A felek közösen arra jutottak, hogy mind a csapat, mind a vezetőedző számára új impulzusokra van szükség, ezért a következő idényben már más vezetőedző irányítja a Balaton-partiak munkáját. 

női kézilabda Siófok kézilabda Golovin Vlagyimir

Női kézi: a Halasról távozó Golovin lesz a Siófok edzője

2013-05-09 12:15:03

A Kiskunhalasról távozó Golovin Vlagyimir veszi át a Siófok női kézilabdacsapatának irányítását. A 43 éves szakember hivatalosan július 1-től áll munkába új klubjánál, amellyel hároméves szerződést kötött.

női kézi NB I kézilabda Siófok kézilabda Kiskunhalas Golovin Vlagyimir