Találatok a FTC-Rail Cargo Hungaria címkére

Találatok száma: 904

Női kézi BL: Nem tehetek szemrehányást a csapatomnak – Elek Gábor

2018-11-18 11:54:04

Két pontot visz magával a Bajnokok Ligája középdöntőjébe az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, ami egyrészt nem sok, másrészt viszont az előzmények és a körülmények ismeretében ennél sokkal több már bravúr lett volna.

női kézilabda női kézi BL Háfra Noémi FTC-Rail Cargo Hungaria Elek Gábor Danick Snelder

Női kézi BL: a Ferencváros sima vereséget szenvedett Norvégiában

2018-11-17 17:04:04

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában a sérülésektől sújtott Ferencvárosnak nem sikerült nyernie Kristiansandban, így két ponttal jutott a középdöntőbe. A meccsen a hazaiak végig irányítottak, és a remeklő Katrine Lunde közreműködésével végül nyolc góllal nyertek.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Vipers Kristiansand FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Nem hagyott esélyt a halvány FTC-nek a Kristiansand

2018-11-17 14:59:44

Utolsó csoportmeccsén végig csak futott az eredmény után, és összességében tükörsima vereséget szenvedett az FTC-Rail Cargo Hungaria a norvég Vipers Kristiansand otthonában, így igen nehéz helyzetből kezdi meg a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjét jövő év elején.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Vipers Kristiansand FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Női kézi BL: Ha hibázunk, akkor „kivégeznek” bennünket – Elek Gábor

2018-11-17 11:27:02

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának győznie kell Kristiansandban, ha nagy terveket akar szövögetni tavasszal a Bajnokok Ligájában, csak hát csapás csapás hátán sújtja a társaságot: a meccs előtti napon épp a holland beálló, Danick Snelder dőlt ki ismét.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Vipers Kristiansand FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Kézilabda: nyolc kupameccset közvetít a hétvégén a Sport1

2018-11-16 11:53:59

November 17-én és 18-án összesen nyolc magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa-mérkőzést közvetít a Sport1. Arra még sohasem volt példa a sportcsatorna történetében, hogy egy nap megszakítás nélkül és több mint 10 órában öt magyar kézilabdacsapatért szoríthatunk a nemzetközi kupákban, de vasárnap ennek is eljön az ideje.

női kézilabda BL női kézilabda kézilabda BL kézilabda férfi kézilabda BL Telekom Veszprém

Női kézilabda: gyereket vár az FTC válogatott átlövője

2018-11-12 17:42:32

Egy ideig a szombati Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz az utolsó Hornyák Dóra karrierjében, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának válogatott átlövője ugyanis gyereket vár.

női kézilabda női kézi BL Hornyák Dóra FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Nem számít, hogy szeretnek-e vagy sem – Cvijics a Fradi-táborról

2018-11-11 23:12:05

Dragana Cvijics nem tartozik a Fradi-tábor kedvenc kézilabdázói közé, s ennek a szurkolók természetesen hangot is adtak az FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén. De úgy tűnt, hogy a szerb beállót ez még inkább elszánttá tette, amit meg is erősített az NSO Tv-nek adott interjújában. 

női kézilabda Bajnokok Ligája FTC-Rail Cargo Hungaria Dragana Cvijics CSM Bucuresti

Kézi: Ki tudtuk zárni, hogy Cvijics és a Fradi-tábor egymást hergelte – Kovacsics

2018-11-11 16:52:48

Itthon sem sikerült legyőznie az FTC női kézilabdacsapatának a CSM Bucuresti-et a női Bajnokok Ligájában annak ellenére, hogy a zöld-fehér együttes remekül kezdte a mérkőzést. Aztán valami megtört. Hogy mi, arról Kovacsics Anikó és Háfra Noémi beszélt a 34–28-ra elveszített mérkőzés után az NSO Tv-nek. Szóba került az is, zavarta-e a játékosokat, hogy Dragana Cvijics és a Fradi-tábor folyamatosan hergelte egymást.

Kovacsics Anikó Háfra Noémi FTC-Rail Cargo Hungaria Elek Gábor CSM Bucuresti női kézi BL

Sima bukaresti siker Érden, továbbjutottak a zöld-fehérek

2018-11-11 14:13:47

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 34–28-ra kikapott Érden a CSM Bucuresti-től a női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában. Miután a csoport esti mérkőzésén a Bietigheim nyolc góllal kikapott a Vipers Kristiansandtól, biztossá vált a zöld-fehérek továbbjutása.

női kézilabda BL női kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi BL: ismét Kovacsics lett a forduló legjobbja!

2018-11-08 13:41:44

Az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF) Kovacsics Anikót, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának irányítóját választották a Bajnokok Ligája negyedik fordulója legjobb játékosának.

női kézilabda BL női kézi BL Kovacsics Anikó FTC-Rail Cargo Hungaria

Kézi: Mindig meg kellett küzdenem mindenért – Háfra Noémi

2018-11-08 12:59:42

Háfra Noémi még csak 16 éves volt, amikor már bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencváros női kézilabdacsapatával. Tizenkilenc évesen részt vett élete első felnőtt-világbajnokságán, s egy összetartás kivételével folyamatosan tagja volt a korosztályos válogatottaknak. Mégsem vette sosem készpénznek a meghívást. A Sportkrém stábja forgatott az FTC 20 éves balátlövőjével. 

női kézilabda magyar női junior kézilabda-válogatott Sportkrém Háfra Noémi FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Csak beszélni tudsz – a Bukarest edzője jól kiosztotta Cvijicset

2018-11-08 11:34:48

A Ferencvároshoz hasonlóan vasárnapi Bajnokok Ligája-ellenfele, a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata is bajnokit játszott szerdán. A bukarestiek hazai pályán 28–22-re nyertek a CSM Slatina ellen, azonban a játék ismét hagyott kívánnivalót maga után. Az egyik időkérésnél Dragan Djukics vezetőedző nyilvánosan kritizálta több játékosát, különösen a szerb beállónak, Dragana Cvijicsnek jutott ki a jóból.

női kézilabda női kézi BL FTC-Rail Cargo Hungaria Dragana Cvijics Dragan Djukics CSM Bucuresti

Női kézi NB I: fontos rangadót nyert meg az FTC Siófokon

2018-11-07 20:11:20

A női kézilabda NB I, a K&H női kézilabdaliga hétközi rangadóján a Siófok KC hazai pályán 31–28-as vereséget szenvedett az FTC-Rail Cargo Hungariától. Az első félidő nagy rohanást, a második két elfáradó csapatot, de nagy küzdelmet hozott, ám Bíró Blanka védései következtében az utolsó percre már nem maradt izgalom.

női kézilabda női kézi NB I Siófok KC FTC-Rail Cargo Hungaria

A Siófok fáradt el jobban a rohanásban: a Fradi nyert a Balaton-parton

2018-11-07 18:00:57

A női kézilabda NB I, a K&H női kézilabdaliga hétközi rangadóján a Siófok KC hazai pályán 31–28-as vereséget szenvedett az FTC-Rail Cargo Hungariától. Az első félidő nagy rohanást, a második két elfáradó csapatot, de nagy küzdelmet hozott. Bíró Blanka védései után az utolsó percre már nem maradt izgalom.

női kézilabda NB I női kézi NB I Siófok kézilabda Fradi kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria FTC női kézilabda

Női kézi: Háfra Noémi hosszabbított az FTC-vel – hivatalos

2018-11-06 17:02:49

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata szerződést hosszabbított Háfra Noémivel – jelentették be a Fradi Tv-ben az M4 Sporton. A 20 éves átlövő 2021 nyaráig kötelezte el magát.

kézilabda átigazolás Háfra Noémi FTC-Rail Cargo Hungaria női kézi NB I női kézilabda

Női kézi BL: „valódi háborúra” készülnek a Bukarestnél a Fradi ellen

2018-11-05 17:50:33

Vasárnap első vereségét szenvedte el az alig több mint két hete kinevezett új vezetőedzőjével, Dragan Djukiccsal a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A román sztárcsapat a Bajnokok Ligájában hazai pályán maradt alul a norvég Vipers Kristiansanddal szemben, amivel még jobban összekuszálódtak a szálak a D-csoportban. A szerb szakember a fájó pofon után beszélt a hibákról, és a soron következő, Ferencváros elleni találkozó kapcsán kijelentette, „valódi háborúra” van kilátás.

női kézilabda női kézi BL FTC-Rail Cargo Hungaria Dragan Djukics CSM Bucuresti