Találatok a Fredrik Ljungberg címkére

Találatok száma: 7

Amikor az Inter a „csatárcsődörért″ odaadta a motorját is

2018-02-25 22:25:55

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni. Új sorozatunk a labdarúgás érdekes csereügyleteivel foglalkozik.  A második részben azt nézzük meg, hogyan került az olasz „csődör″, Christian Vieri az Interhez.

szupercserék retrocserék játékoscserék Lazio Inter Fredrik Ljungberg

Wolfsburg: Ljungberggel bővül az „arsenalos” edzői stáb

2017-02-27 18:16:37

Az Arsenal korábbi klasszisa, Fredrik Ljungberg lett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg újdonsült vezetőedzőjének, Andries Jonkernek a segítője.

német labdarúgás Wolfsburg Fredrik Ljungberg Bundesliga Arsenal Andries Jonker

Arsenal: Ljungberg visszatér az „ágyúsokhoz”, edző lesz

2016-01-08 15:01:10

Visszatér az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalhoz Fredrik Ljungberg, az együttes korábbi kiváló szélsője.

Fredrik Ljungberg Arsenal

Istenek alkonya, I. rész: El Brujito, Seva és Pippo is visszavonult idén

2012-12-27 09:21:16

Miután túléltük az idei Karácsonyt, és rokonlátogatás, valamint rokonok látogatása közben meg-megremegő lélekkel egyre jobban sajnáltuk, hogy elmaradt a világvége (de az örök sötétséget fejben tartjuk), és a fenyőfatalpat rágcsáltuk vészjósló tekintettel a 12 324. verses-angyalkás-fenyőágas-csúcsdíszes, adyendrés-szabógyulás-kigyógyulás körlevél miatt; majd hirtelen felindulásból bekészítettük az idei szilvesztert sokkoló agykéreg-repesztő SMS-versikéket, nem is maradt hátra más ebből a csodásan nyomorúságos esztendőből, mint számba venni a futballvilág idén visszavonult klasszisait. Háromrészes sorozatunk első darabját olvashatják alant.

visszavonultak Sylvain Wiltord Rüstü Recber Ruud van Nistelrooy Robert Pires Nwankwo Kanu

MLS: Fredrik Ljungberg a Chicagóban folytatja pályafutását

2010-07-31 11:10:37

A 33 éves korábbi svéd válogatott labdarúgó, Fredrik Ljungberg a Seattle Sounderstől a Chicago Fire-hez szerződött – közölte a chicagói klub hivatalos honlapján. Az átigazolás összegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

MLS Fredrik Ljungberg

Beckham segíthet a Livornónak átigazolásügyben

2010-01-21 21:19:32

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. helyén tanyázó Livorno az észak-amerikai profi futballbajnokságban (MLS) szereplő Seattle Sounders svéd középpályását, Fredrik Ljungberget szeretné megszerezni – és a klub vezetői a jelenleg az AC Milant erősítő David Beckhamtől várnak tanácsot az ügyben.

Livorno Fredrik Ljungberg David Beckham olasz labdarúgás

Fredrik Ljungberg portréja

2008-05-24 13:11:07

Fredrik Ljungberg hihetetlenül excentrikus és tehetséges futballista, sokszínű frizuráinál talán csak fantasztikus cseleiről és passzairól beszélnek többet. Ennek ellenére kissé „utánérzéses” maradt karrierje: 2002-ben csúcsformába lendült egy súlyos sérülés után, óriási szerepe volt az Arsenal duplázásban, ám nem sokkal ezután újfent kidőlt a sorból, ezúttal majd egy évre! Felgyógyult ugyan, ám sajnos soha nem lett már az a világklasszis, aki volt, vagy lehetett volna.

visszavonultak svéd válogatott svéd labdarúgás Fredrik Ljungberg Feddie Ljungberg