Találatok a Flensburg címkére

Találatok száma: 188

Férfi kézi BL: nyert a Flensburg a Szeged csoportjában, hat magyar gól a Sävehofban

2019-09-18 23:50:57

A Flensburg az utolsó negyedórát megnyomva 26–19-re legyőzte az Elverumot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Szegedet is a felvonultató A-csoportjában.

férfi kézilabda férfi kézi BL Sävehof Flensburg

Férfi kézi: Most sokkal jobban értékelem a rangadókat – Lauge

2019-09-17 11:10:29

Ljubomir Vranjes külön kérésére érkezett Veszprémbe, a svéd tréner menesztése után akár ki is bújhatott volna szerződéséből Rasmus Lauge, de inkább a kihívást és az új környezetet választotta – minderről a dán olimpiai bajnok maga beszélt egy hazájában adott interjúban.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge Ljubomir Vranjes Flensburg David Davis

Férfi kézi BL: szoros meccsen döntetlen a Kiel–Kielce

2019-09-15 17:41:47

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében hat mérkőzést rendeztek meg vasárnap. A Flensburg a végletekig kiélezett találkozón győzte le a Celjét, Marko Vujinék egy góllal nyertek Észak-Macedóniában. A Kiel haza pályán döntetlent játszott a Kielcével.

férfi kézi BL Sporting CP Kristianstad Flensburg Celje

Férfi kézi: hetesekkel a Flensburg nyerte a Német Szuperkupát

2019-08-21 21:45:59

A bajnok Flensburg nyerte a férfi kézilabda Német Szuperkupát, mivel hetesekkel legyőzte a nagy rivális kupagyőztes THW Kielt.

férfi kézilabda THW Kiel Flensburg

Férfi kézi: brutális beavatás a Flensburg akadémiáján

2019-05-12 10:36:07

A német Der Spiegel beszámolója szerint évek óta egy brutális beavatási szertartással „köszöntik” az újonnan érkező játékosokat a Flensburg kézilabdacsapatának akadémiáján.

férfi kézilabda Flensburg

Férfi kézi BL: Rasmus Laugénak jólesett a veszprémi szurkolók tapsa

2019-05-05 02:16:35

Rasmus Lauge Schmidt majd csak a nyártól lesz a Telekom Veszprém játékosa, a szurkolók azonban már most úgy fogadták, mintha itt játszana. Pedig egyelőre csak ellenfélként, a Flensburg kézilabdázójaként érkezett a bakonyi csapat otthonába. Bár német együttesével kudarcot vallott a Bajnokok Ligája negyeddöntőben, már előretekint, de egyelőre csak a Kiel elleni bajnoki mérkőzésig. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Rasmus Lauge Flensburg

Kézi BL: Nagyon mélyen voltunk, jobban értékeljük ezt a final fourt – Lékai

2019-05-05 00:32:28

Összesítésben tíz góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprém a Flensburgnál a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így ott lesz a kölni négyes döntőben. Bár a második mérkőzés nem kezdődött jól, minden jó, ha jó a vége: a veszprémi szurkolók a diadal után még vissza is tapsolták a már az öltözőben lévő csapatot, hogy folytassák a közös ünneplést. A mindkét találkozón parádézó Mikler Roland az NSO Tv-nek elmondta, ez nagyon kellett a lelkeknek, sőt ez ennél sokkal több volt. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Mikler Roland Lékai Máté Köln Flensburg

A Veszprém kettős győzelemmel jutott a négyes döntőbe

2019-05-04 17:10:16

A Telekom Veszprém hazai pályán 29–25-re legyőzte a Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így összesítésben tíz góllal volt jobb a német csapatnál, és készülhet a kölni négyes döntőre.

kézilabda férfi kézilabda BL Telekom Veszprém Flensburg

Férfi kézi BL: csalóka a hatgólos veszprémi előny

2019-05-04 09:05:44

A veszprémiek és a flensburgiak szerint is határeset a hatgólos előny, amit a magyar csapat a német otthonában szerzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, mert a modern, gyors kézilabdában ennél akár nagyobb különbség is elolvadhat néhány perc alatt.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Flensburg

Férfi kézi BL: A Veszprémnek sok veszítenivalója lesz, nekünk semmi – Machulla

2019-05-03 12:08:17

Miközben a Bundesligában szépen halad a címvédés felé, a Bajnokok Ligájában már csak kisebbfajta csodával juthat be a kölni négyes döntőbe az SG Flensburg-Handewitt. A kézilabdacsapat azonban erre készül, noha a Telekom Veszprém elleni hazai mérkőzésen 28–22-es vereséget szenvedett.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Maik Machulla Flensburg

Férfi kézi BL: Ha egy pillanatra is bealszunk, vége, kiestünk – David Davis

2019-05-02 10:54:24

Hatgólos előnnyel várja a Flensburg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját a Telekom Veszprém. A klub hivatalos oldala a szombati találkozóról kérdezte David Davis vezetőedzőt és a játékosokat.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Nagy László Mirsad Terzic

Férfi kézi BL: Mikler Roland a forduló válogatottjában

2019-04-29 09:28:25

A Flensburg elleni idegenbeli sikerhez remek védésekkel hozzájáruló Mikler Roland (Telekom Veszprém) bekerült a forduló válogatottjába az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF). 

Stefán Sigurmansson Mol-Pick Szeged Mirko Alilovic Mikler Roland Manuel Strlek Flensburg

Veszprém: torta, sorverseny, remek a hangulat a szerdai BL-siker után

2019-04-25 18:16:12

Mint arról korábban beszámoltunk, a Veszprém idegenben 28–22-es győzelmet aratott a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az összecsapás után a veszprémi játékosok tortával ünnepeltek, majd a sikert követő első edzésen sorversennyel fokozták a jó hangulatot a csapaton belül.

kézilabda Veszprém Telekom Veszprém Flensburg Bajnokok Ligája

A szünet után állva hagyta a Flensburgot, és hattal nyert a Veszprém

2019-04-24 17:56:14

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén a Veszprém meggyőző második félidei játékával és a szünet után beszálló Mikler Roland elképesztő kapusteljesítményével 28–22-es győzelmet aratott a német Flensburg otthonában, így jelentős előnyre tett szert a jövő heti visszavágó előtt.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Mikler Roland Flensburg férfi kézilabda BL

Férfi kézi BL: parádés győzelem! Hat góllal verte a Flensburgot a Veszprém

2019-04-24 20:37:58

A Telekom Veszprém 28–22-re legyőzte a Flensburgot idegenben, ezzel nagy lépést tett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője felé.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Flensburg

Férfi kézi BL: Fegyelmezett játékkal célba érhetünk – Nagy László

2019-04-24 12:06:07

A Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László szerint a Bundesligában élén álló Flensburg legyőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében hatalmas feladat, ám teljesíthető.

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge Nagy László Kentin Mahé

Férfi kézi BL: Hatalmas feladat áll előttünk – Mikler Roland

2019-04-22 13:11:48

Az idény eddigi legfontosabb mérkőzésére készül a Telekom Veszprém, amely a Flensburghoz látogat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A klub hivatalos oldala a szerdai találkozóról kérdezte David Davis vezetőedzőt és a játékosokat.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém Flensburg

Férfi kézi BL: a Flensburgon keresztül vezet a Veszprém útja Kölnbe

2019-03-31 20:23:00

A Flensburg lesz a Telekom Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a német csapat kettős győzelemmel lépett túl a fehérorosz Meskov Breszten. A Flensburg irányította a visszavágót is, a továbbjutása egy percig sem forgott veszélyben.

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Flensburg