Találatok a FIFA címkére

Találatok száma: 1243

Vb 2018: Messi négymeccses eltiltást kaphat – sajtóhír

2017-03-28 10:44:45

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfőn vizsgálatot indított Lionel Messi, az argentin válogatott sztárja ellen, mert a Chile elleni világbajnoki selejtezőn megsértette az egyik játékvezetőt.

vb-selejtező  vb 2018  argentin válogatott  Lionel Messi  FIFA  Argentína 

Vb 2018: a FIFA állja a brutális lábtörést szenvedő védő fizetését

2017-03-28 09:17:54

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) állja a kettős lábtörést szenvedő Seamus Coleman fizetését, amíg a játékos fel nem épül.

ír válogatott  Írország  vb 2018  foci vb 2018  Seamus Coleman  FIFA 

Belgium: visszatért négy hónapos eltiltásából az Újpest korábbi védője

2017-03-28 07:59:19

Ismét a Standard Liege rendelkezésére állhat az Újpest korábbi védője, Darwin Andrade, aki négy hónapos eltiltása után egy felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a belga csapatban.

Újpest  Standard Liege  La Equidad  FIFA  Darwin Andrade 

Blatter: Nem vagyok bűnös – a teljes exkluzív interjú a FIFA korábbi elnökével

2017-03-23 19:15:33

Sepp Blatter először januárban, egy, a zürichi lakóhelyéhez közeli szálloda különtermében fogadott életrajzírója, Thomas Renggli társaságában. A találkozó hosszas e-mailezés és több közvetítő segítségével jött létre. A vele az elmúlt két évben történtek miatt érthetően bizalmatlan korábbi FIFA-elnökkel persze azelőtt sem volt könnyű találkozni, hatalmasabbnak és befolyásosabbnak tartották sok állam- és kormányfőnél, mostanában azonban tényleg csak nagyon kevesen vannak, akiket közel enged magához. A Nemzeti Sportnak volt akkora szerencséje – és hitele –, hogy számos más interjúkérés ellenére velünk kivételt tett, és igencsak érdekes válaszok sorát jegyezhettem fel. A Svájcban elkezdett beszélgetés után az exkluzív interjú szövegét írásban és telefonon is pontosítottuk és kiegészítettük, most pedig önök is olvashatják. Az interjú angol fordításban itt olvasható.

interjú  Sepp Blatter  FIFA 

„Football is a great game”

2017-03-23 21:42:11

The first time Sepp Blatter received a visit from me was in January in the company of his biographer Thomas Renggli in a private room of a hotel near his Zürich residence. The meeting had come to pass thanks to a long stream of emails and the help of several intermediaries. Of course, even before the events of the last two years which have made it difficult to meet with the understandably mistrustful former FIFA president, it was hard to meet him, someone generally thought to be more powerful and influential than even some heads of states and governments, but nowadays he really only allows very few people to get to know him. It is to Nemzeti Sport’s credit and good fortune that despite turning down numerous other interview requests, he made an exception to speak with us and give us a series of very interesting answers. After our meeting in Switzerland, we confirmed and corrected the content of the exclusive interview over the telephone and in writing, the result of which you can now read here.

Sepp Blatter  Nemzeti Sport  FIFA 

FIFA: Sepp Blatter exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak!

2017-03-23 12:25:26

Negyvenkét éven át vezette a FIFA-t, előbb főtitkárként, majd elnökként, s közben a futball az egész világ kedvenc játéka lett, elvitte a világbajnokságot Ázsiába, majd Afrikába, befolyása nagyobb volt, mint sok állam- és kormányfőé. Sepp Blatter két évvel ezelőtt mégis dicstelenül, hatalmas felháborodás, ügyészségi és FBI-vizsgálatok, médiabotrány közepette távozott a FIFA elnöki székéből néhány nappal azután, hogy nagy többséggel ötödik ciklusára is megválasztották, és másfél milliárd dollár tartalékot hagyott a kasszában, amelyet egykor üresen vett át. A Nemzeti Sportnak exkluzív interjút adott Blatter.

interjú  Sepp Blatter  FIFA 

A pillanat, mikor megtalálta saját FIFA-kártyáját a középpályás – VIDEÓ

2017-03-17 15:44:29

David Meyler, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Hull City ír középpályása is kapott az EA Sports Ultimate Team-játékmódjában egy különleges kártyát a Szent Patrik-nap tiszteletére. A magát óriási FIFA-játékosnak mondó Meyler pedig volt olyan szerencsés, hogy megtalálta saját kártyáját – érdemes megnézni a reakcióját a pakk kibontásakor!

videó  angol foci  Ultimate Team  Premier League  PL  Hull City 

FIFA: beleszólt a politika, felfüggesztették Mali tagságát

2017-03-17 16:36:31

Kormányzati beavatkozás miatt pénteken felfüggesztette Mali tagságát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).

Mali  FIFA 

U20-as vb: Maradona és Aimar kisorsolta a csoportokat

2017-03-15 10:00:50

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán elkészítette a májusban kezdődő U20-as világbajnokság csoportbeosztását.

U20-as vb  Pablo Aimar  FIFA  Diego Maradona 

FIFA: az izlandi jelölt visszalépett, Csányiék hárman maradtak

2017-03-13 18:05:37

Visszalépett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Tanácsába való jelölésétől az izlandi Geir Thorsteinsson, így az UEFA április 5-i választásán már csak három jelölt maradt az európai szövetségnek kiadott négyből – köztük Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

UEFA  MLSZ  FIFA  Csányi Sándor 

Az MU sztárjának FIFA-csapatától eláll a lélegzeted! – KÉP

2017-03-13 11:55:20

Megvan az előnye annak, ha az ember profi futballista: például egy másodpercet sem kell gondolkodnia, hogy beleöljön-e egy vagyont a FIFA Ultimate Team játékmódjába…

kép  fotó  Ultimate Team  Luke Shaw  FIFA 

FIFA: újra lehet magyar a vezérkarban!

2017-03-10 20:38:38

Egyre valószínűbb, hogy 23 évvel Szepesi György visszavonulása után Csányi Sándor is tagja lesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Tanácsának, mivel az orosz Vitalij Mutko jelölését nem engedik a szabályok.

FIFA  Csányi Sándor 

FIFA: az orosz miniszterelnök-helyettes nem maradhat a tanácsban

2017-03-10 11:35:56

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes bizottsága úgy döntött, hogy Vitalij Mutko orosz miniszterelnök-helyettes nem választható újra a szövetség tanácsába.

Vitalij Mutko  FIFA 

Konföderációs Kupa: előzetesen kiszűrnék a rendbontókat

2017-03-09 18:11:39

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) minden erejével azon fáradozik, hogy a nyári, oroszországi Konföderációs Kupán ne legyenek a tavalyi, franciaországi Európa-bajnokságon történtekhez hasonló szurkolói rendbontások.

huliganizmus  Konföderációs Kupa  FIFA 

MLSZ: Csányit beválasztották a FIFA pénzügyi bizottságába

2017-03-09 17:50:49

Csányi Sándort beválasztották a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénzügyi bizottságába. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke beszélt az I/I Azurák Csabával című műsor felvételén.

válogatott  vb-selejtező  portugál-magyar  magyar válogatott  MLSZ  FIFA 

FIFA-világranglista: megőriztük a pozíciónkat; dél-amerikai dominancia

2017-03-09 10:36:16

A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is a FIFA-világranglista 27. helyén áll, csakúgy, mint egy hónappal ezelőtt. Változás a top 10-ben sem történt, így az élbolyban a dél-amerikai földrész a domináns, hiszen a top 4-ben három, a top 9-ben öt csapatuk képviselteti magát úgy, hogy az első és a második hely is az övék.

labdarúgó válogatott  Magyarország  FIFA világranglista  FIFA 

FIFA: a duci nézők szélesebb üléseket kapnak a „mini vb-n”

2017-03-03 22:03:09

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség speciális jegyeket kínál azoknak a nézőknek, akiknek a testtömeg-indexe a BMI-skálán meghaladja a 35kg/m²-t.

szurkolók  jegy  FIFA 

Atlético: Simeone őket szemelte ki Griezmann pótlására

2017-03-01 15:41:29

Spanyol sajtóértesülések szerint Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője már a nyári erősítési terveken gondolkodik, és azon töri a fejét, hogy kivel pótolja a Manchester United által kitartóan csábított Antoine Griezmannt.

spanyol átigazolás  nemzetközi átigazolás  Vitolo  Lucas Pérez  Iago Aspas  FIFA 

FIFA: fellebbezett hosszú eltiltása ellen a korábbi főtitkár

2017-02-28 15:50:32

A nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbezett tízéves eltiltása ellen a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi főtitkára, Jérome Valcke.

korrupció  Jerome Valcke  FIFA  CAS 

Gyárfástól az olimpiáig – nyilatkozatok

2017-02-23 22:57:07

Rengeteg új nyilatkozat az elmúlt pár hónapból (és bónuszként két régebbi), tele olyan emberekkel és eseményekkel, akiket és amelyeket közben rég elsodort az idő…

úszó-vb  video  olimpia  nyilatkozatok  labdarúgó-világbajnokság  blog