Találatok a Fernando Amorebieta címkére

Találatok száma: 4

Videó: a „paraguayi Suárez”? Fejen harapta ellenfelét a védő

2019-11-26 14:50:50

Egészen elképesztő jelenetsor játszódott le a paraguayi Superclásicón. A két fővárosi együttes, az Olimpia és a Cerro Porteno mérkőzésének 83. percében Néstor Abraham Camacho és Fernando Amorebieta birkózott a tizenhatos előterében, utóbbi rosszul viselte ellenfele lökdösődését, és a fejébe harapott. A játékvezető nem habozott, a korábban az Athletic Bilbaónál kilenc évet töltő védőt és az Olimpia középpályását is kiállította. Az asuncióni derbit egyébként a házigazda nyerte 4–2-re, az Olimpia mind a négy gólját a korábban Európában évekig légióskodó Roque Santa Cruz szerezte.

Superclásico Olimpia Néstor Abraham Camacho Fernando Amorebieta Cerro Porteno

Anglia: Luis Suárezt idézte, nyolc mérkőzésről eltiltották – videó

2016-03-31 19:10:36

Souleymane Doukarát, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Leeds United játékosát nyolc mérkőzésről tiltották el, amiért megharapta ellenfelét.

harapás eltiltás Souleymane Doukara Leeds United Fulham Fernando Amorebieta

Bilbao: a saját nevelésű venezuelai Londonba igazol nyáron

2013-04-16 17:46:17

A spanyol élvonalbeli Athletic Bilbao saját nevelésű védője, Fernando Amorebieta az idény végén az angol elsőosztályú Fulhambe igazol szerződése lejártával.

spanyol foci angol foci Fulham Fernando Amorebieta Athletic Bilbao

Premier League: venezuelai védővel erősítene a Liverpool

2012-07-27 07:18:52

A Marca értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata érdeklődik az Athletic Bilbao védője, Fernando Amorebieta iránt. A „vörösök" a következő napokban hivatalos ajánlatot tehetnek a játékosért.

Fernando Amorebieta Liverpool