Találatok a Ferencz Csaba címkére

Találatok száma: 15

Férfi kosár NB I: jöhet a klasszikus – kezdődik a döntő!

2019-06-15 11:48:17

Elképesztő presztízs, hatalmas tét: szombaton megkezdődik a magyar férfi kosárlabda-bajnokság döntője, Vas megye két együttese csap össze egymással. A két csapatkapitánynak, Ferencz Csabának (Körmend) és Váradi Benedeknek (Falco) ugyanazokat a kérdéseket tettük fel.

férfi kosár NB I Váradi Benedek Ferencz Csaba Falco Egis Körmend

Férfi kosár: sok a sérült a válogatottnál, visszatérnek az „öregek”

2018-06-18 11:18:06

Nincs könnyű dolga a kerethirdetéssel Ivkovics Sztojan szövetségi kapitánynak a Koszovó, illetve a Litvánia elleni vb-selejtezőre. A sérülések miatt három, már visszavonult játékos siet a válogatott segítégére.

vb-selejtező férfi kosárlabda-válogatott Wittmann Krisztián Tóth Norbert Ivkovics Sztojan Ferencz Csaba

Három férfi, egy eset: Wittmann, Tóth és Ferencz is elbúcsúzott

2018-03-26 10:35:58

Három kulcsemberét, Wittmann Krisztiánt, Ferencz Csabát és Tóth Norbertet is elbúcsúztatta a magyar férfi kosárlabda-válogatott – búcsú ide vagy oda, mind a hárman továbbra is a nemzeti csapat rendelkezésére állnak. Segítenek az utódaiknak.

magyar férfi kosárlabda-válogatott Wittmann Krisztián Tóth Norbert Ivkovics Sztojan Ferencz Csaba

Ivkovics: Az érdekel, kinek mennyire fontos a címeres mez, és nem az, hogy...

2017-11-21 16:01:52

A rutinos játékosok közül Ferencz Csaba, Tóth Norbert és Wittmann Krisztián sem lép pályára a férfi kosárlabda-válogatott pénteki, lengyelek elleni vb-selejtező mérkőzésén. Ivkovics Sztojan azonban fontosnak tartja, hogy a közeljövőben a válogatottnak búcsút mondó játékosok részt vegyenek az összetartásokon, hiszen példaként szolgálhatnak a fiataloknak. Az Eb-re ugyanis hosszú idő után a szorgalmas és megfelelő hozzáállású csapatemberek juttatták ki a válogatottat, hiába voltak korábban neves, egyénileg jobban képzett kosaraink. A szövetségi kapitánynak egyébként sem az a fontos, hogy ki mennyire jó játékos. Az NSO Tv-nek arról is beszélt, hogy éli meg a csapat, hogy Hanga Ádám klubkötelezettsége miatt nem tud részt venni a Lengyelország, majd a Koszovó elleni mérkőzésen. 

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda világbajnoki selejtezők Wittmann Krisztián Tóth Norbert Ivkovics Sztojan Hanga Ádám Ferencz Csaba

Kosár: Engem lehet, a fiúkat viszont bűn bántani – Ivkovics

2017-09-12 13:38:24

Hazaérkezett Isztambulból a kosárlabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjéig jutó magyar férfiválogatott. A reptéren az NSO Tv stábja Ivkovics Sztojan szövetségi kapitánnyal beszélgetett, aki szerint itthon néhányan fanyalognak a szereplésük miatt. Ferencz Csaba kameránk előtt gyakorlatilag bejelentette a válogatottól való visszavonulását, ugyanakkor a kapitány úgy látja: ő dönti el, hogy meddig van rá szüksége a nemzeti csapatnak.

kosárlabda férfi kosárlabda-válogatott férfi kosár Eb Ivkovics Sztojan Ferencz Csaba

Kosár Eb: Ferencz Csabának lesz néhány álmatlan éjszakája

2017-09-10 18:23:21

Ferencz Csaba a magyar férfi kosárlabda-válogatott egyik legjobbja volt a szerbek elleni Eb-nyolcaddöntőn. A triplaspecialista még nem tudja, folytatja-e a nemzeti csapatban.

kosárlabda férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb Ferencz Csaba

Kosár Eb: Fejvesztve nekiszaladtam a gyűrűnek – Hanga

2017-09-02 20:42:47

Mint ismert, a magyar férfi kosárlabda-válogatott második csoportmérkőzésén is kikapott az Európa-bajnokságon: Montenegró 72–48-ra győzte le a mieinket. A találkozó után Hanga Ádám önkritikusan értékelt az NSO Tv-nek Kolozsváron.

kosár Eb férfi kosárlabda-válogatott Vojvoda Dávid Perl Zoltán Montenegró Magyarország

Kosár Eb: Dobtam 20 pontot, de nem nagyon vigasztal – Vojvoda

2017-09-02 17:35:32

Mint ismert, a magyar férfi kosárlabda-válogatott második csoportmérkőzésén is kikapott az Európa-bajnokságon: Montenegró 72–48-ra győzte le a mieinket. A találkozó után a meccs legjobb magyarja, Vojvoda Dávid értékelt az NSO Tv Kolozsváron tartózkodó stábjának.

kosár Eb férfi kosárlabda-válogatott Vojvoda Dávid Perl Zoltán Montenegró Magyarország

Kosár Eb: „Felemelő érzés, hogy a szurkolók a vereség után is kiálltak mellettünk”

2017-09-02 17:09:37

Mint ismert, a magyar férfi kosárlabda-válogatott második csoportmérkőzésén is kikapott az Európa-bajnokságon: Montenegró 72–48-ra győzte le a mieinket. A találkozó után Perl Zoltán és Ferencz Csaba értékelt az NSO Tv Kolozsváron tartózkodó stábjának.

kosár Eb férfi kosárlabda-válogatott Perl Zoltán Montenegró Magyarország Ivkovics Sztojan

Férfi kosár: „Kint vagyunk az Eb-n? Csak nem rontjuk el!”

2016-09-11 09:27:00

Vojvoda Dávid és Hanga Ádám mellett a négy triplát értékesítő Ferencz Csaba is 18 pontig jutott a magyar férfi kosárlabda-válogatottban szombat este, ő is kulcsembere volt a briteket idegenben Eb-selejtezőn 88–80-ra legyőző, az Európa-bajnoki kvalifikációhoz karnyújtásnyira kerülő csapatnak. Rövid interjú a Nemzeti Sportból.

férfi kosárlabda-válogatott férfi kosárlabda Eb-selejtező Vojvoda Dávid Ferencz Csaba