Találatok a Falco KC Szombathely címkére

Találatok száma: 17

Férfi kosár NB I: Szolnokról igazolta utolsó légiósát a Falco

2017-07-31 13:28:43

A férfi kosárlabda NB I előző szezonjában ezüstérmet szerző Falco KC Szombathely hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Szolnoki Olajt elhagyó Milos Boriszov személyében megtalálta ötödik, egyben utolsó légiósát.

férfi kosár NB I  Szolnoki Olaj  Milos Boriszov  Falco KC Szombathely 

Férfi kosár NB I: megtartotta legjobbját a Falco

2017-07-19 19:23:19

A férfi kosárlabda NB I 2016–2017-es szezonjában második helyen végző Falco KC Szombathely szerződést hosszabbított legjobb játékosával, az amerikai Darrin Govensszel.

férfi kosárlabda NB I  férfi kosárlabda  Falco KC Szombathely  Darrin Govens 

Pezsgő, sör, szelfi – így ünnepelte a bajnoki címet az Alba Fehérvár

2017-06-19 03:29:18

férfi kosárlabda NB I  Váradi Benedek  Lóránt Péter  Keller Ákos  Keller Iván  Falco KC Szombathely 

Kosár: pezsgő, sör, szelfi – így ünnepelték a bajnoki címet

2017-06-19 03:11:58

A pezsgő már a lefújáskor durrant, aztán kartonostul érkeztek a dobozos sörök, villantak a telefonok, készültek a szelfik, önfeledten ünnepelt a férfi kosárlabda NB I idei bajnoka, az Alba Fehérvár. Lóránt Péter csapatkapitány bajban lett volna, ha a szurkolók még egy ruhadarabjára szemet vetettek volna, Keller Ákost megkoronázták, anyukájától gumicukrot kapott, testvére Iván pedig csakúgy, mint a Magyar Kupa-győzelem után, most is megkaparintotta a hálót. Ami neki legalább annyit ér, mint a bajnoki arany. A Falco játékosa, Váradi Benedek szerint az idő biztosan megszépíti az ezüstérmet.

férfi kosárlabda NB I  Váradi Benedek  Lóránt Péter  Keller Ákos  Keller Iván  Falco KC Szombathely 

Későn ébredt a Falco, bajnok az Alba Fehérvár

2017-06-18 17:54:27

A férfi kosárlabda NB I fináléjának mindent eldöntő mérkőzésén az Alba Fehérvár 78–71-re, összesítésben 3–2-re legyőzte a Falco KC Szombathelyt, ezzel az alap-, a középszakasz- és a Magyar Kupa-elsőség után a bajnokságban is az élen végzett.

kosár NB I döntő  férfi kosárlabda NB I  Falco KC Szombathely  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I – „Mentális erő és csapatjáték kell az Alba legyőzéséhez"

2017-06-17 01:26:58

férfi kosárlabda döntő  Váradi Benedek  Tóth Norbert  Falco KC Szombathely  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I: „Mentális erő és csapatjáték kell az Alba legyőzéséhez”

2017-06-17 01:14:34

Fantasztikus hangulatot varázsoltak a Falco KC Szombathely szurkolói az Arena Savariába a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzésén. A remekül játszó Tóth Norbert szerint meg sem fordult a fejekben, hogy a kiváló kezdés után az Alba Fehérvár megfordítsa az eredményt, mint tette azt a harmadik összecsapáson. A 18 pontot szerző Váradi Benedek az NSO TV stábjának elmondta: amit a mérkőzés előtt elterveztek, azt a pályán megvalósították. A bajnoki cím sorsa vasárnap, az ötödik meccsen dől el Székesfehérváron. 

férfi kosárlabda döntő  Váradi Benedek  Tóth Norbert  Falco KC Szombathely  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I: győzött a Falco, 5. meccs dönt a fináléban

2017-06-16 19:28:57

A férfi kosárlabda NB I fináléjának negyedik mérkőzésén a Falco KC Szombathely hazai pályán 82–69-re legyőzte az Alba Fehérvárt, így kiharcolta a mindent eldöntő 5. meccset.

férfi kosárlabda NB I  Falco KC Szombathely  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I: az Alba idegenben egyenlítette ki a döntőt

2017-06-10 16:38:37

A férfi kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén az Alba Fehérvár 75–65-re győzött Szombathelyen, ezzel 1–1-re módosította a finálé állását.

férfi kosár NB I  Falco KC Szombathely  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I: a Körmend a meccs kivizsgálását kéri a bírók miatt

2017-05-25 07:49:26

Miután a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében az Egis Körmend 89–88-ra kikapott a Falco otthonában, a háromszoros bajnok klub közleményt adott ki, melyben a játékvezetést nehezményezte.

kosárlabda  férfi kosár NB I  férfi kosár  Falco KC Szombathely  Egis Körmend 

Férfi kosár NB I: sorozatban negyedszer Olaj, vagy trónfosztás következik?

2017-05-07 11:55:04

Szerdán megkezdődik a férfi kosárlabda NB I rájátszása, amelyben az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb bajnoksága dől el. Hosszú idő után ez az első olyan szezon, amelynek nem a sorozatban hármat nyerő Szolnoki Olaj a legfőbb favoritja, a legnagyobb kihívók között ott van az alapszakasz győztese, az Alba Fehérvár, a tavalyi bronzérmes Egis Körmend, de a remek formában lévő Falco, ZTE páros is jó esélyekkel indul. Felvezetőnkben bemutatjuk, hogyan teljesítettek eddig a csapatok, mire és kikre érdemes figyelni a párharcok során, valamint hogy ki miben bízhat a továbbjutást illetően.

rájátszás  férfi kosárlabda  férfi kosár NB I  Zalakerámia ZTE KK  Szolnoki Olaj  PVSK-Pannonpower 

Férfi kosár NB I: az Alba Fehérvár kezdheti élről a rájátszást

2017-05-04 19:56:01

Izgalmasan alakult a középház középszakaszának utolsó fordulója, hiszen kis túlzással még bármilyen sorrend kialakulhatott volna. A csütörtök esti versenyfutásból az Alba Fehérvár és a Falco KC Szombathely jött ki győztesen.

férfi kosárlabda  férfi kosár NB I  ZTE kosárlabda  Falco KC Szombathely  Egis Körmend  Alba Fehérvár 

Férfi kosár NB I: a Falco simán, a Szolnok nehezen nyert

2017-04-30 19:52:10

A Falco KC Szombathely az Egis Körmend, a Szolnoki Olaj KK pedig az Alba Fehérvár ellen győzött a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, a felsőház 9. fordulójában.

kosárlabda  férfi kosár NB I  Szolnoki Olaj  Falco KC Szombathely  Egis Körmend  Alba Fehérvár 

Férfi kosárlabda: Clarence Gilbert szerződést kapott a Falcótól

2010-09-20 15:00:47

A Göcsej-kupán nyújtott teljesítményével meggyőzte a szombathelyi vezetőséget, így szerződést kapott a Falco-Szova élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatánál Clarence Gilbert.

kosárlabda  Falco KC Szombathely  Falco  Clarence Gilbert 

Akár még a bajnok szombathelyiek is búcsúzhatnak a rájátszástól

2009-04-14 04:00:23

Kevés olyan magyar bajnoki pontvadászat van, amelyben az alapszakasz hetedik helyezettje képes eljutni a bajnoki fináléig. Tavaly a férfi kosárlabda-bajnokságban a Körmendnek sikerült ez, és idén sem kizárt, hogy látunk hasonló bravúrt. Három fordulóval az alapszakasz vége előtt még nagyon sok minden változhat a tabellán. Akár a bajnok Falco is kiszorulhat a rájátszásból. Lehet számolgatni: kigyűjtöttük a férfibajnokság főszereplőinek hátralévő ellenfeleit a maradék három fordulóban.

  Zalakerámia-ZTE KK  Falco KC Szombathely 

Férfi kosárlabda NB I: szoros végjátékban győzött a Falco

2009-03-21 04:00:22

A végletekig kiélezett mérkőzésen az összességében tizenegy büntetőt hibázó Nyíregyháza már győztesnek látszott, de a végjátékban – játékvezetői hibák közepette – fordított a Falco. Az NYKK megóvja a mérkőzést, miután a 33. percben Darryl Hudsont nyilvánvaló ütése ellenére nem állították ki a játékvezetők.

férfi_kosárlabda_NB_I  Falco KC Szombathely 

Kosárlabda, férfi Uniqa NB I: 22 ponttal nyert a Falco

2008-02-29 00:00:30

Az Uniqa férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának huszadik fordulójában a Soproni sÖrdögök elleni hazai meccset sem bukta el a listavezető Falco KC Szombathely együttes, így biztosan őrzi előnyét a tabellán.

    alapszakasz    20. forduló