Találatok a Dorados de Sinaloa címkére

Találatok száma: 11

Mexikó: Maradona távozik klubjától, műteni kell

2019-06-14 08:27:28

Diego Maradona egészségügyi problémákra hivatkozva távozik a mexikói másodosztályú labdarúgócsapat, a Dorados de Sinaloa vezetőedzői posztjáról.

Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Mexikó: ismét elbukta az osztályozót Maradona csapata

2019-05-06 21:46:47

Diego Maradona vezetőedző mexikói labdarúgócsapata, a Dorados de Sinaloa idén sem jutott fel az élvonalba.

mexikói foci Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: újra nyertek, öltözői tánccal ünnepeltek Maradonáék

2019-02-12 14:59:02

Diego Maradona ismét bemutatta, tud ünnepelni. Az argentin legenda jelenleg a mexikói másodosztályú Dorados de Sinaolát irányítja vezetőedzőként, ám az utóbbi időben nem igazán ment a játék a csapatnak. Ám a hétvégén a Correcaminos UAT ellen megtört a jég, három elvesztett meccs után visszatalált a győzelem útjára a gárda, ezt pedig Maradona vezetésével óriási öltözői tánccal ünnepelte a csapat.

videó mexikói labdarúgás Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Edzősors: Maradona hosszabbított mexikói klubjával

2019-01-04 17:32:01

Diego Maradona a következő szezonban is a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dorados de Sinaloa vezetőedzője lesz, célja, hogy élvonalba kerüljön vele.

Mexikó Maradona Dorados de Sinaloa

Videó: Maradona megint alkotott, fotóst ütött, le kellett fogni

2018-12-03 11:35:22

Diego Maradonától hangos ismét a közép-amerikai sajtó. A korábbi legendás játékos, a jelenleg a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzője egy fotóst ütött meg, miután csapata vasárnap nem jutott fel az első osztályba.

Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: Maradonát interjúvolták, de meg sem tudott szólalni

2018-11-26 12:22:40

Diego Maradonának, a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzőjének a győztes meccs után tették fel a kérdést, hogy most, hogy Mexikóban dolgozik, mit gondol az ottani labdarúgásról. De az argentin legenda nem igazán tudta megfogalmazni gondolatait. Az 58 éves szakember szeptember eleje óta irányítja az együttest.

Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Mexikó: nem mindennapi átigazolásra készül Maradona

2018-11-21 17:45:34

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa nem mindennapi átigazolásra készül: sajtóhírek szerint a mexikói másodosztályban szereplő labdarúgócsapat szerződtetné a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprintert, Usain Boltot.

nemzetközi átigazolás Usain Bolt Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: tánc és éneklés, nagy bulit csaptak Maradonáék

2018-11-18 13:49:08

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa magyar idő szerint vasárnap hajnalban 1–0-ra nyert a Mineros de Zacatecas otthonában, ezzel bejutott a mexikói másodosztály Apertura-rájátszásának elődöntőjébe. A nagy siker után nem maradhatott el az ünneplés, amely Maradona aktív részvételével már az öltözőben elkezdődött.

mexikói bajnokság Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: Maradona meccs közben próbált meg telefonálni

2018-11-15 19:06:24

Mint ismert, Diego Maradona szeptember eleje óta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az argentin legenda együttese az Apertura-rájátszás kezdetén, magyar idő szerint csütörtök hajnalban a Mineros de Zacatecasszal találkozott. Maradona a párharc – 0–0-ra végződő – első felvonásán leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a mérkőzés hajrájában a kispadról próbált meg telefonálni – meglehetősen kevés sikerrel…

Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Mexikó: Maradonával együtt az első győzelem is megérkezett

2018-09-18 07:31:49

Megszerezte első győzelmét a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokság jelenlegi kiírásában Diego Maradona új csapata, a Dorados de Sinaloa, amely az argentin szakember bemutatkozó mérkőzésén hazai pályán 4–1-re nyert a sereghajtó Cafetaleros de Tapachula ellen.

Diego Maradona Dorados de Sinaloa Mexikó

Fehéroroszország: Bresztben semmit nem tudnak, várják Maradonát

2018-09-07 17:31:12

Magyar idő szerint csütörtök éjjel általános meglepetést okozott a nemzetközi sportvilágban, hogy Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett – legalábbis a mexikói klub bejelentése szerint. Fehéroroszországban például nagy szeretettel várják Maradonát, lévén május óta ő az élvonalban szereplő Dinamo Breszt klubelnöke – igaz, július végén két hét szabadságra ment.

Dorados de Sinaloa Dinamo Breszt Diego Maradona