Találatok a Donna de Varona címkére

Találatok száma: 3

MSÚSZ: Hosszú személyes történeteket osztott meg a Nők a sportban konferencián

2019-05-21 14:04:05

A 110 éves Magyar Sportújságírók Szövetsége jubileumi sportújságíró-kongresszusán Nők a sportban és a sportmédiában címmel rendeztek konferenciát. Ezen előadást tartott Hosszú Katinka is, aki elmondta, a tehetségtelennek tartott tinédzserből hogyan vált háromszoros olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszóvá. Továbbá megosztott egy személyes történetet arról, hogy az üzleti életben nőként nem mindig veszik komolyan.  

nők a sportban és a sportmédiában MSÚSZ Hosszú Katinka Donna de Varona Csisztu Zsuzsa

Tarlós István: A sport lehetővé teszi, hogy néhány órára elkezdjek élni

2019-05-17 11:35:48

Háromnapos nemzetközi kongresszust tart a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) a hétvégén Budapesten abból az alkalomból, hogy 110 évvel ezelőtt alakult meg a szervezet elődje, a Magyar Sport Hírlapírók Szindikátusa. A programsorozatra négy kontinens csaknem ötven országából érkeztek sportújságírók. A nemzetközi delegáció tagjait Tarlós István, Budapest főpolgármestere, Európa idei sportfővárosának első embere köszöntötte. 

Tarlós István Puskás Ferenc Magyar Sportújságírók Szövetsége MSÚSZ Kocsis Sándor Hosszú Katinka

„Egerszegi Krisztina nagyszerű, Hosszú Katinka fantasztikus”

2019-05-17 09:48:17

Budapesten tartott előadást Donna de Varona, aki olimpiai bajnok úszóként és az első női sporttelevíziósként is legenda. Beszélt nem mindennapi életéről, nehézségekről és leküzdésükről, valamint dicsérte két korszakos klasszisunkat, Egerszegi Krisztinát és Hosszú Katinkát.

úszás Donna de Varona