Találatok a Dobos Barna címkére

Találatok száma: 29

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

2018-09-07 13:45:05

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.

labdarúgó NB II edzőváltás edzősors Zoran Szpisljak Zoran Kuntics Véber György

NB II: kinevezték a Zalaegerszeg új vezetőedzőjét

2018-09-06 07:48:18

A labdarúgó NB II-ben harmadik helyen álló ZTE bejelentette, Dobos Barna lett a csapat új vezetőedzője.

ZTE NB II Dobos Barna

NB II: a 3. helyen állnak, de menesztették a ZTE edzőjét

2018-09-03 18:24:53

A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II-ben harmadik helyen álló ZTE vezetősége menesztette posztjáról Nagy Tamás vezetőedzőt. Értesülésünket a zalaegerszegi klub Facebook-oldala megerősítette. Úgy tudjuk, a szakembert Dobos Barna követi a kispadon.

Zalaegerszeg ZTE Nagy Tamás NB II Dobos Barna

NB III: a magyar harmadosztályból a holland élvonalba?

2018-06-01 22:40:44

Értesüléseink szerint a holland élvonalba feljutó Fortuna Sittard érdeklődik Dobos Áron, a labdarúgó NB III-ban szereplő Dunaújváros tehetsége iránt.

Fortuna Sittard Dunaújváros Dobos Áron Dobos Barna

NB II: a Dunaújvárost Dobos irányítja, a játékosok amatőrök

2016-02-12 16:49:43

Sajtótájékoztatón számolt be a klubot érintő változásokról és a csapattal kapcsolatos legfontosabb kérdésekről a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE vezetősége – számolt be róla a dunaujvaros.com.

Sallói István NB II Dunaújváros PASE Dunaújváros Dobos Barna

NB II: nagy a baj – visszaléphet a bajnokságtól a Dunaújváros

2016-01-16 11:49:37

A Dunaújváros lemondta a Vasas elleni, szombatra tervezett felkészülési meccsét. A Nemzeti Sport Online már december elején jelezte, hogy nagy gondok vannak a klubnál, és most Dobos Barna is nyíltan beszélt a problémákról – az is előfordulhat, hogy a csapat visszalép a bajnokságtól a tavaszi folytatás előtt.

NB II Dunaújváros Dobos Barna

NB II: valószínűleg Dobos lesz a Dunaújváros vezetőedzője

2016-01-02 09:08:06

Sallói István, a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE sportigazgatója elmondta, jó eséllyel házon belül oldják meg az Artner Tamás távozása miatt megüresedett vezetőedzői poszt betöltését.

Sallói István NB II Dunaújváros PASE Dunaújváros Dobos Barna Artner Tamás

Dunaújváros: Artner váltja Dobos Barnát a kispadon - hivatalos

2015-03-24 14:43:54

Az NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy – mint arról kedd délelőtt beszámoltunk – Artner Tamás váltja Dobos Barnát a vezetőedzői poszton. Artner segítője a Haladásnál a szombathelyiek volt másodedzője, a Szigetszentmiklós múlt héten menesztett trénere, Székely Tibor lesz.

edzőváltás NB I Dunaújváros PASE Dunaújváros Dobos Barna Artner Tamás

Dunaújváros: kedden kinevezik Artnert, Székely segíti

2015-03-24 09:14:27

Várhatóan Artner Tamást nevezi ki kedden új vezetőedzőnek az NB I-ben sereghajtó Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, segítője pedig az SZTK-Erimától a múlt héten menesztett Székely Tibor lesz – értesült a Nemzeti Sport.

edzőváltás Székely Tibor NB I Dunaújváros PASE Dunaújváros Dobos Barna

Dunaújváros: Orosz kiegyezne a Győr elleni 1-0-s győzelemmel

2015-03-19 18:27:51

Az NB I-ben sereghajtó Dunaújváros PASE a hét végi, 21. fordulóban a jó erőkből álló – viszont a gazdasági hátterét tekintve kérdőjeles jelennel, még inkább jövővel bíró – Győri ETO-t fogadja. A dunaújvárosi futballcsapat szakmai munkájának irányítója, Dobos Barna, valamint az együttes játékosa, Orosz Márk egyaránt bizakodó. Azzal viszont tisztában vannak mindketten: a védekezésükön és a helyzetkihasználásukon is javítaniuk kell a pontszerzéshez.

Dobos Barna Dunaújváros NB I Orosz Márk magyar foci

Dunaújváros: sportigazgatót és vezetőedzőt is keres az újonc

2015-03-18 20:59:54

Dobos Barna, a Dunaújváros PASE vezetőedzője, sportigazgatója és klubigazgatója a csapat napi életét alapjaiban érintő bejelentést tett: a jövőben nem tudja egy személyben ellátni ezeket a feladatköröket.

NB I Dunaújváros PASE Dunaújváros Dobos Barna

DPASE: sérülteket igazoltak, de hosszú távon gondolkodnak

2015-03-10 12:57:46

A labdarúgó NB I-ben szereplő újonc Dunaújváros vezetőedzője, Dobos Barna szerint anyagi lehetőségeikhez mérten megfelelően igazoltak a télen, bár tisztában vannak azzal, hogy ez inkább hosszú távon jelent erősítést a csapatnak.

magyar átigazolás labdarúgó NB I Vaskó Tamás Rafe Wolfe Goran Marics Dunaújváros

NB I: Böde elárulta, hogy mit veszített a góltalansággal

2015-03-01 22:28:10

„Súlyos” árat fizetett Böde Dániel, miután nem sikerült kapuba találni az FTC-ben a Dunaújváros elleni mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben. Értékelések.

videó Roland Lamah Nagy Gergely NSO Tv NB I Fradi

NB I: Gerával és Hajnallal talán mi nyerünk… - Dobos Barna

2015-03-01 20:40:54

Folytatódott a Ferencváros jó idei sorozata: a zöld-fehérek Roland Lamah találatával elhozták a három pontot Dunaújvárosból a labdarúgó NB I tizennyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón mindkét szakember kiemelte a Gera Zoltán, Hajnal Tamás kettős teljesítményét.

Thomas Doll Fradi Ferencváros FTC Dobos Barna

Dunaújváros: merész húzás Vaskó és Marics szerződtetése?

2015-02-20 09:08:49

A sikeres törökországi edzőtábor után már hazai környezetben folytatja a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros. Az NSO Tv meglátogatta az újonccsapatot.

magyar átigazolás NB I Dunaújváros Dobos Barna

Bekő: Embertelen körülmények közé kényszerítettek

2014-12-07 09:09:17

Robert Jarni a Pécs PAFC-tól elszenvedett veresége ellenére elégedetten nyilatkozott a baranyaiak játékáról, szerinte sokkal többet érdemelt volna szombaton a PMFC. A Haladás–Kecskemét meccs után mindkét edző kiemelte, hogy kegyetlen körülmények között kellett játszaniuk csapataiknak, de Bekő Balázs elismerte, hogy a Kecskemét hibát hibára halmozott az első félidőben, és már nem volt visszaút. Miriuta Vasile megígérte, hogy tavasszal a Győr győztes arcát is megismerik a nézők.

Szentes Lázár Robert Jarni NB I Miriuta Vasile Joan Carrillo Dobos Barna

NB I: Egyértelműen nyernünk kellett volna - Csábi József

2014-11-28 21:38:48

Egy kissé, és egy meglehetősen elégedett edző nyilatkozott a gól nélkül véget érő Dunaújváros–Budapest Honvéd NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a Duna TV-nek.

NB I Dunaújváros Dobos Barna Csábi József Budapest Honvéd

NB I: Teljesen mást játszott az Újváros, mint eddig - Artner

2014-10-17 21:36:45

Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője úgy érezte, megérdemelten győzte le a csapata a Haladást Nikházi Márk góljával 1–0-ra, de a hajrában tartott az egyenlítéstől.

Artner Tamás Dobos Barna Dunaújváros Haladás NB I