Találatok a Diego Maradona címkére

Találatok száma: 365

Videó: Maradona megint alkotott, fotóst ütött, le kellett fogni

2018-12-03 11:35:22

Diego Maradonától hangos ismét a közép-amerikai sajtó. A korábbi legendás játékos, a jelenleg a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzője egy fotóst ütött meg, miután csapata vasárnap nem jutott fel az első osztályba.

Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: Maradonát interjúvolták, de meg sem tudott szólalni

2018-11-26 12:22:40

Diego Maradonának, a Dorados de Sinaloa mexikói másodosztályú futballcsapat vezetőedzőjének a győztes meccs után tették fel a kérdést, hogy most, hogy Mexikóban dolgozik, mit gondol az ottani labdarúgásról. De az argentin legenda nem igazán tudta megfogalmazni gondolatait. Az 58 éves szakember szeptember eleje óta irányítja az együttest.

Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Mexikó: nem mindennapi átigazolásra készül Maradona

2018-11-21 17:45:34

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa nem mindennapi átigazolásra készül: sajtóhírek szerint a mexikói másodosztályban szereplő labdarúgócsapat szerződtetné a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprintert, Usain Boltot.

nemzetközi átigazolás Usain Bolt Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: tánc és éneklés, nagy bulit csaptak Maradonáék

2018-11-18 13:49:08

A szeptember eleje óta Diego Maradona irányításával készülő Dorados de Sinaloa magyar idő szerint vasárnap hajnalban 1–0-ra nyert a Mineros de Zacatecas otthonában, ezzel bejutott a mexikói másodosztály Apertura-rájátszásának elődöntőjébe. A nagy siker után nem maradhatott el az ünneplés, amely Maradona aktív részvételével már az öltözőben elkezdődött.

mexikói bajnokság Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Videó: Maradona meccs közben próbált meg telefonálni

2018-11-15 19:06:24

Mint ismert, Diego Maradona szeptember eleje óta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az argentin legenda együttese az Apertura-rájátszás kezdetén, magyar idő szerint csütörtök hajnalban a Mineros de Zacatecasszal találkozott. Maradona a párharc – 0–0-ra végződő – első felvonásán leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a mérkőzés hajrájában a kispadról próbált meg telefonálni – meglehetősen kevés sikerrel…

Mexikó Dorados de Sinaloa Diego Maradona

Mexikó: Maradona drogbárók földjén edzősködik

2018-11-14 09:46:15

„Szeretném látni a napot” – vallja Diego Maradona, aki tisztulni és dolgozni ment a közép-amerikai ország kábítószerközpontjaként emlegetett Sinaloába, a másodosztályú Doradoshoz.

Mexikó Diego Maradona

Argentína: Messi? Nem lehet vezér, ha 20-szor megy WC-re meccs előtt – Maradona

2018-10-13 17:28:49

Diego Maradona megint hozta a formáját. Az argentin legenda eredetileg szerette volna megvédeni a válogatottnál sokat kritizált Lionel Messit, a vége azonban az lett, hogy ő is elkezdte szidni az FC Barcelona klasszisát.

argentin válogatott Lionel Messi Diego Maradona Barcelona Argentína

Világfutball: „Az argentin futballban mindenért Messi a hibás”

2018-10-01 09:32:00

Diego Maradona azt tanácsolja Lionel Messinek, ne játsszon többet az argentin labdarúgó-válogatottban azután, hogy sokan őt hibáztatták a dél-amerikaiak gyenge világbajnoki szereplése miatt.

argentin válogatott Lionel Messi Diego Maradona Argentína

FFT: Maradonát csodáltam, Maldini volt a legnagyobb – Ronaldinho

2018-09-26 18:24:04

A brazil világbajnok nagyinterjút adott a FourFourTwo magazinnak, az olvasók kérdéseire válaszolt.

Ronaldinho Paolo Maldini FourFourTwo FFT Diego Maradona

Mexikó: Maradonával együtt az első győzelem is megérkezett

2018-09-18 07:31:49

Megszerezte első győzelmét a mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokság jelenlegi kiírásában Diego Maradona új csapata, a Dorados de Sinaloa, amely az argentin szakember bemutatkozó mérkőzésén hazai pályán 4–1-re nyert a sereghajtó Cafetaleros de Tapachula ellen.

Diego Maradona Dorados de Sinaloa Mexikó

Mexikó: Maradonát bemutatták, táncolt a közönségnek – kép

2018-09-11 14:37:43

Mint ismert, az argentin labdarúgás korábbi világklasszisa, Diego Maradona úgy döntött, folytatja eddig nem túl sikeres edzői karrierjét, s a mexikói másodosztályú Dorados de Sinaloánál vállal munkát. A szakember már az első edzését is megtartotta a csapatnál – miközben elvileg továbbra is a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke… Maradona először sajtótájékoztatón vett részt. 

mexikói labdarúgás Dorados de Sinaola Diego Maradona

Fehéroroszország: Bresztben semmit nem tudnak, várják Maradonát

2018-09-07 17:31:12

Magyar idő szerint csütörtök éjjel általános meglepetést okozott a nemzetközi sportvilágban, hogy Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett – legalábbis a mexikói klub bejelentése szerint. Fehéroroszországban például nagy szeretettel várják Maradonát, lévén május óta ő az élvonalban szereplő Dinamo Breszt klubelnöke – igaz, július végén két hét szabadságra ment.

Dorados de Sinaloa Dinamo Breszt Diego Maradona

Mexikó: „Üdvözöljük a nagy halat!” – Maradona edzőnek állt

2018-09-07 10:30:25

Az argentinok korábbi világklasszisa, Diego Maradona a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa labdarúgócsapatának vezetőedzője lett. „Üdvözöljük Diegót, a nagy halat!” – írta az egyesület a közösségi csatornáján az 57 éves szakembert köszöntve.

mexikói labdarúgás mexikói bajnokság Mexikó Dorados de Sinaola Diego Maradona

Maradona és a szatmári lengető – interjú Pál István „Szalonnával”

2018-08-28 11:17:39

Ellenállhatatlan csatártrükkjeit a néptáncból merítette, nagy álmát teljesítve játszhatott a Népstadionban, Steven Gerrard aláírt mezét pedig majdnem annyira becsüli, mint a viski paprikás füstölt szalonnát. Pál István „Szalonna” Liszt Ferenc-díjas népzenész 1980-ban látta meg a napvilágot Kárpátalján, sokáig futballistának készült, ám a családi hagyományt folytatva végül a zenében kamatoztatta kivételes ritmusérzékét. A Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője azt is elárulta, mi köze Maradonának a szatmári lengetőhöz.

labdarúgás Pál István Diego Maradona

Breszt: Maradona egy hónapja két hét szabadságra ment…

2018-08-20 16:49:05

Diego Maradonát július 16-án nevezték ki a fehérorosz Dinamo Breszt elnökévé. Az argentin legenda ezt követően néhány napot eltöltött új munkahelyén, de július 22-én közölte, két hétre szabadságra megy. Fehéroroszországban azóta sem látták, viszont az argentin harmadosztály nyitányán világbajnoki önmagát idézte!

Dinamo Breszt Diego Maradona

Argentína: Maradonáék nagy bejelentést tettek

2018-07-27 10:55:32

Az 57 esztendős Diego Maradona megkérte barátnője, a 28 éves Rocio Olivia kezét.

Rocio Olivia Diego Maradona

Újpest: A vb miatt 45 évesen is visszatérnék a válogatottba – Kabát Péter

2018-07-19 08:20:53

Már nem profi labdarúgóként, hanem az Újpest FC sportkoordinátoraként tevékenykedik a magyar futballban Kabát Péter. A korábbi kiváló csatárral beszélgettünk a Café Five-ban kedvenc klubja nemzetközi szerepléséről (mellyel kapcsolatban elárulta, hogy szurkol a Fradinak is), Cristiano Ronaldóról és a Juventusról, valamint természetesen a nemrég véget ért világbajnokságról is: Neymarról, Lionel Messiről és Diego Maradonáról is elmondta őszinte véleményét. És hogy 45 évesen miért térne vissza Kabát a válogatottba? Nézze meg az NSO Tv videójában!

Újpest labdarúgó NB I foci vb 2018 Neymar Lionel Messi Kabát Péter

Breszt: úgy fogadták Maradonát, mint egy tábornokot – fotók

2018-07-17 08:02:12

A Dinamo Breszt hétfőn bemutatta Diego Maradonát a szurkolóinak. Korábban beszámoltunk róla: az argentin világbajnok három évre szóló szerződést kötött, ő lesz a fehérorosz labdarúgócsapat elnöke.

Dinamo Breszt Diego Maradona

Azt hiszi, Neymar fetrengése a legviccesebb vb-pillanat? Ugyan... Mutatjuk!

2010-05-31 10:41:45

A futball nem élet és halál kérdése, sokkal több annál – vélik sokan világszerte, a hondurasi zugkocsmáktól a kormányülésekig, ha a labdarúgás fontosságáról értekeznek. A futball ünnepei közül is kiemelkedik a világbajnokság, amelyet megnyerni vagy elbukni korszakot meghatározó esemény: tízmilliók ünnepelnek önfeledten siker esetén, de százezrek ontanák a kapitány vérét ellenkező esetben; kedvencekből állócsillagok lesznek, vagy egyéni sorsok mennek tönkre egy-egy kudarc miatt. Most azonban a sportág szórakoztatóbb oldalára koncentrálunk: a labdarúgó-világbajnokságok megmosolyogtató eseményeiből készítettünk csokrot. Tudjuk: a humor sem élet és halál kérdése, sokkal kevesebb annál. De nélküle elviselhetetlen az előző kettő... 

vb-történet vb-történelem vb-sztorik vb 2018 vb 2014 vb 2010