Találatok a Dawid Kubacki címkére

Találatok száma: 5

Síugró-vk: Kubacki nem akadt legyőzőre Titisee-Neustadtban

2020-01-20 00:50:01

A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szombati verseny után vasárnap is a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg a japán Kobayasi Rjoju és a szlovén Timi Zajc előtt.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Síugró-vk: Kubacki Titisee-Neustadtban sem talált legyőzőre

2020-01-19 03:40:47

A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a japán Kobajasi Rjoju előtt.

síugró-vk síugrás Dawid Kubacki

Négysáncverseny: Kubacki mindent vitt Bischofshofenben

2020-01-06 19:28:52

Az ausztriai Bischofshofenben befejeződött a 2019–2020-as Négysáncverseny. A versenyt és az összetett győzelmet is a lengyel Dawid Kubacki szerezte meg, így nem fordult elő az a példátlan eset, hogy olyan síugró nyerje meg az aranysast, aki egyetlen versenyt sem nyert meg a vonatkozó négyből.

síugró-vk síugrás Négysáncverseny Dawid Kubacki

Északisí-vb: Klaebo a váltóban adta vissza a „pofont” Usztyugovnak

2019-03-01 16:01:29

Az ausztriai Seefeldben a férfi sífutók 4x10 kilométeres váltóversenyével folytatódott az északisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvégok szerezték meg az oroszok és a franciák előtt. A norvégoknak ez volt a tizedik aranyérmük a világbajnokságon. A férfi sífutó versenyszámokban eddig százszázalékosak: ötből ötöt nyertek meg. A síugrók normál sánc-versenyén a lengyel Dawid Kubacki diadalmaskodott.

északisí-vb síugrás sífutás Dawid Kubacki

Síugró-vk: megszakadt Kobajasi győzelmi sorozata

2019-01-13 19:07:49

Az olaszországi Val di Fiemmében folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyen a lengyel Dawid Kubacki szerezte meg az aranyérmet. Ugyanitt a német Vinzenz Geiger nyerte meg az északiösszetett-versenyt.

északi összetett síugró-vk síugrás Vinzenz Geiger Dawid Kubacki