Találatok a Davis-kupa címkére

Találatok száma: 595

Tenisz: a Davis-kupa döntőjét sem rendezik meg 2020-ban

2020-06-26 15:25:23

A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) pénteki döntése értelmében elmarad a Davis-kupa novemberi, madridi döntője, amelybe a magyar válogatott is bejutott.

tenisz koronavírus Madrid ITF Davis-kupa

Tenisz: „A vidéki bázisoknak óriási szükségük van a támogatásra”

2020-06-03 10:03:03

Elsőként a békére, az átláthatóságra és a vidéki klubok támogatásra koncentrálna a korábbi válogatott játékos, Bardóczky Kornél, aki akár Lázár Jánossal is  megmérkőzne az elnöki pozícióért, de a párbeszédtől sem zárkózik el.

tenisz Magyar Teniszszövetség Davis-kupa Bardóczky Kornél

Tenisz: a Barca sztárja pesszimista a Davis-kupával kapcsolatban

2020-05-11 12:42:31

Gerard Piqué bevallotta, pesszimista az idei tenisz Davis-kupa megrendezésével kapcsolatban, miután a koronavírus-járvány miatt Spanyolországban korlátozások vannak érvényben a rendezvények látogatottságát illetően.    

tenisz Gerard Piqué Davis-kupa Barcelona

Tenisz: a járvány miatt Zverev az idén megfontolná a Dk-szereplést

2020-04-27 13:54:44

Kritikái ellenére mégis fontolóra venné a részvételt a Davis-kupában Alexander Zverev, a férfi tenisz-világranglista hetedik helyezettje.

koronavírus Davis-kupa Alexander Zverev

Tenisz: ingyen elérhetőek az elmúlt 25 év legjobb Fed-kupa-meccsei

2020-04-17 10:27:35

Miután élő mérkőzéseket jelenleg nem lehet nézni, megnyitja a szurkolók előtt Fed-kupa- és Davis-kupa-videoarchívumát a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF).

tenisz Fed-kupa Davis-kupa

Tenisz: Nem tudjuk, mikor lesz folytatás – Köves Gábor

2020-04-09 18:15:46

A magyar tenisz Davis-kupa-válogatottat irányító Köves Gábor szerint a játékosok számára a jelenlegi helyzetben az a legrosszabb, hogy nem tudják, mikor lesz folytatás.

tenisz Magyarország Köves Gábor Davis-kupa

Davis-kupa: a 28-szoros bajnok és a 2018-as győztes ellen Fucsovicsék

2020-03-12 17:08:55

Csütörtökön Londonban megtartották a teniszezők Davis-kupájának csoportbeosztását, a magyar csapat a harmadik kalapból kikerülve a 2018-as bajnok horvát és a 28-szoros győztes ausztrál válogatottal került egy trióba.

tenisz Fucsovics Márton Davis-kupa Balázs Attila

Davis-kupa-döntő: a harmadik kalapból sorsolják a mieinket

2020-03-09 19:29:35

Hétfőn a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) közzétette a Davis-kupa novemberi döntőjének kiemelési sorrendjét: eszerint Magyarország – többek között Ausztriával és Csehországgal együtt – a harmadik kalapból várja majd a férfi teniszválogatottak patinás tornájának március 12-i, londoni sorsolását.

tenisz Davis-kupa

Davis-kupa: ez vár a magyar válogatottra Madridban

2020-03-07 22:08:07

A magyar férfi teniszválogatott az elvesztett páros mérkőzés után a két egyéni összecsapás megnyerésével legyőzte Belgiumot, ezzel bejutott a Davis-kupa fináléjába, amelyet novemberben rendeznek Madridban. Megmutatjuk, mi vár Fucsovics Mártonékra a fináléban.

tenisz Magyarország Fucsovics Márton Davis-kupa Balázs Attila

Dk: Kidobtam 3 ütőmet, 1 pár cipőmet, de mindenemet odaadtam volna – Fucsovics

2020-03-08 01:07:17

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! A találkozó után az NSO Tv stábja beszélgetett a teniszezővel.

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: csak Csehország és Ecuador nyert idegenben a selejtezőben

2020-03-07 21:16:07

A véget ért 12 párharcból csupán Csehország és Ecuador jutott tovább idegenben a tenisz Davis-kupa selejtezőjében.

Davis-kupa tenisz

Davis-kupa: Most az egyszer jót tett, hogy eltörtem az ütőmet – Fucsovics

2020-03-07 20:40:37

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Így értékelt Fucsovics Márton a sikere után.

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: tombolt a Főnix Csarnok, amikor Fucsovics győzött – videó

2020-03-07 19:41:03

A tenisz Davis-kupa Debrecenben zajló selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Nézze meg videón, hogyan ünnepelte a debreceni közönség a csapattal a sikert!

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs

2020-03-07 18:16:39

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét. Balázs így értékelt a meccse (egészen pontosan Fucsovics Márton első játszmája) után.

videó magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz NSO Tv

Irány Madrid! Fucsovics legyőzte Bemelmanst, DK-döntőben a csapat!

2020-03-07 16:31:37

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott jut be a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 csapata között!

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Ruben Bemelmans Fucsovics Márton

Davis-kupa: Balázs nyert, az ötödik meccs dönt

2020-03-07 16:10:33

Balázs Attila 6:3, 6:0-ra nyert Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén.

Davis-kupa Balázs Attila

Éles lesz az utolsó meccs: Balázs szenzációs játékkal győzött

2020-03-07 14:32:53

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét.

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Kimmer Coppejans Davis-kupa

Hiába vezettek Balázsék, a belgák fordítottak és előnybe kerültek

2020-03-07 11:43:52

Ismét lépéselőnybe került a belga férfi teniszválogatott a Davis-kupa selejtezőjében, miután szombaton a napi első meccsen a párosok küzdelmét a Sander Gille, Joran Vliegen duó két órán át tartó küzdelemben, döntő szettben megnyerte.

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Fucsovics Márton Davis-kupa