Találatok a CSM Bucuresti címkére

Találatok száma: 279

Női kézi: a CSM játékosai megkapták decemberi fizetésüket

2020-03-27 15:53:44

Megkapták decemberi fizetésüket a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai, így a román klubot nem fenyegeti az a veszély, hogy a tartozások miatt a sportolók szerződésük érvénytelenítését kérjék a szövetségtől. Egybehangzó sajtóinformációk szerint a román főváros vezetése által finanszírozott klub pénteken 130 600 eurót fizetett ki játékosainak, ám a Digisport értesülései szerint a szakmai stábnak már nem jutott pénz. 

női kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi: a CSM Bucuresti felfüggesztette működését

2020-03-25 13:58:21

A vészhelyzet adta lehetőséggel élve felfüggesztette tevékenységét a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata – közölte a bukaresti klub a hivatalos honlapján.

női kézilabda CSM Bucuresti

Kézilabda: szerdán széteshet a CSM Bucuresti – sajtóhír

2020-03-24 18:56:44

Egyetlen nap választja el a széteséstől a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát, mivel a klubot birtokló bukaresti városvezetés immár négyhavi bérrel tartozik a játékosoknak – állítja a Prosport román sportportál, amely szerint március 25-től a sportolóknak jogukban áll majd szerződésük felbontását kérni.

női kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi: egymásnak estek az edzők a CSM és a Valcea rangadójának végén

2020-03-11 23:57:36

Feszült hangulatban ért véget a CSM Bucuresti és a Valcea rangadója szerdán a román női kézilabda-bajnokságban. A bukarestiek 23–22-es sikerét hozó, zárt kapuk mögött lejátszott találkozó lefújását követően a hazaiak másodedzője, Per Johansson és a vendégek szakvezetője, Florentin Pera esett egymásnak, a tumultusba a játékosok is bekapcsolódtak.

női kézilabda Valcea Románia Per Johansson Florentin Pera CSM Bucuresti

Női kézi BL: ekkor játszik a Győr a CSM-mel – menetrend

2020-03-10 16:22:34

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének menetrendjét. A címvédő Győri Audi ETO KC április ötödikén játssza a CSM Bucuresti elleni párharc első, bukaresti felvonását, a győri visszavágóra április 11-én kerül sor – tájékoztatott a gyorietokc.hu.

női kézi BL Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

Női kézi BL: vb-ezüstérmes spanyolt igazolt a CSM Bucuresti

2020-02-28 13:55:39

Női kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő CSM Bucuresti hivatalos honlapján jelentette be a Nantes Atlantique Handball balátlövőjének, Alexandrina Cabral Barbosának az érkezését.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi BL: kikapott Bukarestben a Fradi, és kiesett

2020-02-21 19:06:07

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros kikapott a CSM Bucuresti otthonában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább a csoportjából.

női kézilabda BL női kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Megverte a CSM Bucuresti a Fradit, kiesett a magyar csapat

2020-02-21 10:35:48

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros 27–24-re kikapott a CSM Bucuresti otthonában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább a csoportjából.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL közvetítés FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi BL: „Bosszút akarok állni” – Neagu visszavágna az FTC-nek

2020-02-21 12:57:18

A CSM Bucuresti-nél nem feledték el a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulóban elszenvedett kiütéses vereséget: a Ferencváros esélyt sem adott a román csapatnak, amelynél most bosszúra készülnek.

női kézilabda BL női kézi BL kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria Cristina Neagu CSM Bucuresti

Mesterien csiszolt gyémánt Bukarest külvárosából: Cristina Neagu

2020-02-17 18:54:47

Aki temetni készült a CSM Bucuresti-et az FTC elleni vesszőfutása nyomán, alig egy hét múlva dobhatta is a sutba a könnyes búcsúztató szavakat. Cristina Neagu 14 gólt lőve a Metz csapatának újra feltámasztotta a román együttes Bajnokok Ligája-reményeit. Aztán újabb egy hét múlva ugyanennyit lőtt a norvég Vipersnek is… Életpálya, amely a bukaresti külvárosból indult, és négyszer is feljutott a világ legjobb játékosának „kilátójára”.

női kézilabda világbajnokság női kézilabda BL NS Hosszabbítás FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi: Neagu hosszabbított, Johansson visszatér, Dembélé érkezik

2020-02-18 18:42:42

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapata meghosszabbította Cristina Neagu szerződését – adta hírül a klub a hivatalos honlapján. Később több korábbi hír is megerősítést nyert: Per Johansson másodedzőként tér vissza a román csapathoz, míg a francia Siraba Dembélé valóban aláírt. 

női kézilabda kézilabda átigazolás Siraba Dembélé Per Johansson Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi: Johansson furcsa szerepben térhet vissza Bukarestbe

2020-02-14 15:43:58

Főnökének a főnöke lehet a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának edzője, Adrian Vasile, amennyiben igazak a Handbalmania portál információi, és a román klub ismét alkalmazza a svéd Per Johanssont.

női kézilabda Per Johansson CSM Bucuresti Adrian Vasile

Női kézi: ezért igazol Lekics Bukarestből Podgoricába

2020-02-09 16:15:59

Mint beszámoltunk róla, Andrea Lekics a nyáron elhagyja a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát, és a Buducsnoszt Podgoricában folytatja. A 32 éves szerb válogatott irányító a montenegrói Vijesti-nek adott interjúban világította meg döntése hátterét.

női kézilabda kézilabda átigazolás CSM Bucuresti Buducsnoszt Podgorica Andrea Lekics

Női kézi BL: 14 gól Neagutól, feltámadt a CSM Bucuresti

2020-02-02 16:27:00

A Ferencvárostól elszenvedett kiütéses vereség után magára talált a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, és a Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában hazai pályán a 14 gólig jutó Cristina Neagu vezérletével 32–27-re legyőzte az eddig veretlen francia Metzet.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Metz Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézilabda BL: Bíró Blanka lett a forduló legjobbja

2020-01-31 16:22:09

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros 33–23-ra legyőzte a CSM Bucuresti-et. A szenzációs sikerhez nagyban hozzájárultak Bíró Blanka bravúrjai: a magyar kapus 28 lövésből kilencet védett, így 32 százalékos védési hatékonysággal zárt – nem csoda, hogy az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF) őt választották meg a forduló legjobb játékosának.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti Bíró Blanka

Női kézi BL: Kovacsics gólja és Bíró Blanka is a legjobbak között

2020-01-27 13:16:54

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria legyőzte hazai pályán a CSM Bucuresti-et. A zöld-fehérektől Kovacsics Anikó és Bíró Blanka is bekerült a forduló legjobbjait felvonultató összeállításokba az európai szövetségnél (EHF).

női kézi BL Kovacsics Anikó FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti Bíró Blanka

Női kézi BL: a CSM továbbjutását féltik Bukarestben az FTC sikere után

2020-01-26 10:58:23

Megalázva Magyarországon címmel számolt be Románia egyetlen sportlapja, a Gazeta Sporturilor a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának a Ferencváros ellen elszenvedett 33–23-as vereségéről. A tudósítás szerint a CSM „katasztrofális mérkőzést” játszott egy olyan ellenfél otthonában, amely ellen korábban minden találkozóját megnyerte a Bajnokok Ligájában.

női kézi BL lapszemle FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda FTC CSM Bucuresti

Női kézi BL: nem lehet megunni Bíró Blanka bravúrjait – videó

2020-01-26 09:50:47

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros 33–23-ra legyőzte a CSM Bucuresti-et. A szenzációs sikerhez nagyban hozzájárultak Bíró Blanka bravúrjai: a magyar kapus 28 lövésből kilencet védett, így 32 százalékos védési hatékonysággal zárt.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Kovacsics Anikó FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi BL: az FTC alaposan elpáholta a CSM Bucuresti-et

2020-01-25 17:34:47

Szenzációsan kezdett a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros, amely esélyt sem adott a CSM Bucuresti-nek: a zöld-fehérek már a szünetben is kilenc góllal vezettek, a végére már csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a különbség a két csapat között. Elek Gábor csapata végül 33–23-ra nyert, igaz, ehhez kellett a románok meglepően gyenge játéka.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Álomjáték kezdésnek, az FTC kiütötte a CSM Bucuresti-et

2020-01-24 14:09:22

Szenzációsan kezdett a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Ferencváros, amely esélyt sem adott a CSM Bucuresti-nek: a zöld-fehérek már a szünetben kilenc góllal vezettek, a végére csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a különbség a két csapat között. Elek Gábor együttese végül 33–23-ra nyert, igaz, ehhez kellett a románok meglepően gyenge játéka.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti