Találatok a CSM Bucuresti címkére

Találatok száma: 238

Női kézi: a négy hónap után menesztett edző beperelte a CSM-et

2019-06-01 00:55:52

Magnus Johansson bírósághoz fordult, miután kirúgása után nem kapta meg a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a szerződése szerint neki járó összeget.

női kézilabda Magnus Johansson CSM Bucuresti

Női kézi: a CSM új edzője szerint ismét a világ legjobbjai lesznek

2019-05-24 12:18:54

A román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, hogy a válogatott irányítását is átvevő svéd Tomas Ryde lesz a nyártól az új vezetőedző. Az 59 éves szakember kétéves szerződést írt alá.  

női kézilabda Tomas Ryde CSM Bucuresti

Női kézi: Neagu új szerződést írt alá Bukarestben – hivatalos

2019-05-21 17:58:42

A román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy legnagyobb sztárja, a jelenleg térdműtétből lábadozó Cristina Neagu újabb egy évre szóló szerződést írt alá.

női kézilabda kézilabda átigazolás Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi: utazás saját kocsikkal, majd súlyos CSM-vereség

2019-05-05 14:02:12

Egyre távolabb a román bajnoki cím a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától, miután több kulcsjátékosa hiányában csúnya vereségbe szaladt bele a Gloria Buzau otthonában. Mondjuk már a találkozó felvezetése sem volt profi csapattól megszokott a bukaresti sztárcsapat részéről.

női kézilabda Valcea CSM Bucuresti

Női kézi BL: kettős győzelemmel ment tovább a Metz és a Vipers

2019-04-13 21:31:49

Nem történt meglepetés a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágóin. A Győri Audi ETO és a Fradit búcsúztató Rosztov-Don mellett a francia Metz és a norvég Vipers Kristiansand jutott be a május 11-12-i, budapesti final fourba.

Vipers Kristiansand Metz CSM Bucuresti Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: idén még nem kaptak fizetést a CSM játékosai

2019-04-09 08:29:16

Három hónapja nem kaptak fizetést a CSM Bucuresti játékosai, de a klubnál hosszabb ideje játszók szerint ebben semmi meglepő nincs, csupán a nyáron érkezetteknek, Andrea Lekicsnek vagy Jovanka Radicsevicsnek kellett elmagyarázni a miértet. Jövőre 25 százalékkal kisebb lehet a klub büdzséje.

női kézilabda női kézi BL kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi BL: a CSM edzője szerint szégyenletes volt a bíráskodás

2019-04-06 12:12:40

Mint beszámoltunk róla, nehéz helyzetbe került a CSM Bucuresti a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a negyeddöntő első meccsén ötgólos hátrányba került a francia Metzcel szemben. A román csapatot irányító Dragan Djukics elismerte, hogy jobb volt az ellenfél, ugyanakkor kijelentette, a találkozón közreműködő osztrák játékvezetői kettős nem nőtt fel a feladathoz.

női kézilabda női kézi BL Metz Dragan Djukics CSM Bucuresti

Női kézi BL: a Metz vélhetően már Bukarestben eldöntötte a továbbjutást

2019-04-05 19:43:27

Nem sikerült megismételnie a tavalyi bravúrt a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának, amely 2018 tavaszán tizenhárom gólos győzelmet aratott a Metz ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ezúttal az esélyeknek megfelelően a franciák voltak jobbak, és 31–26-os sikerükkel nyugodtan várhatják a jövő heti hazai visszavágót.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Metz CSM Bucuresti

Női kézi: fordulat, Neagu mégis a CSM Bucuresti-ben marad

2019-03-28 16:24:41

Bár úgy tűnt, más lesz az ügy kimenetele, Cristina Neagu mégis a CSM Bucuresti kézilabdázója marad – erősítette meg a román médiának Gabriela Szabo, a bukaresti klub sportigazgatója.

női kézi BL Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézilabda: Dragana Cvijics idénye véget ért – lapértesülés

2019-03-26 10:09:04

A Gazeta Sporturilor információja szerint véget ért Dragana Cvijics idénye, a CSM Bucuresti szerb válogatott beállója térdproblémák miatt nem léphet pályára a bajnokság és a Bajnokok Ligája hátralévő mérkőzésein.

női kézilabda BL kézilabda Paula Ungureanu Dragana Cvijics CSM Bucuresti

Női kézi: szélsőt „cserélhet” egymással a Podgorica és a CSM

2019-03-17 10:16:01

Montenegrói sajtóhírek szerint a nyártól a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Itana Grbics. A 22 éves balszélső pótolhatja az ellenkező utat bejáró Majda Mehmedovicsot a román csapatban.

női kézilabda kézilabda átigazolás Itana Grbics CSM Bucuresti Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: négy év után bukhatja a bajnoki címet a CSM Bucuresti

2019-03-13 22:02:41

Négy év egyeduralom után bukhatja a román bajnoki címet a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata.

Románia CSM Ramnicu Valcea CSM Bucuresti női kézilabda

Női kézi: „Mégis nekem, Nora Mörknek fáj a legjobban”

2019-03-12 22:46:26

A norvég Aftenposten lap péntekenként megjelenő mellékletében hosszú riportot közölt a rehabilitációja végén járó Nora Mörkkel. A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát az idény végén elhagyó jobbátlövő szeme előtt csak egy cél lebeg, hogy újra a világ legjobb játékosa legyen.

női kézilabda Nora Mörk Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti

Női kézi: „Nem hiszem, hogy Neagu Bukarestben marad”

2019-03-11 21:03:04

Román sajtóhírek szerint Cristina Neagu havi 17 366 eurós fizetést kap, de 20-21 ezer eurót szeretne az új idényben, ezt azonban a CSM Bucuresti, illetve a város nem szeretné megadni neki. A ProSportnak a kétszeres olimpiai bronzérmes Vasile Stinga úgy nyilatkozott, a klub gyengén igazolt a következő szezonra.

kézilabda Vasile Stinga Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi BL: Radicsevics beolvasott társainak a meglepő iksz után

2019-03-09 10:14:56

Mint tegnap beszámoltunk róla, a több kulcsjátékosát nélkülöző CSM Bucuresti gyenge második félidei játékával csupán döntetlenre volt képes hazai pályán a csoportutolsó német Thüringer HC ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában, így lehet, hogy csak negyedikként végez a középdöntőben. A román csapat montenegrói jobbszélsője, Jovanka Radicsevics rendkívül csalódottan értékelt a találkozó után, és néhány társa hozzáállását kritizálta.

női kézilabda női kézi BL Thüringer HC Jovanka Radicsevics CSM Bucuresti

Női kézi BL: feltámadt a THC, még előzhet a Fradi

2019-03-08 18:26:29

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a CSM Bucuresti hazai pályán nagyon elrontotta a második félidőt a német Thüringer HC ellen, és biztos előnyét leadva végül a döntetlennek is örülhetett. Mindez azt jelenti, hogy ha a Ferencváros vasárnap legyőzi a Krim Ljubljanát, akkor a románokat megelőzve a harmadik helyen végez.

női kézilabda női kézi BL Thüringer HC FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi: „Neagunak nagyon jó ajánlata van a Bresttől”

2019-03-08 18:09:16

Herbert Müller, a Thüringer HC női kézilabdacsapatának vezetőedzője a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt beszélt a románok legnagyobb sztárja, Cristina Neagu helyzetéről.

női kézilabda kézilabda átigazolás Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi: „Néhány játékos Neagu miatt játszik Bukarestben”

2019-03-05 15:57:04

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszis beállója, a közelmúltban hosszabbító Dragana Cvijics reményét fejezte ki, hogy a jelenleg sérülésből lábadozó Cristina Neagu hosszabbít, ugyanis elmondása szerint több társa is a balátlövő miatt választotta a bukaresti együttest.  

női kézilabda Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi: öt NB I-es játékossal erősített a CSM Bucuresti

2019-03-01 12:46:04

A CSM Bucuresti hivatalosan is bejelentette új igazolásait a 2019–2020-as idényre, így az eddig is tudni vélt pletykákból valóság lett. Nora Mörk mellett a román női kézilabdacsapatban folytatja pályafutását a győri Crina Pintea, a kisvárdai Andrea Klikovac, illetve a siófoki Denisa Dedu és Gabriela Perianu.

kézilabda átigazolás Tomas Ryde Nora Mörk Linea Torstensson Laura Chiper Gabriela Perianu

Női kézi: egy kérése volt a Győrnek, Mörk nem fogadta el

2019-02-28 16:46:35

A játékos után jelenlegi klubja, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata is bejelentette, hogy Nora Mörk az idény végén távozik, és a román CSM Bucuresti-ben folytatja a pályafutását.

női kézilabda kézilabda átigazolás Nora Mörk Győri Audi ETO KC CSM Bucuresti