Találatok a CSM Bucuresti címkére

Találatok száma: 299

Női kézi BL: a győzelem megvan, a pénzre még várnak a CSM-játékosok

2020-10-19 09:49:07

„Tiszteljétek a munkánkat!” és „Tartsátok be az ígéreteiteket!” feliratú pólókban álltak ki a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés bemutatására, így tiltakozva a román klubnál lassan megszokottá vált elmaradt fizetések miatt.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi BL: kikapott Bukarestben a Ferencváros

2020-10-18 17:31:20

A nem várt esbjergi diadal után a Ferencváros női kézilabdacsapatára újabb, talán a legutóbbinál is nagyobb erőpróba várt, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a román fővárosba látogatott, ahol a CSM Bucuresti volt az ellenfele. Bár az FTC jól tartotta magát és kevés gólt kapott, a vereséget nem kerülhette el.

női kézilabda Bajnokok Ligája Fradi kézilabda Ferencváros CSM Bucuresti

Bukarestben tisztes helytállásra futotta a tartalékos FTC-től

2020-10-18 15:31:11

A nem várt esbjergi diadal után a Ferencváros női kézilabdacsapatára újabb, talán a legutóbbinál is nagyobb erőpróba várt, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a román fővárosba látogatott, ahol a CSM Bucuresti volt az ellenfele. Bár az FTC jól tartotta magát és kevés gólt kapott, a vereséget nem kerülhette el.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi: egy visszatérője már van a Fradinak, halasztják a DVSC-meccset

2020-10-18 12:43:35

Egy játékossal bővülő kerettel utazott el az Ferencváros női kézilabdacsapata Bukarestbe, ahol kőkemény feladat vár rá a CSM ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

női kézilabda női kézi BL Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria DVSC kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi BL: Neagu felgyógyult, a Fradi ellen térhet vissza

2020-10-13 21:28:12

A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap beszámolója szerint kigyógyult a koronavírusból Cristina Neagu, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszisa, aki így ott lehet a vasárnapi, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

női kézilabda női kézi BL koronavírus FTC-Rail Cargo Hungaria Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézi BL: a rangadót nyerő Vipers az egyedüli hibátlan

2020-10-10 19:33:37

A női kézilabda Bajnokok Ligájában egyedül a Vipers Kristiansand maradt hibátlan, mivel az A-csoport 4. fordulójában a CSM Bucuresti ellen gyakorlatilag végig vezetve 30–25-re győzött.

női kézilabda Vipers Kristiansand CSM Bucuresti női kézilabda BL

Női kézi: a korábbi győri beálló maszkokat varr rászorulóknak

2020-09-25 16:20:10

A CSM Bucuresti két győzelemmel kezdett a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a harmadik sikerre azonban egyelőre biztosan várni kell, mivel a román csapat Rosztov-Don elleni mérkőzését elhalasztották. Crina Pintea, a Győri ETO korábbi, a bukarestiek jelenlegi beállója azonban így sem tétlenkedik, szabadidejében arcmaszkokat varr rászorulóknak – derült ki az eurohandball.com-nak adott interjúból.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Crina Pintea CSM Bucuresti

Női kézi BL: Neagu szinte a dudaszó pillanatában döntött – videó

2020-09-20 17:00:17

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapata 30–29-re nyert az Esbjerg otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörében. A román csapat a meccs nagy részében vezetni tudott, a dánok azonban rendre felzárkóztak, a 19 lövésből 10 gólig jutó Cristina Neagu az utolsó másodpercekben bombázta be a CSM győztes gólját.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Esbjerg Cristina Neagu CSM Bucuresti

Női kézilabda BL: 9 gólos előnyről kapott ki a Buducsnoszt

2020-09-13 17:43:13

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a koronavírus miatt 11 játékosát nélkülöző, a már visszavonult klubelnököt, Radmila Petrovicsot – aki három lövéséből egy gólt szerzett – is bevető Buducsnoszt Podgorica a 20. percben 9 góllal, a szünetben pedig öt góllal vezetett a Podravka Koprivnica otthonában, végül azonban háromgólos vereséget szenvedett.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Podravka Koprivnica

Női kézilabda: megoperálták a CSM Bucuresti egyik legjobbját

2020-08-19 13:44:58

A román ProSport beszámolója szerint Dragana Cvijics, a CSM Bucuresti szerb beállója megsérült, így lemarad az idény eleji mérkőzésekről.

női kézilabda kézilabda Dragana Cvijics CSM Bucuresti

Női kézi: sikerrel perelte korábbi edzője a Bukarestet

2020-07-29 17:19:12

Pert vesztett egykori edzőjével, Magnus Johanssonnal szemben a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, a román klubnak 58 921 lejt (átszámítva 4.2 millió forintot) kell fizetnie a 2018-ban mindössze nyolc mérkőzés után menesztett svéd szakembernek. A bukaresti harmadik kerületi bíróság döntése nem jogerős, a CSM-nek harminc napja van a fellebbezésre. 

női kézilabda Magnus Johansson CSM Bucuresti

Női kézi: visszavonul a svédek BL-győztes ikonja

2020-07-11 13:12:38

Bejelentette visszavonulását Linnea Torstenson, a CSM Bucuresti kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes balátlövője.

női kézilabda Linnea Torstenson CSM Bucuresti

Női kézilabda: Nora Mörk hazatér Norvégiába – hivatalos

2020-06-22 17:26:49

Ahogy azt a sajtóhírek alapján várni lehetett, a CSM Bucuresti-től közös megegyezéssel távozó Nora Mörk hazatér és Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A norvég együttes beszámolója szerint a 29 éves klasszis átlövő egyéves szerződést írt alá, amely további egyéves hosszabbítási opciót is tartalmaz.

kézilabda átigazolás Vipers Kristiansand Nora Mörk CSM Bucuresti női kézilabda

Női kézilabda: egyetlen meccs után távozott Mörk a CSM-től

2020-06-19 19:43:09

Egyetlen szezon és egyetlen mérkőzés után távozik a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a norvég Nora Mörk – a közös megegyezésen alapuló szerződésbontást csütörtök délután jelentette be a klub.

kézilabda átigazolás Nora Mörk CSM Bucuresti

Női kézilabda: Nora Mörk hazatér Norvégiába – sajtóhír

2020-06-15 21:36:14

A norvég TV2 úgy értesült, hogy a korábban három idényt is a Győri ETO KC-nál töltő norvég klasszis nem tér már vissza jelenlegi klubjához, a bukaresti CSM-hez.

női kézilabda Vipers Kristiansand Nora Mörk CSM Bucuresti

Női kézi: három év alatt harmadszor távozik az edző a CSM-től

2020-05-27 14:57:51

Három év alatt harmadszor távozik a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától Per Johansson – a svéd edző ezúttal csupán három hónapot töltött a román klubnál. Azt is csupán másodedzőként, Adrian Vasilénak a munkatársaként, aki a montenegrói válogatottnál éppen a szövetségi kapitányi posztot betöltő Johansson segítője.

női kézilabda Románia Per Johansson CSM Bucuresti

Kézi: a CSM Bucuresti a CAS-hoz fordulhat a bajnokság lezárása kapcsán

2020-05-22 13:04:22

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz akar fordulni Gabriela Szabo, a CSM București klubigazgatója, mert a Román Kézilabda-szövetség (FRH) a bajnoki cím odaítélése nélkül zárta le a Nemzeti Liga küzdelmeit, és a csupán szabadkártyára javasolt fővárosi klub helyett az SCM Ramnicu Valceát nevezte a Bajnokok Ligájába.

kézilabda Románia CSM Bucuresti CAS

Kézi: nincs bajnok a románoknál, a CSM BL-szabadkártyában bízhat

2020-05-18 14:24:31

A bajnoki címek odaítélése nélkül zárta le hétfőn a 2019–2020-as élvonalbeli bajnoki idényt a Román Kézilabda-szövetség (FRH) elnöksége. A Román Kupát viszont augusztusban befejezik, és a másodosztály feljutásról döntő tornáit is megrendezik, amint a körülmények lehetővé teszik. 

Románia CSM Bucuresti Valcea női kézi BL női kézilabda női kézilabda BL

Kézi: az EHF mérte a végső csapást az utolsó, még „futó” bajnokságra

2020-05-11 16:40:34

A jelek szerint hiába szerette volna akár augusztusig is elhúzva, de mindenképpen a pályán végigjátszani az első és másodosztályú szezont a Román Kézilabda-szövetség (FRH) vezetősége, tervének szinte egy időben tett keresztbe a bukaresti sportminisztérium, az élvonalbeli klubok és az EHF.

kézilabda Románia EHF CSM Bucuresti Alexandru Dedu

Női kézi: titokban, tizedszer is megműtötték Nora Mörköt

2020-04-30 17:13:09

Nora Mörk, a CSM Bucuresti kézilabdázója a norvég TV2-nek adott interjújában elárulta, idén februárban – titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával – elvégeztek rajta egy kisebb térdműtétet. A norvég válogatott jobbátlövő azt is elmondta, jól van a tizedik műtétje után, és régóta nem volt már ilyen optimista a folytatást illetően.

női kézilabda Nora Mörk CSM Bucuresti