Találatok a Ciro Ferrara címkére

Találatok száma: 7

Serie A: Rossi az új edző a Sampnál; megvan Cosmi utódja

2012-12-17 16:22:29

A Siena után a Sampdoria is edzőt váltott az olasz élvonalban. A genovai labdarúgócsapatnál Delio Rossi váltotta Ciro Ferrarát. A hétfőn szintén edzőváltást bejelentő Sienánál megnevezték a távozó Serse Cosmi utódját.

Siena Serse Cosmi Serie A Sampdoria Olaszország Giuseppe Iachini

Serie A: Ciro Ferrara lett a Sampdoria vezetőedzője

2012-07-02 21:25:27

Ciro Ferrara a Sampdoria új vezetőedzője – a hírt az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba visszatérő genovai klub honlapja is megerősítette.

Sampdoria Ciro Ferrara

Negyven év után odalett a Juve türelme

2011-05-19 07:37:24

Tegnap érkezett a hír, hogy a Juventus a nyártól valószínűleg egykori klasszisát, Antonio Contét ülteti le a kispadra a jelenlegi vezetőedző helyett. Most a hetedik helyen áll a patinás gárda, ami elég ok a váltásra – két éve ilyenkor viszont az ezüstéremért (azaz BL-főtábláért) harcoltak a „zebrák", mégsem tartott ki az elöljárók türelme még az idény befejezéséig sem: mindössze két körrel a vége előtt menesztették Claudio Ranierit. Felelevenítjük, mire föl volt ez a nagy „kapkodás".

sportnaptár olasz labdarúgás Serie A Juventus Claudio Ranieri Ciro Ferrara

Juventus: Zaccheroni váltja Ciro Ferrarát a kispadon – hivatalos

2010-01-29 13:58:21

A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy Alberto Zaccheroni váltja az együttes kispadján Ciro Ferrarát.

Alberto Zaccheroni Ciro Ferrara Juventus Serie A olasz labdarúgás labdarúgás

Ma „ítéletet hoz" a Juventus vezetősége

2010-01-29 08:02:29

A Juventus tegnapi, Inter elleni kupakudarca után még jobban felerősödtek a Ciro Ferrara vezetőedző menesztését emlegető hangok, és úgy tűnik, a torinói klub vezetősége ma meghozza az „ítéletet". Jean-Claude Blanc elnök legalábbis úgy nyilatkozott a vereség után, hogy eljött a döntés pillanata. Olasz lapok szerint ideiglenesen Alberto Zaccheroni veszi át a csapatot, míg José Mourinho ismét megvédte az utóbbi időben nem túl sikeres kollégáját.

Ciro Ferrara José Mourinho Inter Juventus

A türelem erény? Ferrara marad a Juve edzője

2010-01-18 21:14:51

A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége bizalmáról biztosította Ciro Ferrara vezetőedzőt a hétfői igazgatósági ülésen.

olasz labdarúgás Serie A Juventus Ciro Ferrara

Ferrara marad a Juve edzője – egyelőre

2010-01-12 16:14:16

A mai vezetőségi tárgyaláson megerősítették posztján Ciro Ferrarát, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

Juventus Ciro Ferrara Serie A