Találatok a Boubacar Barry címkére

Találatok száma: 3

Afrika-kupa: a döntő hőse lemondta a válogatottságot

2015-03-03 16:42:31

Nem szerepel többé az elefántcsontparti labdarúgó-válogatottban a kapus Boubacar Barry, az idei Afrikai Nemzetek Kupája első számú hőse.

Elefántcsontpart Boubacar Barry Afrika-kupa ANK

Videó: ütközött, „feltámadt”, majd újra fetrengett a kapus

2014-02-17 22:43:11

Érthetetlenül viselkedett a Lokeren kapusa a csapat genti vendégjátékán a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Az 52. percben ugyanis egy jobb oldalról érkező beadást semlegesített Boubacar Barry, a labdára a hazaiak szélsője, Brecht Dejaegere is érkezett lendületből, így ütközött a hálóőrrel. Az elefántcsontparti válogatott erre fetrengésbe kezdett, majd hirtelen „feltámadt”, és erőteljesen veszekedni kezdett merénylőjével, majd a játékvezető megérkeztekor ismét a földön kötött ki, jajveszékelve. A jutalma sárga lap lett.

vicces videó belga labdarúgás Lokeren Gent Elefántcsontpart Boubacar Barry

Videó: „megfejelte” a kapufát, eszméletét vesztette a kapus

2013-05-06 14:37:39

A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában az FC Bruges 2–1-re nyert a Lokeren ellen. A mérkőzés 5. percében a vendégek kapusa, Boubacar Barry hárítani akarta Carlos Bacca lövését, ám nekiütközött a kapufának. A hálóőr elvesztette az eszméletét, és nem mozdult több mint két percig. Tekintse meg a jelenetet!

videó Lokeren Club Brugge Carlos Bacca Boubacar Barry