Találatok a Benjamin Stambouli címkére

Találatok száma: 5

Schalke: egy nap alatt két remek középpályás a fogás!

2016-08-24 20:23:44

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, a Bundesligában a dobogót megcélzó Schalke együttese kölcsönvette vételi opcióval a Tottenhamtől Nabil Bentalebet, de nem pihentek meg a transzfer nyélbe ütése után a gelsenkircheniek, hanem egy másik régi célpontjukat is megszerezték.

német átigazolás nemzetközi átigazolás francia átigazolás angol átigazolás Tottenham Schalke

Schalke: középpályás érkezik a Tottenhamtől, opciósan

2016-08-24 18:37:43

A Bundesligában a dobogóra vágyó Schalke mindenben megegyezett a Tottenham középpályásával, a 21 éves algériai-francia Nabil Bentalebbel.

német átigazolás angol átigazolás Tottenham Schalke Nabil Bentaleb Benjamin Stambouli

Még fut egy támadó után a PSG, nyitott a James Rodríguez-akta is

2016-08-23 12:32:27

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejtékzamat, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol, az olasz és a német élvonal után a franciával folytatjuk ötrészes transzferológiai körsétánkat, és kitekintünk a nagy Oroszországba is.

orosz labdarúgás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás francia átigazolás Zenit Thiago Maia

A City izzítja a Schalke nyarát (Hello, Dzsudzsák?); mi lesz veled, Wolfsburg?

2016-08-04 07:53:16

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejtékzamat, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol és az olasz topliga után a némettel folytatjuk transzferológiai körsétánkat.

német átigazolás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás Zé Elias Wolfsburg Sebastian Deisler

PSG: az angol élvonalból igazoltak francia bajnokot

2015-07-21 09:05:39

A francia bajnok Paris Saint-Germain keddre virradóra hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Benjamin Stamboulit, a Tottenham Hotspur labdarúgóját.

nemzetközi átigazolás PSG Benjamin Stambouli