Találatok a Andreas Kofler címkére

Találatok száma: 8

Síugrás: rendőrként folytatja a kétszeres olimpiai bajnok

2019-05-06 19:40:01

Andreas Kofler kétszeres olimpiai bajnok osztrák síugró hétfőn bejelentette visszavonulását.

síugrás rendőrség Andreas Kofler

Négysáncverseny: Kraft győzött Oberstdorfban, Ammann bukott

2014-12-29 19:09:25

Meglepetésre Stefan Kraft győzelmével ért véget a síugrók Négysáncversenyének első állomása Oberstdorfban. Az osztrák mögött hofitársa, Michael Hayböck és a szlovén Peter Prevc végzett a dobogón.

síugrás Stefan Kraft Simon Ammann Oberstdorf Négysáncverseny Gregor Schlierenzauer

Videó: a palánknak eső síugró bordazúzódást szenvedett

2013-11-25 11:17:26

Bordazúzódással kórházba kellett szállítani Andreas Koflert, aki a klingenthali síugró vk-versenyen a talajfogásnál elveszítette egyensúlyát, és a palánknak vágódott. A korábbi Négysáncverseny-győztes osztrák az erős szél miatt nem tudta tökéletesen kivitelezni az ugrást. A botrányos körülmények között véget érő viadalról itt olvashatnak bővebben.

videó téli sportok síugrás Andreas Kofler

Andreas Kofler, Steven Nyman és az időjárás nyertek

2012-12-15 20:29:42

Kaotikus alpesi viszonyok, amerikai győzelemmel és törölt női versennyel. Síugrásban az elképzelhető legkisebb különbség döntött. A sílövészetet, a sífutást és z északi összetettet a skandináv sportolók uralták, ez persze nem meglepő. Összefoglaló a szombati téli vk-versenyekről.

északi összetett téli sportok síugrás sílövészet sífutás alpesi sí

Síugrás: csak egy tized döntött Kofler javára Engelbergben

2012-12-15 15:44:07

Nem mindennapi különbséggel nyerte meg az engelbergi síugró-vk-versenyt Andreas Kofler. Az osztrák a lehető legkisebb, egy tizednyi differenciával szerezte meg a győzelmet a lengyel Kamil Stoch előtt.

síugrás Kamil Stoch Engelberg Andreas Kofler

Síugrás: Andreas Kofler győzött vasárnap Szocsiban

2012-12-09 15:33:34

A 2014-es téli olimpia helyszínén, az oroszországi Szocsiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi verseny győzelmét az osztrák Andreas Kofler szerezte meg két német, Richard Freitag és Andreas Wellinger előtt.

Síugrás Szocsi Andreas Kofler

Sokat ugrált a kishivatalnok, de megérte

2011-01-06 01:15:04

A Négysáncverseny nemcsak a síugrás, de az összes téli szakág egyik leghíresebb, legnépszerűbb eseménye. Aki ezen élen végez, beírja magát sportága aranykönyvébe. Az idei sorozat ma ér véget, győztesét még nem ismerjük, ezért foglalkozzunk egy kicsit a címvédővel. Andreas Kofler nem a várakozásokat igazolva, és nem is a megszokott forgatókönyv szerint nyert tavaly – sőt még a „civil háttere" sem nevezhető jellemzőnek.

síugrás sportnaptár négysáncverseny Andreas Kofler

Morgenstern nem tudta megnyerni a szezon hetedik versenyét

2007-12-29 14:32:44

Hat győzelem után az idény hetedik síugró Világkupa-versenyén megszakadt az osztrák Thomas Morgenstern nagy sorozata: a svájci Engelbergben a hazai színekben induló Andreas Küttel nyert. A szombati viadal győztese, Morgenstern ezúttal „csak harmadik lett”, azonban az összetettben így is hatalmas, 231 pontos az előnye.

Thomas Morgenstern Andras Küttel