Találatok a Andrea Penezic címkére

Találatok száma: 20

Női kézi: Igazi kihívást jelent az itteni erős bajnokság – Penezic

2018-08-16 09:11:55

Bőven nyújt motivációt a Győr és a Ferencváros elleni párharc a világklasszis horvát átlövőnek, Andrea Kobaticnak, aki mindenképpen ki akarta próbálni magát a magyar NB I-ben.

női kézilabda kézilabda Siófok kézilabda Andrea Penezic

Női kézi: Elek bízik benne, hogy Klivinyinek csak most jön a pályafutása csúcsa

2018-06-05 16:37:02

Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Sport Tv Mai helyzet című műsorában értékelte a mögöttünk hagyott szezont, és kitért a játékoskeret átalakulására.

női kézilabda kézilabda átigazolás Klivinyi Kinga FTC-Rail Cargo Hungaria Elek Gábor Andrea Penezic

Női kézi BL: Penezic férjének tévéje bánta a Győr sikerét – kép

2018-05-14 10:58:21

Míg a Vardar Szkopje játékosai csalódottan és inkább magukba roskadva vették tudomásul, hogy sorozatban másodszor is egy góllal kaptak ki a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, addig volt, aki máshogyan vezette le a feszültséget.  

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vardar Szkopje Andrea Penezic

Női kézi BL: az a legrosszabb, hogy tudom, miből maradok ki… – Nora Mörk

2018-04-17 21:32:23

Kisorsolták Budapesten a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének párosításait. Az esemény után a Győrből Nora Mörk, a CSM Bucuresti-ből Amanda Kurtovic beszélt az NSO Tv-nek arról, mit várnak a két csapat párharcától. A győriek jobbátlövője, aki sérülés miatt kénytelen kihagyni a négyes döntőt, elmondta, mi a legnehezebb abban, hogy csak kívülről szurkolhat a csapatának. A Rosztov-Don és a Vardar Szkopje játékosa, Vladlena Bobrovnyikova és Andrea Penezic is nyilatkozott stábunknak a párosításról. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL Vladlena Bobrovnyikova Vardar Szkopje Rosztov-Don Nora Mörk

Női kézi: két Vardar-klasszist igazolt a Siófok – hivatalos

2018-03-16 10:34:52

Ahogy azt előre jeleztük, a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok szerződtette Andrea Penezicet és Tatyjana Hmirovát a széteső Vardar Szkopjétól – jelentette be a Balaton-parti klub a hivatalos honlapján.

kézilabda átigazolás Vardar Szkopje Tatyjana Hmirova Siófok KC Andrea Penezic női kézi NB I

Női kézi: úgy néz ki, Penezic végül Siófokon köt ki – sajtóhír

2018-03-08 13:59:13

Macedón sajtóhír szerint eldőlt, hogy a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatát a szezon végén elhagyó Andrea Penezic Siófokon folytatja pályafutását.

női kézilabda kézilabda átigazolás Siófok kézilabda Andrea Penezic

Női kézi: a Vardar klasszisa a Fradinál is képben – sajtóhír

2018-02-24 12:55:07

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Ferencváros női kézilabdacsapatánál is képbe került a horvát balátlövő, Andrea Penezic, aki a szezon végén biztosan távozik a macedón Vardar Szkopjétól.

kézilabda átigazolás Vardar Szkopje Fradi FTC-Rail Cargo Hungaria FTC női kézilabda Andrea Penezic

Női kézi: Penezic meggondolta magát, még legalább egy évet vállal

2018-02-21 23:14:09

A Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának klasszis átlövője, Andrea Penezic úgy döntött, az idény végeztével mégsem hagy fel a játékkal, hanem még legalább egy szezont vállal, bár azt még nem tudja, melyik együttes színeiben fogja ezt megtenni.

női kézilabda kézilabda átigazolás Vardar Szkopje Andrea Penezic

Női kézi: az idény végén befejezi a Vardar Szkopje klasszisa

2017-12-28 13:22:07

A 2017–2018-as szezon végén visszavonul a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának kiváló balátlövője, Andrea Penezic. A 32 éves horvát játékos a nyártól a családalapításra és a tanulásra szeretne koncentrálni.

női kézilabda Vardar Szkopje Andrea Penezic

Női kézi BL: a Vardar átlövője lett a gólkirálynő

2017-05-07 20:11:28

A döntőben a Győri Audi ETO KC-vel szemben alulmaradó Vardar Szkopje horvát balátlövője, Andrea Penezic lett a női kézilabda Bajnokok Ligája most záruló szezonjának gólkirálynője.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vardar Szkopje

Női kézi BL: a Győr a harmadik, a Vardar az első trófeájára hajt

2017-05-07 11:21:47

A szombati elődöntők világosan felvázolták az erőviszonyokat a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében: a Győri Audi ETO és a Vardar Szkopje is magabiztosan jutott be a fináléba (kezdés: 17.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Míg a magyar csapat 2013 és 2014 után a harmadik, addig a korábbi három final fourban a harmadik helyen záró macedón az első BL-trófeájára hajt.  

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vardar Szkopje Jovanka Radicsevics Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: megsérült a Vardar Szkopje kulcsjátékosa

2017-02-05 11:34:47

Ölben kellett levinni a pályáról Andrea Penezicet, a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának klasszis balátlövőjét a Metz ellen 23–21-re megnyert szombati Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzésen.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL Vardar Szkopje FTC-Rail Cargo Hungaria Andrea Penezic

Női kézi BL: Bulatovics és Penezic most fotókon hódít

2015-04-26 12:45:47

A női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjére készülő csapatoknál járt az európai szövetség fotós stábja. Az EHF első körben a macedóniai Vardar Szkopje és a montenegrói Buducsnoszt Podgorica játékosainak közreműködésével készült alkotásokból adott egy kis ízelítőt. A két kiváló átlövő, a korábbi győri Katarina Bulatovics és a horvát Andrea Penezic a kamerák előtt is megállta a helyét.

női kézilabda női kézi BL Vardar Szkopje Katarina Bulatovics Buducsnoszt Podgorica Andrea Penezic

Kiss Évánál csak a „harmadik számú” norvég kapus jobb

2014-12-18 14:54:28

A női kézilabda Európa-bajnokság középdöntője után a Nemzeti Sport Online az EHF statisztikái alapján készített egy összeállítást, amely a legfontosabb egyéni mutatókat gyűjti csokorba. Ami magyar szemszögből leszűrhető: ezúttal játékosaink közül kevesen vannak, akik klasszis mutatókkal büszkélkedhetnek, Kiss Éva formája azonban az Eb egyik legkellemesebb meglepetése.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb 2014 női kézi Eb 2014 Silje Solberg Paula Ungureanu Nycke Groot

Női kézi: Penezic Győr, Vardar, Buducsnoszt versenyfutást vár

2014-08-06 18:48:59

Andrea Penezic, a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának új szerzeménye szerint a következő idényben is a Győri ETO, a Buducsnoszt és a Vardar küzd majd a legjobb eséllyel a Bajnokok Ligája-elsőségért.

Andrea Penezic Buducsnoszt Podgorica Győri Audi ETO KC Vardar Szkopje női kézilabda női kézilabda BL

Női kézi: Penezic és Lazovic a Vardarban folytatja - hivatalos

2014-02-17 18:14:02

A Vardar Szkopje női kézilabdacsapata ma sajtótájékoztató keretében számolt be a játékoskerettel kapcsolatos változásokról. A hosszabbítások mellett megerősítették az egyaránt a Krim Ljubljanából érkező horvát Andrea Penezic és a szlovén Barbara Lazovic-Varlec leigazolását, előbbi egy plusz egy évre, míg utóbbi két évre kötelezte el magát.

női kézilabda Vardar Szkopje Andrea Penezic

Női kézi: Penezic és Lazovic a Krimből a Vardarhoz távozhat

2014-01-27 19:01:15

Macedón sajtóhírek szerint a nyáron tovább erősödhet a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata. A selejtezőből indulva már a Bajnokok Ligája középdöntőjéig jutó együttes két játékost is megszerezhet az anyagi gondokkal küzdő Krim Ljublajnából, a horvát Andrea Penezic és a szlovén Barbara Lazovic-Varlec egyaránt Szkopjéban folytathatja.

női kézilabda Vardar Szkopje Krim Ljubljana Andrea Penezic

Női kézi: Amorimmal jönnek a brazilok, Peneziccsel a horvátok

2013-10-22 13:31:10

A hétvégén a szombathelyi Provident-kupával zárja egyhetes összetartását a decemberi világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott. Hajdu János együttese a norvégokkal, a brazilokkal és a horvátokkal mérkőzik meg, utóbbi két csapat a legerősebb összeállításában érkezik.

női kézilabda Eduarda Amorim Andrea Penezic

Női kézi Eb: újabb kulcsemberek hiányozhatnak riválisunktól

2012-11-21 12:05:07

Újabb gondokról érkeztek hírek a magyar női kézilabda-válogatottal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő horvát csapat háza tájáról. A csapatkapitány, Miranda Tatari kiválása után Andrea Penezic és Lidija Horvat is minden bizonnyal kihagyni kényszerül a tornát.

női kézilabda Eb Lidija Horvat Horvátország Andrea Penezic