Találatok a Alphonso Davies címkére

Találatok száma: 4

Bayern: remekelt a bajorok 17 éves új igazolása – videó

2018-07-30 12:21:30

Miután Alphonso Davies a Vancouver Whitecaps engedélyével kihagyta a Seattle Sounders FC elleni találkozót – hogy a Bayern Münchennel tárgyaljon és aláírja szerződését a német klubbal –, a hétvégén ismét bekerült a kezdőbe, ráadásul fantasztikus teljesítményt nyújtott a Minnesota United FC ellen.

Vancouver Whitecaps MLS Bayern München Alphonso Davies

Bayern: hányatott sors, menekülttáborban született az új igazolás

2018-07-27 10:07:39

Alphonso Daviest az egyik legtehetségesebb labdarúgónak tartják a tengerentúlon. A 17 éves támadót a Bayern München MLS-rekordot jelentő 14 millió euróért szerződtette, azzal pedig, hogy a Ghánában született, libériai származású kanadai válogatott játékos Európába igazolt, valóra vált az álma. A sikerhez vezető út azonban egyáltalán nem volt könnyű.

Vancouver Whitecaps Bayern München Alphonso Davies

Bayern: szerződtették a 17 éves kanadait – hivatalos

2018-07-25 21:06:52

Korábban már tudni lehetett, szerda este azonban a Bayern München a hivatalos honlapján közölte, szerződtette a Vancouver Whitecaps 17 éves támadóját, Alphonso Daviest.

Vancouver Whitecaps Bayern München Alphonso Davies

Bayern: MLS-rekordért érkezik a kanadai válogatott játékos

2018-07-25 12:05:25

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója megerősítette, hogy januártól a bajoroknál folytatja pályafutását az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecaps reménysége, Alphonso Davies.

német átigazolás nemzetközi átigazolás amerikai átigazolás Vancouver Whitecaps MLS Bayern München