Találatok a Alan Hutton címkére

Találatok száma: 5

Premier League: a pártában maradtak álomcsapata

2019-08-17 11:09:43

Fájdalmasan/örvendetesen hamar becsapódott az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben a nyári átigazolási ablak, talán ezért is maradt meglepően sok ismert, remek játékos munkaadó épületen kívül, azaz munkaadó nélkül. Természetesen erős volt a késztetés, hogy összehegesszünk belőlük egy álomcsapatot: íme, ők keresik még mindig a helyüket a PL és a Championship Napja alatt!

spanyol átigazolás olasz átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás angol labdarúgás Wilfried Bony

Videó: durva talpalás érzékeny helyre - hogy úszta meg a pirosat?

2015-03-04 11:55:02

Labdarúgó helyett kungfu harcosnak érezte magát az Aston Villa hátvédje, Alan Hutton, és nem kegyelmezett a West Bromwich Albion támadójának, Saido Berahinónak. A találkozón csak sárga lapot hozott a durva mozdulat, ám végül kétmeccses eltiltást kapott a skót.

videó West Bromwich Albion Aston Villa Alan Hutton

Anglia: skót jobbhátvédet kaptak kölcsön Bogdánék

2014-03-01 11:52:48

Az angol élvonalban, a Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapata egy hónapra kölcsönadta skót védőjét, Alan Huttont a második ligás Boltonnak.

nemzetközi átigazolás Bolton Aston Villa Alan Hutton

Mallorca: skót és argentin kölcsönjátékos érkezett

2013-01-29 08:44:45

Az átigazolási időszak vége előtt néhány nappal belehúzott a Mallorca első osztályú labdarúgócsapata, amely két jó nevű futballistát is kölcsönvett.

külföldi átigazolások Fernando Tissone Aston Villa Alan Hutton

Anglia: a Tottenham 9 millió fontért megszerezte Huttont

2008-02-06 00:00:40

Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tottenem Hotspurs együttese szerződtette a skót Rangers védőjét, Alan Huttont. A londoni klub kilenc millió fontot adott ki a huszonhárom éves játékosért.

angol_labdarúgás